Skocz do zawartości
Zouza

"Miętoszenie" cycków

Rekomendowane odpowiedzi

Nie o to chodzi. Przy podnieceniu sterczą, ale dotyk nadal jest nieprzyjemny.

Mam dokładnie to samo.

Najlepiej jakby w ogóle nie sterczały :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

naklej plasterek :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A: Plasterek nie pomaga. Po zdjęciu jest jeszcze większa wrażliwość.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

obrzezanie sutków ? znieczulanie płynnym azotem ? tatuaż "nie dotykać sutek pod napięciem" ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko zależy od cycków ;)

Jak cycek fajny, jędrny i jeszcze nie poddany grawitacji to jak tu się powstrzymać, fucking mission impossible :aua:

Oczywiście patrząc na reakcję partnerki i reagując odpowiednio, daleko mi do ugniatania ciasta, chyba że na wyraźne życzenie ;)

Co do swoich "cycków" to samo w sobie pieszczenie przez partnerkę jest całkiem przyjemne, ot takie potwierdzenie mojej całkiem niezłej męskiej klaty.

Ale błagam, od sutków z daleka, drażni, czasem śmieszy ale przyjemności nie sprawia mi żadnej :facepalm:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak cycek fajny, jędrny i jeszcze nie poddany grawitacji to jak tu się powstrzymać

Czyli wobec tych drugich powstrzymujesz się przed ich dotykaniem?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu nie chodzi o powstrzymywanie, ale tak to już jest że niektóre rzeczy nam się podobają, inne jeszcze bardziej, a kolejne wcale.

Najważniejsze że podobają mi się piersi mojej, reszty czcić już nie muszę.

Równie dobrze mógłbym spytać czy Ty nie unikasz małych, zwisających, owłosionych i krzywych siurków ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Równie dobrze mógłbym spytać czy Ty nie unikasz małych, zwisających, owłosionych i krzywych siurków

Nie "równie dobrze", bo to całkiem inny temat, a z Twojej wypowiedzi wynika, to co wynika ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli z tego że napiszę że lubię fajne cycki, to znaczy że nie lubię tych mniej fajnych?

Bo to z kolei wynika z tego co niby wynika zgodnie z Twoją "dedukcją".

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli z tego że napiszę że lubię fajne cycki, to znaczy że nie lubię tych mniej fajnych?

Wszystkie cycki są fajne, a zwłaszcza forumowe.

Te z grawitacją i te bez, te ogromne i te całkiem nieduże.

W mojej ocenie tekst o grawitacji piersi kobiecych wychodzący spod męskiej ręki jest po prostu niestosowny.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...