Skocz do zawartości
Zouza

"Miętoszenie" cycków

Rekomendowane odpowiedzi

Można szczuć, mogą być na wierzchu.

To nie znaczy, że miętoszenie jest wskazane. Ba! Czasem wręcz zabronione! :P

Ja z ulgą zwalniam z tego obowiązku :D

Nie jest. Ktoś lubi (w jakiś sposó B), ktoś inny nie.  Proste! :D

Jeśli facet nie jest leniwy (czyt. leci schematem) - to odkryje, dość szybko zresztą - co, jak, gdzie i kiedy :)

Fanie, jak kobieta zwolni z obowiazku. Jednak koledzy mogą nie zwolnić. 

Sprzeczność jest,  bo kultura jest pełna sprzeczności. Kobieta swobodnie ubrana to dla wielu wciąż "dziwka".  Dla innych nie ma w tym problemu. Tu go mniej, tam go więcej.

Kobieta w spodniach do niedawna też uchodziła za dziwkę.  kobieta z papierosem - to samo.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mietosic to sobie mozna worek jak sie ma wysypkę :D

Piersi sie pieści. Z wyczuciem. Jak klawisze fortepianu albo struny gitary słuchając jaki ton wydają :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piersi sie pieści. Z wyczuciem. Jak klawisze fortepianu albo struny gitary słuchając jaki ton wydają :D

:lach: 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mietosic to sobie mozna worek jak sie ma wysypkę :D

Kolega Stasiek też ma podejście muzyczne: wali jak w bębny.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fanie, jak kobieta zwolni z obowiazku. Jednak koledzy mogą nie zwolnić. 

Ojej, a to kolegom trzeba fotorelację zapewnić? :lach:

Piersi sie pieści. Z wyczuciem. Jak klawisze fortepianu albo struny gitary słuchając jaki ton wydają

Hyzio, bez urazy, ale pewnie z 99% facetów jest przekonanych, że robi to doskonale. ;) Bo to, że kobieta nie lubi, to już 99% pewnie w ogóle do głowy nie przychodzi ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ojej, a to kolegom trzeba fotorelację zapewnić? :lach:

Hyzio, bez urazy, ale pewnie z 99% facetów jest przekonanych, że robi to doskonale. ;) Bo to, że kobieta nie lubi, to już 99% pewnie w ogóle do głowy nie przychodzi ;)

Ależ ja nie przypisuję sobie multiinstrumentalnej wirtuozerii ! :D
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poza tym nie każde piersi to stradivarius :D

Zdarzały mi sie i takie ktore były jedynie dekoracją

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to moje są jedynie dekoracją :D

I oby potencjalni Kochankowie o tym pamiętali. :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poza tym nie każde piersi to stradivarius :D Zdarzały mi sie i takie ktore były jedynie dekoracją

Mam nadzieje , ze zartujesz ?

Kazde piersi zarowno damskie jak i meskie sa symbolem seksu i od nas zalezy co z nim zrobimy

czy zagramy na nich jak na stradivariusie czy potraktujemy jako dekoracje. Ja osobiscie zawsze damskie piersi traktuje z glebokim zachwytem i rozczuleniem seksualnym. Niezaleznie od tego czy sa malenkie czy wielkie, czy foremne czy tez mniej. Wszystko sa to cuda natury ktorymi zawsze sie zachwycam. Mysle , ze my tez mezczyzni nie zawsze jestesmy doskonali jak ten przyslowiowy stradivarius dlatego powinnismy byc troche bardziej pokorni.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żartobliwie mowie poważnie :D

Kazdy lubi co innego i kazdy ma inaczej uwrażliwione strefy.

I nie widze w moim stwierdzeniu braku pokory.

Zdarzały mi sie partnerki o rozczulająco pięknych piersiach ktore były mało lub wcale nie były wrażliwe.

Moja obecna pani przy pieszczotach piersi potrafi odlecieć.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...