Skocz do zawartości
Zouza

"Miętoszenie" cycków

Rekomendowane odpowiedzi

Oj, Corrado, a jak myślisz ? Wyobraź mnie sobie z kartką przyklejoną ... i jak ?

Wiem, że czasami rozumiemy się bez słów, w sensie my ludzie, ale zanim pójdę z kochankiem do łóżka, to jednak zamienię z nim wcześniej klika słów i na pewno przybliżę mu nieco moje upodobania. Poza tym, jeśli czegoś wcześniej się nie powie, bo się zapomni czy coś w ten deseń, to w danej akcji gestem odsuwającym go lub słowem poinformuję kochanka, że tego nie lubię.

A na motyw z kartką nie wpadłam Corrado :) A Ty przyklejasz sobie coś do członka ? Oprócz ust kobiety oczywiście ... Chyba, że tego nie lubisz. Czujna jestem, przecież to może być tylko stereotyp, że każdy mężczyzna lubi jak mu się robi loda.

Tu właśnie stereotypy obracają się w perzynę.

"Usta kobiety przyklejone do członka"  - to jest znakomite w celności i celnym humorze :) . Należałoby zrobić wielki neon z takim napisem, opatrzonym odpowiednim elementem graficznym, świecący i mrugający ostrymi kolorami.  Klub dla znawcow rzeczy. 

Nic sonie jeszcze nie przyklejałem, ale miałem propozycję przyklejenia sobie wąsów. Bo, jak usłyszałem, facet z wąsami miziający za ich pomocą cipkę, robił spore wrażenie.  Szczęśliwie udało mi się od tego wymigać, jak mniemam, bez straty dla efektu :oki:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

życie jest pełne stereotypów

ale pomysł z przyklejonymi ustami na czlonku.....................rewelacja

tylko czy kropelka, go nie podrażni????

chyba muszę Cię zaprosić na jakąś kawę, tyle pomysłów:) :):)

Czuję się zaproszona :) Dziękuję ...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po przeczytaniu kilku stron wstecz tego tematu  ...już się Ciebie bajam ;)

Dopiero teraz??? :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dopiero teraz??? :D

no tak...z drugiej strony lepiej późno niż w cale no nie ... ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale się martwię, czy oby kły i pazury mi się nie stępiły ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak widze powtorka z rozrywki czyli odgrzewanie starych kotletow. One tez potrafia smakowac.

Tutaj doszedlem w miedzyczasie do wniosku , ze temat nie jest skierowany do panow bo oni i tak nie potrafia zrozumiec damskiej specyfikacji dotyczacej niektorych piersi damskich.

Trudno sie z takim podejsciem nie zgodzic. Rownie trudno bylo by wymagac od kazdej kobiety zeby rozumiala meskie mechanizmy seksualne.

Tak wiec wszelkie dobre rady i analizy nie na wiele sie tutaj zdadza.

Plec damska napewno byla by w tym wypadku bardziej skuteczna w wyjasnieniu tej "ozieblosci" czy "przypadlosci" czy "niecheci".

Dlatego tez nie bede sie wdawal w dyskusje wyjasniajaca przyczyny takiego stanu rzeczy.

Zobaczymy co powiedza inne kobiety , czy tez maja takie problemy ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj doszedlem w miedzyczasie do wniosku , ze temat nie jest skierowany do panow bo oni i tak nie potrafia zrozumiec damskiej specyfikacji dotyczacej niektorych piersi damskich.

Dokładnie.

Ja podchodzę do tematu praktycznie,czyli wskakuję i ugniatam cycki jak ciasto na pierogi  :smutek3:  :pali1:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie.

Ja podchodzę do tematu praktycznie,czyli wskakuję i ugniatam cycki jak ciasto na pierogi  :smutek3:  :pali1:

Dokładnie Piorunie bo

...jak nie My to kto.......???

te cycki nas ugniotą :):) :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rownie trudno bylo by wymagac od kazdej kobiety zeby rozumiala meskie mechanizmy seksualne.

Jansie, ale ja nie muszę "być mężczyzną jeden  dzień", by zrozumieć, że czegoś nie chce. Wystarczy, że mi to okaże lub powie. :D

Zobaczymy co powiedza inne kobiety , czy tez maja takie problemy ?

Ależ w temacie wypowiedziało się sporo kobiet. :)

Ja podchodzę do tematu praktycznie,czyli wskakuję i ugniatam cycki jak ciasto na pierogi   

Czyli nie będziesz miał kobiecie za złe, gdy ona potraktuje Cię wałkiem. :lach: 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli nie będziesz miał kobiecie za złe, gdy ona potraktuje Cię wałkiem.  

Nie są mi obce klimaty sado-maso :klapsik1:  :redevil:  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...