Skocz do zawartości
Turbo

Hotwife ponad wszystko?

Rekomendowane odpowiedzi

Powiedz tylko kto! :lach:

czy kochanek ma żonę która nie wie albo się nie godzi.

Nie ma znaczenia, nie wnikam w sytuację osobistą. Również nie życzę sobie, by kochanek wnikał w moją. Albo może inaczej - wnikam tylko na tyle, by nie narobić mu jakichś kłopotów, np. telefonem w niestosownej chwili, czy SMS-em. Opowieści, że "żona go nie rozumie", to nie pod tym adresem. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe jak wobec tego nie umiesz myśli ubrać w słowa. Niby chciałeś tylko tak "statystycznie" (hehehe) się dowiedzieć, a zaangażowałeś w to sumienie, rodzinę, itd., itp.

Jest takie powiedzenie, którego tu nie zacytuję żeby zaraz nie było że kogoś chcę obrażać. Po prostu o nim zapomniałem i się do niego nie dostosowałem, od tyle.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój Drogi, jest co najmniej kilka, których ja nie napiszę, z podobnych powodów. Ot, tyle...

Nie bardzo tylko wiem, po co takie okazanie, że Ty to  byś mi powiedział, że mi w pięty pójdzie? Przecież to śmieszne jest! Chcesz - mów! Jak widzisz doskonale potrafię sobie poradzić. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

że Ty to byś mi powiedział, że mi w pięty pójdzie

Widzę że jesteście już na tym etapie w którym mowa o nie powiedzianych rzeczach, które ktoś mógłby powiedzieć aby poszły w pięty, co oczywiście ma być odczytane tak że właśnie nie pójdzie w pięty. To oznaka wyczerpania zawodników. Jak dla mnie, po 25 rundach, chwiejącym się na nogach ogłaszam remis. Mistrz Ceremonii powiedział:

Szanowne Panie, szanowni Panowie! W walce wieczoru, zakontraktowanej na 25 rund sędziowie niejednogłośnie orzekli. Sędzia Mr K z Kongo: 23:25, Sedzia RedBitch ze Zjednoczonych Emiratów Arabskich 25:23, Sędzia Sem z Rosji: 25:25. Pas mistrza świata, pozostaje u Zouzy :)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wolisz Górną Adygę ? Poza tym patrz w regulamin Sem wie lepiej , a jak nie wie to i tak lepiej nie wie niż ktokolwiek inny .

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dupowkręt... a Emiraty? :)

A moim zdaniem się przypierdalacie, bo kolega zapytał po prostu, czy aspekt moralny ma znaczenie.

Odpowiadając, dla mnie nie ma. Każdy ma swoją moralność i ja nie czuje się odpowiedzialna za cały świat. Co nie znaczy, że jest mi to doskonale obojętne.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bo kolega zapytał po prostu, czy aspekt moralny ma znaczenie

Nie, nie zapytał po prostu, bo wtedy bym się nie przypierdalała. :P

Ale wolę już nie kontynuować, bo nie dość, że niemoralna ze mnie suka, to jeszcze pasożyt, o! :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja to odebrałam jako prośbę o komentarz. Mimo, że kolega MA swój punkt widzenia. Ja jednak nie odczułam oceny.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dokładnie przeczytałam wypowiedzi Kolegi i tegoż się doszukałam, mogę zacytować, jeśli sobie życzysz, tylko naprawdę nie chce mi się już, padam na pysk, więc.. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...