Skocz do zawartości
CuckMeMaybe

Kilka pytań

Rekomendowane odpowiedzi

A ja mysle ze lepiej zapytac goscia, bo jak sie zgodzi masz rozwiazany problem i sporo frajdy z mozliwoscia rozwoju znajomosci jesli sie nie zgodzi to masz mozliwosc znalezienia kogos czujacego klimat na naszym portalu oraz uproszczona "procedure" bo nie msicie wtajemniczac i ryzykowac porazki. PS radze nie wtajemniczac w wasze zabawy przyjaciol lub bliskich znajomych bo jesli nie czuja klimatu to mozecie stracic znajomosc

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idąc za radą Oliviera najpierw bym porozmawiał z żoną czy ona chce Twojej obecności, podsłuchiwania, podglądania itp.

Po drugie, nie nastawiałbym się, że to ten jeden jedyny i z Tobą czy bez Ciebie spotkanie musi dojść do skutku. Oczywiście, że zadowolenie Twojej żony jest najważniejsze, ale wydaje mi się, że Twoje odczucia też są istotne. 

Mimo, że jestem dość bezpośredni to nie waliłbym do kochanka z grubej rury... Raczej starałbym się go wybadać. W tych wstępnych podniecających i dwuznacznych rozmowach bardzo ładnie można wypytać o podejście do poszczególnych spraw. Można półżartem-półserio zapytać jak by zareagował gdybyś ich nakrył, czy dowiedział się o ich randce itp. W zależności od poczucia humoru i podejścia do życia można sporo wywnioskować z wypowiedzi, a potem to już tylko powoli przekuwać w rzeczywistość ;). Kto wie, może kochanek powie, że ustąpiłby Ci miejsca, a może wspomniał o tym, że tu obowiązuje kolejność zgłoszeń ;)

PS.

Pytanie czy Twoja małżonka czuła by się komfortowo w ukrytej kamerze czy z włączonym telefonem?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mieliście kiedyś taki problem? Jak do tego podeszliście? Chętnie spotkałbym się we trójkę i zapewnił kochanka, że nie ma się czego obawiać z mojej strony, dobry pomysł?

Gdzie tu problem kolego :)

Oj mieliśmy kiedyś taki ..... takie przyjemności ;)

Z uporem maniaka będę pisał, że nie ma przepisu jak masz do tego podejść ... bo w tym cały jest ambaras, że troje chciało ... i się dogadało :)

Powodzenia 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozniesie mnie.  :redevil:

Dziękuję wszystkim za rady, rozmawiamy o tym i pewnie uda się zrobić tak, żeby wszyscy byli zadowoleni.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mysle ze lepiej zapytac goscia, bo jak sie zgodzi masz rozwiazany problem i sporo frajdy z mozliwoscia rozwoju znajomosci jesli sie nie zgodzi to masz mozliwosc znalezienia kogos czujacego klimat na naszym portalu oraz uproszczona "procedure" bo nie msicie wtajemniczac i ryzykowac porazki. PS radze nie wtajemniczac w wasze zabawy przyjaciol lub bliskich znajomych bo jesli nie czuja klimatu to mozecie stracic znajomosc

Sory sa gramatykę i prak polskich znaków ale pisałem to z smartfona ;))

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

PS radze nie wtajemniczac w wasze zabawy przyjaciol lub bliskich znajomych bo jesli nie czuja klimatu to mozecie stracic znajomosc

Chyba że to są znajomi z zk :) Swojego sąsiada albo kolegi z pracy to bym do hotelu nie zabrała nigdy na taką zabawę. 
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kochanek nie nadaje się do roli "bulla"

Skąd wiesz, że nie nadaje się do roli bulla? Myślę, że szczera rozmowa z powiedzeniem sobie wszystkiego jasno to najlepsze rozwiązanie...jeżeli się nie będzie nadawał to jest mnóstwo fajnych facetów czujących klimat i na pewno któryś by się spodobał Twojej Pani...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem ,ale skoro nie uda mu się być ciałem ,to chociaż wzrokiem  by się nacieszył :) zawsze jakaś alternatywa

Ale to nie jest dobra alternatywa. Nikt też nie powiedział że nie może być ciałem:) Albo nie doczytałam. Chyba nie o to chodzi w takiej zabawie by rogacz był gdzieś daleko. Chodzi tylko o to by kochanka nie spłoszyć. A może lepiej wziąć doświadczonego który się nie będzie płoszył?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podziwiam odwagę ludzi, którzy w tajemnicy przed tym trzecim, skrycie nagrywają, czy transmituja spotkanie przez internet.

Nie ważne czy odbiorcą jest tylko i wyłącznie mąż hotki.

Naprawdę, to trzeba mieć jaja. Szczerze podziwiam odwagę.

znajdź kogos na forum, a jak to ma być ktoś z poza, to poprostu mu to zaproponujcie, delikatnie, potem bardziej otwarcie .

Odradzam pomysły rodem z filmów szpiegoskich.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No, chyba wszyscy już kolejno odradzili kamerę szpiegowską :) Zdecydowanie łatwiej jest odradzać niż doradzać, sam nie jestem lepszy a tym temacie. Natomiast opcja z doświadczonym Kochankiem, który się po prostu nie będzie płoszył i nie trzeba go będzie uświadamiać czym, co to w ogóle jest cuckold i dlaczego "ktoś patrzyć chce" wydaje mi się trafiona najbardziej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...