Skocz do zawartości
Monty_Python

Czy internetowy podryw to dobry pomysł?

Rekomendowane odpowiedzi

No to kolego opowiadaj jak bylo w sobote bo sie do niej jakos przygotowywales:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tego na chwilę obecną chciałbym uniknąć.Kiedyś za bardzo naciskałem i trochę sie przestraszyła.Myślalem że najlepiejby było zacząć od rozmowy na GG lub FB.

Po co naciskałeś i jaki to ma związek z podrywem przez net?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to kolego opowiadaj jak bylo w sobote bo sie do niej jakos przygotowywales:)

Przygotowania były ale niestety w sobotni wieczór zamiast na kolacji w restauracji wylądowaliśmy na SOR w szpitalu w Częstochowie.Moja Pani od soboty rana pomagała swoim rodzicom przy tapetowaniu,podczas zdzierania starej tapety szpachelka zrobiła "myk" i kciuk wbiła sobie w oko.Wiem,wiem troche to zabawne ale razem z kciukiem w oku została pokaźna ilość brudu.Wieczorem oko zaczeło nieznośnie dokuczać i boleć więc w samochód i do szpitala.W drodze powrotnej dość szczerze ze sobą rozmawialiśmy i pytając Ją o jej największą fantazję nieśmiało powiedziała że chciałaby spróbować jak to jest z INNYM.Powiedziała że mam dać jej czas,nie naciskać,że ta decyzja musi być w pełni świadoma i że Ona musi to na prawdę chcieć.Zaskoczyła mnie ta odpowiedź ale i bardzo uszczęśliwiła:) Teraz powoli mały krokami do przodu :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tego to ci mozna pozazdroscic:) a jak oczko szanownej malzonki? Juz lepiej? A ogolnie to poprawiles sie w tym lozku czy dalej tak rzadko?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tego to ci mozna pozazdroscic:) a jak oczko szanownej malzonki? Juz lepiej? A ogolnie to poprawiles sie w tym lozku czy dalej tak rzadko?

Dzięki już lepiej!Od poniedziałku wraca do pracy.Jeszcze sie nie poprawiłem-jestem w trakcie :) W poniedziałek był super sex!Zaraz moja Pani wraca z kąpieli i do dzieła :) Będzie OK!!!!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To fajnie:) mam nadzieje ze tych moich pare rad wziales sobie do serca:) powodzenia:) mialem podobnie jak ty i rozumiem cie po czesci wzialem sie w garsc i zone zaspokajam praktycznie codziennie a byl czas ze robilismy to raz w tygodniu.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...