Skocz do zawartości
Zouza

"Miętoszenie" cycków

Rekomendowane odpowiedzi

"Nie lubisz pieszczot piersi? Niemożliwe! KAŻDA kobieta to lubi! Ja Ci pokażę jak...", itd., itp.

Tak, mniej więcej, wygląda rozmowa z facetami na temat pieszczot piersi.

No i wkurw mnie ogarnia nieziemski, choć zazwyczaj staram się być opanowana i powściągliwa w swych odpowiedziach. 

Po pierwsze - nie rozumiem dlaczego wielu mężczyzn nie jest w stanie pojąć, że tego można nie znosić.

Ja lubię czasem zerżnąć facetowi tyłek, ale umiem uszanować to, że tego sobie nie życzy, nie lubi, nie ma ochoty. Nie sprowadzam faceta do roli jednego organu (tyłka, penisa, czy czegoś tam).

Po drugie - skąd to wielkie przeświadczenie, że oto ON, boski wybawca, nagle otworzy mi bramy niebios? No ja rozumiem u młodej, niedoświadczonej dziewczyny. Panowie! Lubię Waszą pewność siebie, ale bez pierdół! 

Po trzecie - rozumiem, że dla kogoś piersi mogą być fetyszem i bez tego nie da rady, ale dla większości jednak są czymś innym, po prostu lubicie. Czy to aż taki problem, by zrezygnować z czegoś, czego partnerka nie znosi?

Ufffff... trochę sobie ulżyłam! :D

• Lubię 17

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Misiek, a jak tam z dostępnością Twojego tyłka? ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dobrze Zuza :) kiedy trzeba to sie otwiera :)

Co maja cyce do tyłków ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz, no każdy, bez wyjątku, się czasem "otwiera". ;)

Co maja cyce do tyłków ?

A przeczytałeś pierwszy post w całości? ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przeczytałem ale i tak nie moge zrozumieć jak można nie lubieć mietoszenia piersi :(

ok juz nic nie pisze bo nie rozumny dziś jestem. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ano można, jak i setek innych rzeczy. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

malvina-pe.pl/post/173-5-rzeczy-ktorych-nie-wiesz-o-seksie-z-kobieta

Tekst skopiowany Każda z nas ma swoje „czułe punkty” gdzie

indziej. Na niektóre kobiety działają pieszczoty

szyi, inne wolą całowanie pleców albo zgięć łokci

i kolan, jeszcze inne odlatują przy masażu

pośladków. Znam kobiety, którym delikatne

ugniatanie piersi, ssanie i podgryzanie sutków

sprawia mniej więcej taką samą przyjemność, co

jedzenie smalcu z dżemem. Piszę o tym, bo

zauważyłam, że wielu panów przecenia kobiece

piersi jako sferę erogenną. Ja wiem, że ugniatanie

miękkiego, jędrnego cycka działa odstresowująco i

wysyła większość z Was na inną orbitę. Ale

pamiętajcie też, że niektóre kobiety w tym czasie

liczą kropki na suficie.

A teraz moj komentarz:) w przypadku mojej kobiety jest tak ze czasem tego chce a czasem nie i musze to wyczuc bo pieszczotamu piersi moge wyniesc ja na wyzyny ale rowniez wkurwic i nic z tego moze nie byc.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przeczytałem ale i tak nie moge zrozumieć jak można nie lubieć mietoszenia piersi

Można nie lubić. To nie Ty masz przecież piersi, nie Ty odczuwasz ten dotyk, tylko go zadajesz. Można na przykład znielubić loda bo się miało do czynienia z Paniami którym się wydaje że każdy facet na to czeka, że to nieodzowny element. Wielu rzeczy można nie lubić, traktować jak wymuszone sceny, obowiązki łóżkowe. Jeżeli kobieta reaguje alergicznie na dany skrawek swojego ciała do którego zmierzam, to się zawsze dyskretnie wycofuję z takiej pieszczoty bez pieprzonego "omawiania" problemu.

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz, tak sobie myślę,że faceci mają po prostu mniej wyrozumiałości i zrozumienia dla innych.

Większość (przynajmniej większość, na którą trafiałam ja) była przekonana,że oni wiedzą najlepiej jak sprawić kobiecie przyjemność a ona się nie zna.

Najlepszy czas jaki usłyszałam na mój komentarz,że ja wolę mocniej było "ale ja to robię tak jak ja lubię" (może nie dosłownie,ale w znaczeniu,że to przecież dla jego przyjemności) - co ciekawe dotyczyło sytuacji tytułowej. Także pozostawię to bez komentarza.

Można na przykład znielubić loda bo się miało do czynienia z Paniami którym się wydaje że każdy facet na to czeka, że to nieodzowny element. Wielu rzeczy można nie lubić, traktować jak wymuszone sceny, obowiązki łóżkowe.

Zgadzam się. Zdecydowanie.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...