Skocz do zawartości
CuckMeMaybe

Kilka pytań

Rekomendowane odpowiedzi

Moja Pani rozważa przyprawienie mi poroża po raz pierwszy. Chciałbym brać w tym udział, ale potencjalny kochanek nie nadaje się do roli "bulla" - to po prostu facet który zaproponował seks i spodobał się mojej Pani. Podobno jest duża szansa że na taki układ się nie zgodzi. Stąd moje pytanie:

W jakiej formie można probować uczestniczyć w tym akcie bez płoszenia kochanka? Nie chcę innego, bo ten się Pani spodobał a chodzi przede wszystkim o Jej zadowolenie.

Chciałbym czytać jak ze sobą o tym piszą, myślenie o tym doprowadza mnie do szaleństwa - ale chciałbym więcej. Zobaczyć, poczuć, usłyszeć, posmakować. 

Mieliście kiedyś taki problem? Jak do tego podeszliście? Chętnie spotkałbym się we trójkę i zapewnił kochanka, że nie ma się czego obawiać z mojej strony, dobry pomysł?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poproś żonę, żeby zadzwoniła do Ciebie podczas akcji i odłożyła telefon gdzieś w pobliżu, będziesz słyszał odgłosy :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie gdyby bzykali się razem a ty w ty w tym momencie oglądał byś to online w innym pomieszczeniu,jedyny warunek to musieliby się zabawiać przy włączonej kamerce .Widziałbyś wszystko na bieżąco :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z telefonem pomysł już jest :) 

Z kamerką może być problem, bo prawdopodobnie będzie się to działo w hotelu. Ustawienie czegokolwiek do transmisji wcześniej będzie wymagało nieco gimnastyki. 

A jak oceniacie możliwości, że rozmowa na ten temat przełamie kolesia i będę mógł brać udział (nieważne, czynny czy bierny) w tym spotkaniu? Czekam na pomysły i rady bardziej doświadczonych. Dzięki za wszystkie odpowiedzi! :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kamerki szpiegowskie są w sprzedazy w internecie np.w długopisie,czy w niepozornym budziku,jakość nawet zadowalająca (sam taką mam) ,a co do rozmowy to ciężko stwierdzić jakie nastawienie ma kochanek i czasem rozmowa z nim na ten temat może go nawet spłoszyć

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie oszukuj, nie będziesz oszukany.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kamerki szpiegowskie są w sprzedazy w internecie np.w długopisie,czy w niepozornym budziku,jakość nawet zadowalająca (sam taką mam) ,a co do rozmowy to ciężko stwierdzić jakie nastawienie ma kochanek i czasem rozmowa z nim na ten temat może go nawet spłoszyć

Cuck napisał że chce kochanka wtajemniczać a nie używać szpiegowskich kamer :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W jakiej formie można probować uczestniczyć w tym akcie bez płoszenia kochanka? Nie chcę innego, bo ten się Pani spodobał a chodzi przede wszystkim o Jej zadowolenie.

Może zapytaj małżonkę czy wogóle chce żebyś uczestniczył. Przeciez - jak sam piszesz - chodzi o jej zadowolenie, a więc może twoje uczestnictwo będzie ja krepować. A jesli nie to może ona podpowie Ci w jaki sposób mógłbyć "uczestniczyć".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuck napisał że chce kochanka wtajemniczać a nie używać szpiegowskich kamer :)

Wiem ,ale skoro nie uda mu się być ciałem ,to chociaż wzrokiem  by się nacieszył :) zawsze jakaś alternatywa

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie oszukuj, nie będziesz oszukany.

Dokladnie, niech żonka zapyta go czy  byłby zainteresowany zabawa  w trójkącie, a w trakcie w sposób naturalny wyjdzie, że Ty odpoczywasz podglądając, a może nie tylko poodpoczywasz ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...