Skocz do zawartości
metfryt

Baba mnie bije....

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie jak czesto bijecie swoich partnerow?czy sie o to prosicie? jak czesto jestescie bici? za co? Czym? Dlaczego i po co?:)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiście nigdy nie byłem bity i bicia, w sensie awanturniczych ekscesów nie uprawiam wcale. Co innego rozkoszne łaczenie przyjemności z bodźcami jakie dają smagnięcia czy klapsy. Na pytanie jak często nie potrafię precyzyjnie odpowiedzieć, nie mam harmonogramu:) To się poprostu dzieje, czasami jako kara a czasami.... na prośbę lub jako ekspresja chwili, zwłaszcza klapsy potrafia wyrwać mi sie spontanicznie:D. Co do narzędzi.... cóż obecnie mnogośc wyboru oszołamia, ja jednak preferuję pejcz, bat lub (moja ulubiona) szpicruta, nigdy natomiast nie przekonały mnie żadne packi. 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to: bici??? Doprecyzuj (fanga w nos za złe parkowanie, z otwartej na dzień dobry, ścierką w żartach, klapsy w łóżku?)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bije partnerki po dupie za zwyczaj gołą ręką a tak bo lubie :D

One te mnie czasem biją ale za co i dlaczego to ni mam pojęcia :)

Misiek 

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to: bici??? Doprecyzuj (fanga w nos za złe parkowanie, z otwartej na dzień dobry, ścierką w żartach, klapsy w łóżku?)

nie chodzi mi o domowe awantury. Czy czesto w ciagu dnia dajecie sobie klapsy i czego do tego uzywacie? Jak mocnego kopa wam to daje.

jesli o mnie chodzi lubie jak sie ze mna zona podroczy strzeli czasem z plaskiego w twarz lub walnie w tylek. Powbija paznokcie do jajek albo z otwartej dloni uderzy... Najczesciej uzywamy reki po bat budzi malenstwo...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pojmuję wątpliwości co do owego "bicia", jesteśmy w Dziale BDSM, więc wiadomo o jakie bicie chodzi, bynajmniej nie o karalne.

One te mnie czasem biją ale za co i dlaczego to ni mam pojęcia

One już wiedzą za co :lach::redevil:

Ja bije partnerki po dupie za zwyczaj gołą ręką

Również tak lubię.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Również tak lubię.

Też lubisz bić gołą ręką? :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też lubisz bić gołą ręką? :D

Pewnie, po sznupie kejtra.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Częściej biję niż jestem bita. Wszystko zależy od relacji, w jakiej się znajduję.

Uwielbiam bić dłonią i paskiem. Często też pejczem.

Szpicruty używam do intymnych miejsc :) i lubię smagać nią sutki.

Biję w nagrodę.

Jeśli zaś relacja z Panem, uwielbiam pejcz, bat i pasek. W takiej kolejności.

I prosić uwielbiam.

post-10646-0-90692200-1426278705_thumb.jpg

ps. Kop ... ogromny :)

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ps. Kop ... ogromny

Ałłłla! :redevil:  :P

Też kiedyś miałam tu fotkę ze spranym tyłkiem, ale nie aż tak! :redevil:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...