Skocz do zawartości
Zouza

"Miętoszenie" cycków

Rekomendowane odpowiedzi

Zuz a co ty tak bronisz tych swoich cycuszków, że za ich dotykanie dildem byś oddawała hahahaa  :redevil:

bo no na taki kompromis to bym się zdecydowanie nie pisał

Oczywiście rozumiem systację, że jeżeli mówisz komuś że nie a on to robi na siłę to możesz czuć się wkurzona

ale nas bohaterów dildem hahahaa posikałem się 

Ale jak to? Wy faceci nie lubicie? Jak to możliwe? A zresztą co mnie obchodzi że ktoś nie lubi, włożę i koniec gadania.

:D

ojezu jak Ty zajebiście wyglądasz tak wkurwiona niemiłosiernie  :redevil:

Też będziesz zajebiście wyglądał :D Z czerwonym wibro w zadeczku :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jak to? Wy faceci nie lubicie? Jak to możliwe? A zresztą co mnie obchodzi że ktoś nie lubi, włożę i koniec gadania.

:D

Też będziesz zajebiście wyglądał :D Z czerwonym wibro w zadeczku :redevil:

Zadnych indiańców :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mietoszenia i ugniatania niczym ciasto mówię stanowcze Nie , zaś pieszczoty i szczypanie skutków jak najbardziej tak.Dodam tylko , ze troszkę sie mężczyznom nie dziwie ,ze tak to bardzo lubia bo gdy Ja sie kocham z kobietami to wlasnie szczególna uwagę poświęcam piersią i dotychczas nie spotkałam sie z grymasem na twarzy bądź odmowa , ale gdyby tylko któraś tego nie lubiła to napewno uszanowala bym decyzje - nic na sile :)

Przechwalanie sie odnosi u mnie odwrotny skutek imię ważne akurat ono chodzi .

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również nie znosze miętoszenia może nie tyle co całych cycków co sutków... ojezu jak mnie to wkurwia niemiłosiernie...

Pewnie tego nie będziesz pamiętać, ale kiedyś mi o tym mówiłaś osobiście :) Nie było to w trakcie żadnego miętoszenia, czegokolwiek. Paliliśmy papierosa sobie w zajeździe. Tylko czekałem, kiedy się odezwiesz w tym temacie i wiedziałem że tak to będzie wyglądał ten wpis :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mietoszenia i ugniatania niczym ciasto mówię stanowcze Nie

Otóż to!

Lubię pieszczoty piersi i jest to dla mnie sine qua non udanej gry wstępnej. Mam bardzo wrażliwe piersi, zwłaszcza sutki.

Podczas ostrych zabaw uwielbiam mocniejsze wrażenia ;) , ale zezwalam na to wyłącznie dobrze znanym mi Kochlegom.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

K: tez nie mam zbytnio wrażliwych piersi. lubie jak sa pieszczone delikatnie ale nie lubie "miętoszenia"

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A: Kiedy jestem już mocno nakręcona, pozwalam na pieszczoty piersi, ale biada temu, kto będzie chciał robić to "na zimno" i czymś takim mnie rozgrzać. Mam instynkty mordercze, zadźgałabym pogrzebaczem albo udusiła kablem.

Każdy potencjalny kandydat jest o tym informowany i chyba obrazowo tłumaczę, co im grozi, bo zawsze mam pełen posłuch ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie tego nie będziesz pamiętać, ale kiedyś mi o tym mówiłaś osobiście :) Nie było to w trakcie żadnego miętoszenia, czegokolwiek. Paliliśmy papierosa sobie w zajeździe. Tylko czekałem, kiedy się odezwiesz w tym temacie i wiedziałem że tak to będzie wyglądał ten wpis :lach:

A właśnie, że pamiętam :-D Jedna jedyna rzecz której aż tak bardzo nie lubie w łóżku to właśnie to. Na sama myśl mnie już wkurw bierze :-D

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ten cudzysłów w tytule nie jest przypadkowy, więc "miętoszenie" to ogólnie dotykanie, pieszczoty wszelakie, stymulacja słabsza, czy mocniejsza. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ach jak ja się cieszę ze mam Te swoją Zuzię :) 

Mogę Jej ugniatać, szczypać, ciągnąć za sutki i wiele jeszcze z tymi cycuchami  zrobić  :redevil:

Misiek 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...