Skocz do zawartości
Zouza

"Miętoszenie" cycków

Rekomendowane odpowiedzi

Osobiście nie lubię jak ktoś " miętosi" moje piersi. Nie są one czułe i denerwuje mnie jak ktoś przy nich "majstruje".

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz, tak sobie myślę,że faceci mają po prostu mniej wyrozumiałości i zrozumienia dla innych. Większość (przynajmniej większość, na którą trafiałam ja) była przekonana,że oni wiedzą najlepiej jak sprawić kobiecie przyjemność a ona się nie zna. Najlepszy czas jaki usłyszałam na mój komentarz,że ja wolę mocniej było "ale ja to robię tak jak ja lubię" (może nie dosłownie,ale w znaczeniu,że to przecież dla jego przyjemności) - co ciekawe dotyczyło sytuacji tytułowej.

No właśnie to podejście "ja wiem lepiej co lubisz" mnie irytuje. 

A już "robię tak, jak ja lubię" wkurzyłoby mnie na max. W takiej sytuacji z pewnością nie pozostałabym dłużna. :P

I w ogóle nie wiem jak można być z siebie takim zadowolonym, gdy ma się świadomość, że druga wcale dobrze się nie bawi. Przecież jedną z najprzyjemniejszych rzeczy w seksie jest świadomość dawania prawdziwej przyjemności partnerowi, a nie tylko jej czerpanie.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I w ogóle nie wiem jak można być z siebie takim zadowolonym, gdy ma się świadomość, że druga wcale dobrze się nie bawi. Przecież jedną z najprzyjemniejszych rzeczy w seksie jest świadomość dawania prawdziwej przyjemności partnerowi, a nie tylko jej czerpanie.

Zgadzam się. Też nie mam pojęcia jak można,ale to w sumie pytanie do tych osób...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze sie zony pytam i to ogolnie podczas pieszczot czy seksu czy tak czy jej dobrze czy jej przypadkiem nie boli czy wszystko jest ok itd itp. Czasem tylko uslysze ugryz mocniej , wsadz go glebiej itp:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chociaż to damski punkt widzenia wrzucę swoje pięć groszy, nie strzelać proszę ;)

Róznie to z tym bywa analogicznie jak z kobietami.

Każda jest inna i jedna przepada za czymś bardziej jak pozostałe.

Znam kobiety które nie przeżyją bez pieszczot piersi i są one obowiązkowe baaa nawet powiedziałbym że bez tego nie będą miały satysfakcji z seksu. Znam też takie Panie, którym ta kwestia jest obojętna być może nie jest to najwrażliwsza część ich ciała.

Idąc dalej zdaje sobie sprawę z tego, że niektóre poprostu zbyt intensywne pieszczoty piersi mogą irytować a  niestety wszystko co irytuje może zepsuć atmosferę podczas seksu.

Więc chyba normalnym jest to aby rola mężczyzny polegała na tym aby Hotka otrzymywała od nas to czego oczekuje, najbardziej pożąda i preferuje, bo jesli czegoś nie lubi lub nie ma na to coś ochoty to na pewno nie przyniesie jej to satysfakcji.

Chociaż czasami zdarza się że w niektórych systuacjach można też pójść na delikatny kompromis  :redevil:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chociaż czasami zdarza się że w niektórych systuacjach można też pójść na delikatny kompromis 

Ba! Nawet obustronny. On pomiętosi nie 10 minut, a 5. A ja mu nie zapakuję całego dilda, a tylko do połowy. :D

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ba! Nawet obustronny. On pomiętosi nie 10 minut, a 5. A ja mu nie zapakuję całego dilda, a tylko do połowy. :D

Dobrze napisane :D

Ja również nie znosze miętoszenia może nie tyle co całych cycków co sutków... ojezu jak mnie to wkurwia niemiłosiernie...

Więc Misiek chyba muszę jednak na Ciebie wziąć tego mojego 20 cm wibratorka, i włożę TYLKO pół - jak słowo daję!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedni lubią inni nie... ja osobiście lubię ale jak partnerka nie lubi to wolę o tym wiedzieć bo oszczędza to sytuacji, w których powstaje negatywne iskrzenie... przecież takie wspólne zbliżenie ma być przyjemnością a nie źródłem złości u jednej ze stron...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuz a co ty tak bronisz tych swoich cycuszków, że za ich dotykanie dildem byś oddawała hahahaa  :redevil:

bo no na taki kompromis to bym się zdecydowanie nie pisał

Oczywiście rozumiem systację, że jeżeli mówisz komuś że nie a on to robi na siłę to możesz czuć się wkurzona

ale nas bohaterów dildem hahahaa posikałem się 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze napisane :D

Ja również nie znosze miętoszenia może nie tyle co całych cycków co sutków... ojezu jak mnie to wkurwia niemiłosiernie...

Więc Misiek chyba muszę jednak na Ciebie wziąć tego mojego 20 cm wibratorka, i włożę TYLKO pół - jak słowo daję!

ojezu jak Ty zajebiście wyglądasz tak wkurwiona niemiłosiernie  :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...