Skocz do zawartości
RogaczBezHotki

Urzeczywistnić swe fantazje...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich serdecznie, fantazje związane z tematyką cuckold narastają we mnie od dłuższego czasu i osiągnęły już poziom, w którym zwykłe fantazjowanie to zdecydowanie za mało, chciałbym od myśli przejść do ich realizacji, stąd też moja obecność na tym portalu. Jestem w tej tematyce bardzo mało doświadczony, licze, że za pomocą tego portalu i użytkowników uda mi się poznać kogoś interesującego, z kim możliwa będzie realizacja tego na co mamy ochotę. Nie ukrywam też, że liczę na porady bardziej doświadczonych forumowiczów.

Zanim przejdę do napisania za kim się rozglądam i kogo chciałbym poznać napiszę coś o sobie. Mam 28 lat, mieszkam we Wrocłwiu i uchodzę za przystojnego, inteligentnego faceta. Nie ma dla mnie tabu i pruderii, a poziom mojego wyuzdania leży bardzo daleko. Ciężko pisać mi o sobie, preferuję poznawanie się w toku normalnej rozmowy czy poglębiania znajomości, więc po prostu zapraszam do konwersacji.

Rozglądam się za interesującą znajomością, opartą na spełnianiu erotycznych fantazji i pragnień.

Chciałabym za pomocą tego portalu poznać kobietę niebanalną, świadomą swojej wyższości, bezpruderyjną, dla której granice tabu leżą daleko poza ogólnie przyjętymi normami, która podobnie jak ja nie lubi ograniczeń i dla której najważniejszą rzeczą jest jej własna przyjemność.
Chętnie spełnię z Tobą Twoje najbardziej wyuzdane i perwersyjne fantazje, a jeśli jesteś doświadczona poddam się Twoim ulubionym praktykom.
Chciałbym żeby nasza relacja zaczęła się typowo... Od normalnych spotkań i wyjść, z czasem powoli poszerzać spektrum własnych granic. Na początku lekka dominacja z Twojej strony powoli narastająca, prowadząca do zdrad, zdrad coraz liczniejszych by w końcu doprowadzić nas aż do związku Femdom/Cuckold, a z czasem nie wykluczam nawet Ultimate Cuckold. Jednak jeśli masz ochotę pominąć te punkty jestem otwarty na wszelkie Twoje propozycje... Wystarczy napisać i się przekonać...

Pozdrawiam

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj serdecznie

Bardzo fajnie że dość wylewnie nam się przedstawiłeś.

Jak na post powitalny to chyba nawet nieco nazbyt ... 

Życzę Ci wszystkiego dobrego i powodzenia

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taki właśnie był mój zamiar, który pchnął mnie do założenia tutaj konta. Kompletnie nie wiem jak można poznać osobę chętną na to w realu, brakuje mi też cierpliwości, czasu i być może odwagi więc wybrałem metodę małych kroków poprzez forum.

Czy nazbyt wylewnie? Ciężko mi powiedzieć, jako doświadczony użytkownik pewnie masz rację ale jak już zacząłem pisać, to ciężko było przestać. Zobaczymy co z tego będzie, na razie traktuję to jako swego rodzaju zabawę i doświadczenie. Na przyszłość postaram się być bardziej powściągliwy.

Dziękuję za życzenia i miłe słowa.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj :) Zycze samych trafnych znajomosci , ktore pomogą spełnić fantazje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powodzenia :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawie, ciekawie. Witamy :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich serdecznie, dziękuję za ciepłe powitanie, to naprawdę budujące i dające nadzieję na owocne poszukiwania. Zastanawia mnie czy są tutaj samotne Hotki?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Paru rogaczy też się znajdzie ;-) Powodzenia!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taki właśnie był mój zamiar, który pchnął mnie do założenia tutaj konta. Kompletnie nie wiem jak można poznać osobę chętną na to w realu, brakuje mi też cierpliwości, czasu i być może odwagi więc wybrałem metodę małych kroków poprzez forum.

Czy nazbyt wylewnie? Ciężko mi powiedzieć, jako doświadczony użytkownik pewnie masz rację ale jak już zacząłem pisać, to ciężko było przestać. Zobaczymy co z tego będzie, na razie traktuję to jako swego rodzaju zabawę i doświadczenie. Na przyszłość postaram się być bardziej powściągliwy.

Dziękuję za życzenia i miłe słowa.

To ze jestem tu dluzej niewiele akurat znaczy

Powsciagliwy tez nie masz byc

Twoj post byl czesciowo powitalny

Znaczna jego czesc to byla raczej forma ogloszenia

To mialem na mysli piszac swojego posta

Witaj na pokladzie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...