Skocz do zawartości
Zouza

"Miętoszenie" cycków

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo ciekawa jestem jak sobie można "zaprogramować" odczuwanie przyjemności w związku ze stymulacją czegokolwiek i jakoś trudno mi sobie to wyobrazić.

Tutaj chodzi o wywolanie asocjacji : podniecenie seksualne - to rowniez ten guziczek (nie tylko jedyny).

Wtedy zaczynamy odpowiednio reagowac.

Aktywacja sutkow u kobiety i mezczyzny powinna byc przeprowadzona ze znajomoscia rzeczy.

Brutalne uciski czy szczypania przynosza skutek odwrotny. A "zaprogramowac" to mozna sobie w rozny sposob.

Michael Bouchard, seksuolog z uniwersytetu w Phoenix, pisze : „Typowy mezczyzna uwaza , ze pieszczoty sutkow sa przeznaczone tylko dla kobiet i czuje , ze jesli podczas pieszczenia jego sutkow odczuwa rosnace podniecenie , zmniejsza to jego poczucie meskosci“.

Prawda natomiast jest taka, ze w brodawkach sutkowych mezczyzn i kobiet znajduja sie niezwykle wrazliwe zakonczenia nerwowe , ktore sprawiaja , ze sa one bardzo czule na rozne bodzce np. dotyk lub zmiany temperatury.

Te zakonczenia nerwowe prowadza bezposrednio w obszar erogenny kobiety lub mezczyzny.

A wiec anatomia umozliwia takie seksualne reakcje.

Podczas uprawiania seksu , brodawki mezczyzn reaguja tak samo jak brodawki kobiet :

sa superwrazliwe i maja erekcje. Tylko jeszcze dwa organy to potrafia : lechtaczka i penis.

Nie tylko sutki powiekszaja sie znacznie (nawet do 1-2 cm) w czasie seksu.

Mozna rowniez zaobserwowac u kobiet powiekszenie calego biustu.  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, myślę, że większość z nas to wszystko wie.  

Mnie natomiast ciekawi

A "zaprogramowac" to mozna sobie w rozny sposob.

Zapytowuję więc - w jaki? :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ja widocznie zaliczam się do mniejszości wśród wypowiadajacych się tutaj kobiet, gdyż lubię "miętoszenie" w różnych, zarówno delikatnych, jak i nieco ostrzejszych odmianach :)

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapytowuję więc - w jaki? :)

Konkretne pytanie , wiec konkretna odpowiedz.

Aktywacje sutkow mozna przeprowadzic samodzielnie albo przy udziale partnera. I w jednym i w drugim przypadku jest istotny kontekst seksu i dotyku (pieszczot sutek) . Fantazja odgrywa duza role.

Wyobraz sobie swojego bodziaka i wystajace bezczelnie z niego brodawki a na to tylko zalozony plaszczyk wiosenny i spacer do lasu z Twoim lubym.

Zareczam , ze po powrocie do domu tylko po takim spacerze Twoje brodawki ozyja :indians: .

A potem dalsze fantazje przy udziale sutek.

Polecam "pieszczoty" mlodymi pokrzywami :lach: .

Jans, myślę, że większość z nas to wszystko wie.

Zarowno z wypowiedzi Panow jak i Pan wcale nie wynika , ze wiekszosc tutaj to wszystko wie.

Przynajmniej odnioslem takie wrazenie. Ale jesli nawet ktos nie wiedzial to teraz sie ciesze :) .

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry Jans, takie rzeczy kompletnie na mnie nie działają. Podobnych klimatów próbowałam setki razy, oczywiście brodawki sterczą, co jest naturalną reakcją fizjologiczną, ale dotyk nadal jest aseksualny, wręcz nieprzyjemny. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Konkretne pytanie , wiec konkretna odpowiedz.

Aktywacje sutkow mozna przeprowadzic samodzielnie albo przy udziale partnera. I w jednym i w drugim przypadku jest istotny kontekst seksu i dotyku (pieszczot sutek) . Fantazja odgrywa duza role.

Wyobraz sobie swojego bodziaka i wystajace bezczelnie z niego brodawki a na to tylko zalozony plaszczyk wiosenny i spacer do lasu z Twoim lubym.

Zareczam , ze po powrocie do domu tylko po takim spacerze Twoje brodawki ozyja :indians: .

A potem dalsze fantazje przy udziale sutek.

Polecam "pieszczoty" mlodymi pokrzywami :lach: .

Zarowno z wypowiedzi Panow jak i Pan wcale nie wynika , ze wiekszosc tutaj to wszystko wie.

Przynajmniej odnioslem takie wrazenie. Ale jesli nawet ktos nie wiedzial to teraz sie ciesze :) .

Jans, no ja się nie zgadzam z tymi Twoimi dziwnymi teoriami że można sutki nauczyć.

Ot mnie nawet wkurza jak podczas gdy zmarzną ociera się o nie jakikolwiek materiał, ręka, penis, no kurwa COKOLWIEK

Więc nie wmawiaj , że jak sobie pójdę do lasu a potem pofantazjuje to moje sutki i ja sama zaczniemy uwielbiać te pieszczoty...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No bo skupiliśmy się na damskich cyckach i pewnym problemie. Jak wszystko gra i jest super, to byłby całkiem inny tytuł i inny temat. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry Jans, takie rzeczy kompletnie na mnie nie działają. Podobnych klimatów próbowałam setki razy, oczywiście brodawki sterczą, co jest naturalną reakcją fizjologiczną, ale dotyk nadal jest aseksualny, wręcz nieprzyjemny.

No coz, jesli brodawki stercza to znaczy , ze sa pobudzone i reaguja a jesli dotyk jest aseksualny to oznacza , ze nie jest to kojarzone z przyczyna seksualna.

Odpowiednio : u mezczyzny tez zdarzaja sie sytuacje , ze penis sterczy ale wlasciciel jest czyms innym zajety.

No bo skupiliśmy się na damskich cyckach i pewnym problemie. Jak wszystko gra i jest super, to byłby całkiem inny tytuł i inny temat. ;)

Tak , to juz zauwazylem . Milej dyskusji zycze :poklon:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie o to chodzi. Przy podnieceniu sterczą, ale dotyk nadal jest nieprzyjemny.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może masz nadwrażliwe ... facetom z nadwrażliwym penisem Jans sugerował obrzezanie ... ciekawe co tu wykombinuje :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...