Skocz do zawartości
Zouza

"Miętoszenie" cycków

Rekomendowane odpowiedzi

Poprawność polityczna obowiązująca na tym forum nie pozostawia mi zbyt wiele pola do popisu i dlatego oczywiście zgadzam się w 100 % ;)

Śpieszmy się więc kochać cycki, tak szybko opadają :list:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Śpieszmy się więc kochać cycki, tak szybko opadają

Życzę "Twojej", by za szybko Jej nie opadły, nie pozbawiając się tym samym Twego śpiesznego do tego czasu kochania.

;)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam intensywne ich pieszczoty. I klamerki.

Uwielbiam intensywność wobec sutków, i każdy partner dowiaduje się o tym. Nie umiałabym sobie odmówić tej przyjemności, i innym :)

Męskie sutki kręcą mnie równie mocno, co ich używanie, również intensywne.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uwielbiam pieszczoty piersi, raz delikatne innym razem bardziej ostre. W wielu przypadkach odpowiednia pieszczota - stymulacja pozwala mi osiągnąć orgazm. Mówiąc szczerze nie umiem sobie wyobrazić opisywanego powyżej wstrętu- niechęci do pieszczot piersi.

Całowanie, ssanie, lizanie, pieszczenie piersi to jest to co tygryski lubią najbardziej  :-> , no jest jeszcze kilka innych rzeczy :redevil:  no ale to post nie o tym

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja też nawet lubię... miętoszenie. Chociaż brzmi strasznie, jakoś mechanicznie. Ale sama czynność nie wywołuje "negatywnych asocjacji" ;). Lubię i mocniej, i delikatniej, ale jakoś orgazm mnie nigdy w tych okolicznościach nie nawiedził. Zaraz polecę na spacer z psami w siatkowym body. Zdam relację po powrocie.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poprawność polityczna obowiązująca na tym forum nie pozostawia mi zbyt wiele pola do popisu i dlatego oczywiście zgadzam się w 100 % ;)

Śpieszmy się więc kochać cycki, tak szybko opadają :list:

Nasz represjonowany dysydent :)...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"miętoszenie" moich cycków raz delikatne raz troszkę mocniejsze to jest to co  wywołuje u mnie odlot hen wysoko;-) nie wyobrażam sobie aby ktorys facet z ktorym jestem w łózku mógł pominąc ten punkt zabawy.. a i sama bardzo lubię tarmosić męskie sutki paluszkami, ustami....

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz, tak sobie myślę,że faceci mają po prostu mniej wyrozumiałości i zrozumienia dla innych.

To mówi Panna, która na prośbę ''nie szczyp'' szczypie jeszcze mocniej :D 

I cieszę się, że nie jestem w większości. Nigdy nie można uważać się za najlepszego. Chyba, ze ktoś przyzna Ci w danym przypadku pierwsze miejsce ;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak zaglądam tu i nie mogę zrozumieć jak może ktoś próbować przekonać kobietę, ze pieszczoty sprawiają jej przyjemność, gdy ona mówi że nie sprawiają? ! Ja w takim momencie przestaję i albo próbuje inaczej, delikatniej albo wcale....

Natomias jeśli chodzi o moje...to nie lubię, wręcz nie znoszę....dopuszczam tylko delikatny, ale to bardzo delikatny dotyk....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To mówi Panna, która na prośbę ''nie szczyp'' szczypie jeszcze mocniej :D 

I cieszę się, że nie jestem w większości. Nigdy nie można uważać się za najlepszego. Chyba, ze ktoś przyzna Ci w danym przypadku pierwsze miejsce ;) 

Skromnyś, zaiste... :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...