Skocz do zawartości
Gooshka

Dylematy żony

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie w lozku nudy nie ma. Potrafimy pieprzyc sie codziennie i nie jest nigdy to szybki numerek na dobranoc. A jakos o tym cuckoldzie mysle.... nie mam tez zadnych wiekszych czy mniejszych kompleksow:p mnie do cuckoldu sklania chec dawania zonie jak najwiekszych rozkoszy. A kto nie da wiekszych rozkoszy kobiecie niz dwoch dobrych bzykaczy naraz?:) tylko ciezko ja do tego przekonac.... chyba trzeba czasu....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek żona30

Nie każdy lubi to samo. Przypomina mi się mąż z przed kilku lat... absolutnie nie było mowy o innym facecie. Owszem fantazjował o 2 kobietach na raz, ale nie było możliwości aby inny facet choćby na mnie spojrzał.

Fakt i ja byłam wtedy inna...

Ale do czego zmierzam. Moim zdaniem nie można nikogo i do niczego zmuszać, bo to przyniesie jeszcze gorsze konsekwencje. Każdy musi dojrzeć do pewnych decyzji i nic tego nie zmieni.

Ja sama byłam ogromnie zamknięta. Śmieszne, ale przez lata nie potrafiłam nawet fantazjowac. Przyszedł czas i wszystko się zmieniło, a z propozycją innego mężczyzny "w lozku" wyszłam sama ;)

Jeszcze 3 lata temu to byłoby nie do pomyślenia :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

fajnie :) tez bym tak chciala ( hihihiihi)

tylko istnieje roznica - Ty chcesz , a On ( masz Goooshy )- nie

wiec musi byc jakas alternatywa , nie wszyscy szukaja tego co My :) i nic sie nie poradzi czasami ........

Ja zyje nadzieja ze przyjdzie dzien ze zona mi powie ze chce. W sumie o dominacji kiedys tez nie chciala slyszec a teraz.... w ciry lubi dac ale tez dostac;) mysle ze kiedys sie odwazy;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że to mało pocieszające ale podobne są dylematy męża..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od rozmów już raczej uciekłam, zawsze kończą się niesmakiem i poczuciem winy, mojej winy. Wiem, że On traktuje to jako osobisty afront, moze zamach na swoją męskośc i zadne moje argumenty do niego nie trafiają. Nie jestem zaborcza, wręcz przeciwnie sądzę, i proponowałam w sypialni towarzystwo innej kobiety... Niestety to nie płeć kochanka/ kochanki jest problemem czy przeszkodą. 

Nie rozumiem czemu się obwniasz. To on raczej powinnien mieć poczucie winy a nie ty!!!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem czemu się obwniasz. To on raczej powinnien mieć poczucie winy a nie ty!!!

- niby dlaczego?

Każdy z nas ma imaczej. To bardzo dobrze, żu c jest wysublimowaną dewiacją, a nie zapisaną, konatytucyjną... normą, dla "porządnych" ludzi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...