Skocz do zawartości
metfryt

Baba mnie bije....

Rekomendowane odpowiedzi

lubie klapsy podczas sexu , ale ktos kiedys spral mi dupke pasem....oj....ale za to zdjecia fajne z tego byly :klapsik1:

jak piękna biżuteria : ozdoba.........

i jeszcze pamiątka na następny dzień....

Pasek lepiej grzeje.....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O chłoście można by godzinami ... :-)

Klapsy dłonią to klasyk i kto nie próbował ten duuuuuużo traci :-)

Miękki pejcz bije większe obszary ale dotyka relatywnie lżej stąd uczucie mrowienia na dużej powierzchni skóry, jedynie przy udach trzeba uważać żeby w ferworze zabawy rzemyki nie trafiły w delikatniejsze części ;-) bo może być z tego krzywda 

Skórzanym pasem bawiłem się i czasem bawię ale najmniej go lubię. To prywatne odczucie chyba po prostu mi nie leży choć dziewczyny które miałem możliwość uraczyć zabawą z pasem nie narzekały :-)

No i zostawiona na koniec nie przez przypadek szpicruta.

Tę akurat uwielbiam bo jest niezwykle poręczna w łóżku przy chłoście, do kneblowania, czy jako przedłużenie ręki Mastera.

Odpowiadając na pytanie, na co dzień jestem pacyfistą i ćwicząc boks miałem problem żeby kogoś uderzyć za to w łóżku biję często, w różnych pozycjach i z niesłabnącą przyjemnością dla obu stron :D :D :D  

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O chłoście można by godzinami ... :-)

Klapsy dłonią to klasyk i kto nie próbował ten duuuuuużo traci :-)

Miękki pejcz bije większe obszary ale dotyka relatywnie lżej stąd uczucie mrowienia na dużej powierzchni skóry, jedynie przy udach trzeba uważać żeby w ferworze zabawy rzemyki nie trafiły w delikatniejsze części ;-) bo może być z tego krzywda 

Skórzanym pasem bawiłem się i czasem bawię ale najmniej go lubię. To prywatne odczucie chyba po prostu mi nie leży choć dziewczyny które miałem możliwość uraczyć zabawą z pasem nie narzekały :-)

No i zostawiona na koniec nie przez przypadek szpicruta.

Tę akurat uwielbiam bo jest niezwykle poręczna w łóżku przy chłoście, do kneblowania, czy jako przedłużenie ręki Mastera.

Odpowiadając na pytanie, na co dzień jestem pacyfistą i ćwicząc boks miałem problem żeby kogoś uderzyć za to w łóżku biję często, w różnych pozycjach i z niesłabnącą przyjemnością dla obu stron :D :D :D

widzę,ze znasz się :)

Co jest najbardziej przyjemne, to jest sprawa indywidualna.

Podoba mi twoja refleksja. Ważny że to nie jest przypadkowy i bez głowa robiony.

Trzeba przenosić przyjemność a nie krzywdy partnerowi...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...