Skocz do zawartości
Zouza

"Miętoszenie" cycków

Rekomendowane odpowiedzi

Czytam cierpliwie temat od poczatku i wychodze z zadziwienia , ze problem dotyczy tylko kobiet.

Podobne strefy erogenne u mezczyzny to tutaj temat tabu.

Mezczyzni nie maja sutek i piersi ? I nie reaguja ? Tylko kobiety !!!

Ciekawe ! Pisalismy juz o strefach erogennych mezczyzn i jakos nikt nie protestowal a jesli teraz ktos ma jakies watpliwosci co do cyckow u mezczyzn to niech wrzuci haslo do wikipedii i zaraz sie przekona , ze jednak cos tam mezczyzni maja nawet jesli teraz skromnie sie chowaja za babska sukienke.

Albo ulatwie :

„sutki - To czułe miejsce także u mężczyzn. Niektórym mężczyznom sprawią przyjemność intensywniejsze pieszczoty tych okolic. Część panów bardzo lubi podgryzanie i ssanie brodawek. Musisz być jednak ostrożna, gdyż dla niektórych pieszczoty sutków są absolutnie nie do zniesienia!“

No wiec jak ? Sa mezczyzni w tym kraju ? Czy tylko kobiety ?

Jaki jest " Damski punkt widzenia " na te meskie atrybuty ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jansie, oczywiście, że mają, jedni lubią, inni nie. Tyle tylko, że chyba nieliczne kobiety mówią facetom: "jak to nie lubisz? WSZYSCY faceci lubią! Jeszcze nigdy nikt ci ich porządnie nie wypieścił!". Jak już było w temacie wspomniane - kobiety chyba łatwiej przyjmują do wiadomości, że facet czegoś nie lubi i nie rozpaczają nad tym, jakby im to życie miało uratować. ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra, kurwa. Ja też nienawidzę jak mi się taka przyczepia do sutków li tylko gwoli standardowej ideologii erogennej. Reaguję natychmiast i zdecydowanie. Nie lubię i rozumiem możliwą niechęć drugiej strony.

Jansie, oczywiście, że mają, jedni lubią, inni nie. Tyle tylko, że chyba nieliczne kobiety mówią facetom: "jak to nie lubisz? WSZYSCY faceci lubią! Jeszcze nigdy nikt ci ich porządnie nie wypieścił!". Jak już było w temacie wspomniane - kobiety chyba łatwiej przyjmują do wiadomości, że facet czegoś nie lubi i nie rozpaczają nad tym, jakby im to życie miało uratować. ;)

Mam wrażenie, że to jednak bardziej kwestia jakiegoś atawistycznego zauroczenia cyckami jako reminiscencją, tfu, matczynego bezpieczenstwa, bardziej niż zadufanego przekonania o słuszności pieszczot. Ale nie mnie dziś się bawić w małego freuda.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam wrażenie, że to jednak bardziej kwestia jakiegoś atawistycznego zauroczenia cyckami jako reminiscencją, tfu, matczynego bezpieczenstwa, bardziej niż zadufanego przekonania o słuszności pieszczot. Ale nie mnie dziś się bawić w małego freuda.

Też o tym myślałam, ale dlaczego w takim razie kobiety się tak nie przysysają? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale dlaczego w takim razie kobiety się tak nie przysysają

Ponieważ kobiety wolą jednak przysysać się do wyższych atrybutów swojego mężczyzny. Charakteru również.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja, tak płytko sobie pomyślałam, jak - do cholery - kutas może być wyżej niż cycki (w pozycji właściwej homo sapiens)? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wystarczy, że uklękniesz :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No nie jest to pozycja właściwa homo sapiens, raczej homo catholicus. ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a jak facet z innego kościoła ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A dlaczego facet?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...