Skocz do zawartości
CuckMeMaybe

Kilka pytań

Rekomendowane odpowiedzi

Naprawdę, to trzeba mieć jaja. Szczerze podziwiam odwagę.

Serio podziwiasz? I nazywasz to odwagą?

Osobliwe spostrzeżenia.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Serio podziwiasz? I nazywasz to odwagą?

Osobliwe spostrzeżenia.

Ty poważnie, ?

myślałem że moją dys aprobatę w stosunku do tego typu zachowań wyraziłem jasno.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jasno.

Jasno by było, gdybym słyszała, a nie czytała.

Dla nadania własnym słowom pisanym waloru ironii należy użyć stosownych znaków lub chociaż kursywy.

Inaczej odczytywane są literalnie.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illa zły dzień masz ? Ironiczna bywasz często więc pozwól i innym ..

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ironiczna bywasz często więc pozwól i innym .

Ja tu nie mam nic do pozwalania, ani ja przedszkolanka, ani Forumowicze to przedszkolaki.

A przynajmniej mam taką nadzieję.

;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla takiej przedszkolanki mozna by bylo byc przedszkolakiem:) chlopaki jaja ogolic i do przedszkola!!!:D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illa zły dzień masz ? Ironiczna bywasz często więc pozwól i innym ..

No ale Ktosiu,

Dla nadania własnym słowom pisanym waloru ironii należy użyć stosownych znaków lub chociaż kursywy. Inaczej odczytywane są literalnie.

To jest dla mnie wystarczające uzasadnienie. No niestety ale czcionka to nie dialog. Jest bardzo niewiele osób których żart potrafię odczytać mimo braku stosownych ikon na końcu. A w kwestii tematu no to kolego:

Dziękuję wszystkim za rady, rozmawiamy o tym i pewnie uda się zrobić tak, żeby wszyscy byli zadowoleni.

Nigdy tu nie wrzucaj żadnych prywatnych rozmów. Nigdy więcej tego nie rób. Chętnie dowiemy się o tym jak przebiegają rozmowy z Twoją Żoną i w ogólnikach nam o tym opowiedz, co ona na to, jak nasze rady wcielasz w życie, czy cała zabawa będzie miała miejsce.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat trochę zboczył z torów ;)

Mieliście kiedyś taki problem? Jak do tego podeszliście? Chętnie spotkałbym się we trójkę i zapewnił kochanka, że nie ma się czego obawiać z mojej strony, dobry pomysł?

Kochankowie swojej sztuki muszą uczyć się sami moim zdaniem i nie ma tu miejsca na nauki Rogacza który nie dosyć że oddaje mu własną żonę to musi go jeszcze przekonywać że nic mu nie grozi. Nigdy nie wybrałabym bojaźliwego kochanka tylko doświadczonego. Młodzi niech najpierw zdobędą doświadczenie. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kochankowie swojej sztuki muszą uczyć się sami moim zdaniem i nie ma tu miejsca na nauki Rogacza

Co do zasady masz rację, ale chyba problem w tym, że Kochanek spoza forum niekoniecznie zrozumie ideę, bo sztampowo rzecz ujmując zdrady dzieją się bez udziału Męża. Trzeba czasem oświecić Kandydata, że to jest coś "normalnego" i może działać bez strachu. Jesteśmy na tym forum dość specyficzni do tego stopnia, że nawet nie wszyscy Kochankowie czy Bullowie zarejestrowani rozumieją o co tak właściwie chodzi. Trzeba chyba czasem jasno przedstawić oczekiwania, bo jeśli się  o tym zapomni to odkręcić pewne rzeczy potem jest dość trudno. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...