Skocz do zawartości
Zouza

"Miętoszenie" cycków

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie Wiedźma, ale powiem szczerze, że ja mówię wprost. Mało romantycznie, pewnie dla niektórych i mało erotycznie, ale z góry po prostu uprzedzam.  

Wiem, można byłoby delikatniej, bez słów, gestem... ale problem w tym, że często faceci myślą, że to element gry, takie "goń króliczka". ;) i im bardziej stanowczo łapki zdejmowałam, tym chętniej próbowali ponownie nimi majstrować. :lach:

A tak - mam ten problem z głowy. :D

Hehe, czasem dobrze doradzać koleżance podczas zakupów, co? :P

Zou, do Wiedźmy powinno być osobno, więc jeśli się połączyło w jedno, to ja z przeprosinami do was obu.

Chłopcy zwykle lubią zajęcia manualne i dłubanie przy włącznikach, pokrętłach, suwakach, łącznikach tworzy odruch warunkowy. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nieee, było do Wiedźmy, to mnie się tak wymsknęło przy okazji :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zou, może mnie ta atrakcja ominęła, ale jakoś kochanki nie musiały mi dawać instrukcji, gdzie można z łapami, a gdzie nie. może były jakieś felerne ? :lach:

A jak Ty to robisz - wydajesz komunikat: "no gdzie z łapami" ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zwyczajnie. Po prostu przed zabawą uprzedzam, że tego nie toleruję.

Jak się panu nie podoba - droga wolna :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a to że niby, demokracja????

Chłop zobaczył, dotknąć nie pozwolą i jeszcze mu wmówią, że sam nie chciał:):):)

no gdyby nie można o polityce, to powiedziałbym co mi to przypomina:)::):)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wolę grać na flecie prostym :redevil:

a to też sprytne, w zależności od długości fleta.........................stwarza dystans do piersi:):)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiedźmo - i co robisz? Przyklejasz sobie karteczkę na cyckach: nie deptać, nie śmiecić,nie miętosić?

Oj, Corrado, a jak myślisz ? Wyobraź mnie sobie z kartką przyklejoną ... i jak ?

Wiem, że czasami rozumiemy się bez słów, w sensie my ludzie, ale zanim pójdę z kochankiem do łóżka, to jednak zamienię z nim wcześniej klika słów i na pewno przybliżę mu nieco moje upodobania. Poza tym, jeśli czegoś wcześniej się nie powie, bo się zapomni czy coś w ten deseń, to w danej akcji gestem odsuwającym go lub słowem poinformuję kochanka, że tego nie lubię.

A na motyw z kartką nie wpadłam Corrado :) A Ty przyklejasz sobie coś do członka ? Oprócz ust kobiety oczywiście ... Chyba, że tego nie lubisz. Czujna jestem, przecież to może być tylko stereotyp, że każdy mężczyzna lubi jak mu się robi loda.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

życie jest pełne stereotypów

ale pomysł z przyklejonymi ustami na czlonku.....................rewelacja

tylko czy kropelka, go nie podrażni????

chyba muszę Cię zaprosić na jakąś kawę, tyle pomysłów:):):)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po przeczytaniu kilku stron wstecz tego tematu  ...już się Ciebie bajam ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...