Skocz do zawartości
Zouza

"Miętoszenie" cycków

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmmm... Ja potrafię zrozumieć, że komuś może dotyk piersi nie odpowiadać. Ale ubolewam nad tym ponieważ cycki to mój fetysz. Uwielbiam je dotykać, ugniatać, miętosić, tarmosić, ssać sutki i tym podobne. Czy lubię dotyk moich sutków?? Tak, lubię ale bardzo delikatny.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmmm... Ja potrafię zrozumieć, że komuś może dotyk piersi nie odpowiadać. Ale ubolewam nad tym ponieważ cycki to mój fetysz. Uwielbiam je dotykać, ugniatać, miętosić, tarmosić, ssać sutki i tym podobne. Czy lubię dotyk moich sutków?? Tak, lubię ale bardzo delikatny.

A: Znając Twoją miłość do kobiecych gruczołów mlecznych, zastanawiałam się, kiedy wyrazisz swoją opinię ;) W imieniu tych, które pieszczot piersi nie kochają zbyt mocno, dziękuję za wyrozumiałą postawę :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznam.. że jestem w tym elemencie pieszczot dość zachowawczy.. ale nie z powodu tego ,że nie lubię ale wolę akurat za mało "miętosić" niż przesadzić...

Ot tak mam. :-). Podziwiam te atrybuty : małe i duże .

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A: Znając Twoją miłość do kobiecych gruczołów mlecznych, zastanawiałam się, kiedy wyrazisz swoją opinię ;) W imieniu tych, które pieszczot piersi nie kochają zbyt mocno, dziękuję za wyrozumiałą postawę :)

Dasz wiarę, że ja rozpoczynając czytanie tego tematu również pierwsze co to pomyślałem o Tobie :)

W sumie to chciałem się wypowiedzieć odrobinę wcześniej ale ostatnio brakło mi czasu na pisanie na forum i tematy przeglądałem na tele a nie lubię pisać na dotykowej klawiaturze. Przez chwilę chciałem również wspomnieć o Tobie i Twoich piersiach ale uznałem, że... to co działo się w Vegas niech lepiej pozostanie w pamięci tych co w Vegas byli ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dasz wiarę, że ja rozpoczynając czytanie tego tematu również pierwsze co to pomyślałem o Tobie :)

W sumie to chciałem się wypowiedzieć odrobinę wcześniej ale ostatnio brakło mi czasu na pisanie na forum i tematy przeglądałem na tele a nie lubię pisać na dotykowej klawiaturze. Przez chwilę chciałem również wspomnieć o Tobie i Twoich piersiach ale uznałem, że... to co działo się w Vegas niech lepiej pozostanie w pamięci tych co w Vegas byli ;)

A: Papla ;) Pojęcia nie mam, o jakim Vegas mówisz :D

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A widzisz :) Sam lubisz dotyk bardzo delikatny miej więc zrozumienie dla delikatności kobiecych doznań;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A widzisz :) Sam lubisz dotyk bardzo delikatny miej więc zrozumienie dla delikatności kobiecych doznań;)

A: Pozwól, że wezmę Lectera w obronę. ON MA ZROZUMIENIE DLA DELIKATNOŚCI KOBIECYCH DOZNAŃ.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż, może mężczyzn gubi schematyczne działanie?:-)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż, może mężczyzn gubi schematyczne działanie?:-)

Nie zawężałbym jedynie do mężczyzn, choć słynna kobieca intuicja częściej ratuje je przed, hm, nieporozumieniem :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A: Pozwól, że wezmę Lectera w obronę. ON MA ZROZUMIENIE DLA DELIKATNOŚCI KOBIECYCH DOZNAŃ.

Ale ja wcale nie twierdzę że nie ma ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...