Skocz do zawartości
Duszek gingerIL

jak namówić żonę na trójkąt

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem!!! Niech ten drugi z trójkąta włoży jej tylko pół!

Półśrodki, znaczy się...

A poważnie, rozmowa nie jest remedium (wiem, wiem, czasem bywa, ale nie o tym chciałam...) na rozbieżności potrzeb seksualnych.

Tu masz rację. Ale: jeśli te potrzeby nie są w ogóle artykułowane, to tak jakby ich nie było. Jeśli nie powiem, że chcę się pieprzyć a on tego nie odgadnie, to mam prawo być urażona i w pielęgnować focha?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Półśrodki, znaczy się...

Tu masz rację. Ale: jeśli te potrzeby nie są w ogóle artykuowane, to tak jakby ich nie było. Jeśli nie powiem, że chcę się pieprzyć a on tego nie odgadnie, to mam prawo być urażona i w pielęgnować focha?

Ale tego nie było w agendzie... Trzeba komunikować, nIe należy negocjować. A im dłużej żyję, tym bardziej jestem pewna, że albo się ludzie dobierają w wyrze, temperamentem znaczy, albo nie. I jeśli nie do końca się dobierają, to są kwasy i niezrozumienia, które w dodatku rzucają się na resztę wspólnych dziedzin.

Jeśli nie powiem, że chcę się pieprzyć a on tego nie odgadnie, to mam prawo być urażona i w pielęgnować focha?

A on nie chce się pieprzyć? :)

Poważnie, to dwoje musi chcieć naraz się pieprzyć. Przynajmniej trochę. Inaczej to słabe pieprzenie wychodzi...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A on nie chce się pieprzyć?

No, wiesz, a to się czymś zajmie, a to dzieci mu trują, a to zaśnie (!!!)... Cham taki :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli jesteście niedawno po ślubie to (statystycznie) jest mniej prawdopodobne. Jeżeli 10 - 15 lat to jeżeli przekonasz żonę, że naprawdę ją i tylko ją kochasz, to będziesz mógł za pół roku cieszyć się razem z zona wspólnym kochankiem i będziesz mógł radować się z orgazmów żony. Czułość cierpliwośc przy mocnej więzi to prawie pewność udanego cuckoldu i duma z wielkich rogów.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zeeloog, brzmisz jak wyrocznia ;) Cóż jednak wtedy jeżeli nawet mimo 15 letniego stażu żona nie da się przekonać i prędzej wniesie o rozwód? Nikomu tego nie życzę, jeżeli jednak?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A on nie chce się pieprzyć?

Może jest z Elbląga ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę o porady doświadczonych osób, jak namówić żonę na trójkąt. Próbuję od dłuższego czasu - bezskutecznie.

Trudno jest coś doradzic, skoro nie znamy jej sposobu myslenia. Poki co to wygląda mniej więcej tak:

-chcesz trójkąt?

-nie

-aha

Skoro chcesz pomocy opisz nam jej charakter, temperament, czy jest religijna, oziębła lub z Elbląga. Na kazdą przypadłosc inne "lekarstwo".

P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

przy "nie" zawsze jest szansa, na Elbląg nic nie poradzisz :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli jesteście niedawno po ślubie to (statystycznie) jest mniej prawdopodobne. Jeżeli 10 - 15 lat to jeżeli przekonasz żonę, że naprawdę ją i tylko ją kochasz, to będziesz mógł za pół roku cieszyć się razem z zona wspólnym kochankiem i będziesz mógł radować się z orgazmów żony. Czułość cierpliwośc przy mocnej więzi to prawie pewność udanego cuckoldu i duma z wielkich rogów.

No to mój Man ma przekichane, nigdy mnie nie namówi. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

przy "nie" zawsze jest szansa, na Elbląg nic nie poradzisz :lach:

A ja mam pytanie - co jest z tym Elblągiem, przejeżdżałem tamtędy czy to może być zaraźliwe?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...