Skocz do zawartości
se7enik

Zycie

Rekomendowane odpowiedzi

Po pracy wracam do domku. Żona się krzata po domku

-cześć kochanie,jak minął dzień

-ee normalnie,jak co dzień - pracujesz jutro?

-nie,mam wolne -a co?

-Nie, nic. Sobota może miły wieczór zrobimy.

-czemu nie. Masz jakiś pomysł?

-wiesz może Robert by nas odwiedził

-jak chcesz-bylem w przedszkolu Tomka juz nie było. Odebrałaś?

-tak,jest na podwórku,bawi się z kolegami

Przytuliłem do siebie tę wspaniałą kobietę. Osobę dla której me życie było stworzone.

Choć w życiu niewiele mogłem i dać. To me serce i miłość była dla ich dyspozycji.

............................................

Z żoną uczyłem się w szkole podstawowej. Nie wyglądała atrakcyjnie. Byly to czasy kiedy Dziewczyna byla wrogiem a miłość posmiewiskiem. Byliśmy w innych klasach. Znałem ją a ona mnie.

Lata minęły i młodzieńcze zauroczenia. Lata 80' milosci platonicznych.

Żeczywistości nadszedł czas.

Poznał mnie z nią ponownie przyjaciel. Co ujrzałem ? Oczy. Uśmiech ten uroczy i ... piersi,wzroku nie mogłem oderwać.

Dziewczę BOSKIE. Chciałem być przy niej wciąż. Co kolwiek mówiła było było muzyką dla mych uszu.

-Jest późno panowie czas do domu.

Kolega przeprosił ze siedzimy za długo u panny.

A ja?

Obudzili mnie z uroku. Żałując ze to juz może koniec chwili roztopu lodów mego serca...

-no ale nie skończyliśmy rozmowy.

-hym może skończymy innym razem?

-a jutro może?

Kolega niestety nie może. Pozostalem sam w bitwie damsko-męskiej. Ścięty jak białko na patelni,ale szedłem jak kilof.

-to może jak byś nie miała nic przeciw to cię odwiedzę?

-czemu nie. Zapraszam

I te oczy...... a ten uśmiech. Żaden mężczyzna tego nie jest w stanie opisać. Ale wszyscy wiedzą,wiedza i znają te pierwsza chwile dla których żyjemy.

Wtedy się budzimy z chłopięcego letargu. Rodzimy się mężczyznami i ojcami. Tak to był ten moment i ta chwila kiedy bezwolnie życie ruszyło pod wielka górę....

Jutro.... cała wieczność. Każda chwila,każdy sen był przy niej.

Ranek w skowronkach obudził mnie. Dzień minął i wizyty przyszedł czas.

Na Targu kwiatów stałem,szukałem jej oczu,szukałem uśmiechu. W barwach pąków ujrzałem ta jedną.......

-cześć, no więc jestem jak mówiłem, nie przeszkadzam?

-nie przeszkadzasz-wejdź ooo oo jak miło róża,czerwona

- to taka jedna co mnie skusila

..............................................

-cześć. Krzysztof jestem.

-A ja Robert .

-miło mi. Zapraszam.

Mąż,żona,syn. To chyba już wszystko co rodzinę definiuje. Wiec co on tu robi?

Ignorant -Tak to ja,staram się.

I Położyłem syna z bajką na jawie ,

Ciepło dziecka,przytulnie śpiącego twojego dziecka...tego żaden ojciec nie zapomni.......

W salonie on na fotelu,ona na wersalce z kolanami podbrodą... a gdzie ja ?

Jest mój fotel i Commodore 64 .... siadam i se 'pykam'

Lata nowego ××1wieku się zaczęły.

Teraz mam 50 lat

Co żem przeżył i co żem widział to wszystko wam opowiem......

Co żem przeżył

I jak życie i kobiety mnie zmieniły....

Nie kryje tego i skoro to pisze to daje prawo dla większego grona osób żeby to czytała.

Dlaczego ?

Przeczytałem wszystko co pisaliśmy

I uważam że coś się wam za to należy

Ale tylko wam i tylko tu !!!!!!!!

O nielegalne Wszelkie kopiowanie zadba nasz Pan i szef

Mniemam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...