Skocz do zawartości
saun

Ciekawe postacie- Otto Muehl

Rekomendowane odpowiedzi

M: Na pierwszy rzut oka raj na ziemi, codziennie seks z inna partnerka, lecz po wglebieniu sie w temat

Cyt :Seks mu­siał być po­zba­wio­ny "ro­man­tycz­ne­go non­sen­su". Żad­nej gry wstęp­nej, ca­ło­wa­nia, piesz­czot, a nawet pa­trze­nia sobie w oczy. Czy­sta fi­zjo­lo­gia, dla­te­go naj­le­piej, aby sto­su­nek trwał do 10 minut. Roz­wią­za­no rów­nież pro­blem mniej atrak­cyj­nych part­ne­rów - su­ge­ro­wa­no seks przy zga­szo­nym świe­tle. Nie ak­cep­to­wa­no ho­mo­sek­su­ali­zmu.

Traci to juz oznaki raju. Pozniejsze opisane absurdy jak prawo pierwszej nocy z dziewczynkami itd. Idea byla zapewne szczytna ale wyszlo jak zawsze :)

Jak dobrze sie przyjrzec to nasze forum jest rodzajem takiej komuny. Jak ktos dobrze sie postara to taki raj moze miec, ale wszystko w granicach zdrowego rozsadku.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądałem film dokumentalny o tej komunie i byłem pod wrażeniem. Ich ideologia jak wywnioskowałem z filmu nie do końca była pozbawiona uczuć - w końcu większość kobiet marzyła o dzieleniu łoża z Otto. Poza wszystkimi ideologicznymi bzdurami żyli naprawdę beztrosko. 

Ja bym chciał tam być.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ich ideologia jak wywnioskowałem z filmu nie do końca była pozbawiona uczuć - w końcu większość kobiet marzyła o dzieleniu łoża z Otto.

Mhm, owo "uczucie" to chęć poprawienia swej pozycji społecznej - nic odkrywczego. Ewentualnie w grę wchodzić może jeszcze coś w rodzaju syndromu sztokholmskiego.

Cała historia już chyba na forum była (jeśli się nie mylę). 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie , jaki to raj ? ja tam wole jesli nie jest to uklad bdsm , to i gre wstepna i przytulanie , i wszystko co im zostalo zabronione

a sam stosunek i to jeszcze 10 minut to kojarzy mi sie z krolikami

moze dla facetow to super rozwiazanie , ale mysle , ze i oni nie czuliby sie komfortowo , bo co z tego , ze mieliby super partnerke , jesli nie mogliby sie napawac jej cialem godzinami a potem zasnac obok niej choc na chwile ....

to malo nie tylko romantyczne , ale i wyzute z jakichkolwiek uczuc , moze pasuje takim "krolikom" chcacym jeno sie spuscic i dawaj w druga strone

no taki facet to przy konfrontacji z hotka bylby spalony na samym wstepie , wiec moze tam by mu sie podobalo :)

M: No ten stres czy w 10 minut dojdzie :)

A tak w ogole to czysta piramida bo watpie ze cala hierarchia ograniczala sie do 10 minut :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie , jaki to raj ? ja tam wole jesli nie jest to uklad bdsm , to i gre wstepna i przytulanie , i wszystko co im zostalo zabronione

Pusienko Zlota, a czemu w ukladzie bdsm nie moze byc gry wstepnej i przytulania? Myslalam, ze w bdsm jest miejsce na WSZYSTKO..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądałem film dokumentalny o tej komunie i byłem pod wrażeniem. Ich ideologia jak wywnioskowałem z filmu nie do końca była pozbawiona uczuć - w końcu większość kobiet marzyła o dzieleniu łoża z Otto. Poza wszystkimi ideologicznymi bzdurami żyli naprawdę beztrosko.

Ja bym chciał tam być.

Nie ogladalem tego filmu "dokumentalnego" poniewaz nie wierze w prawdziwosc takich dokumentacji.

Otto to typowy guru sekty wyzyskujacej mlodych niedoswiadczonych ludzi. Utrzymywal doskonale stosunki z wplywowymi ludzmi w Austrii.

Jego kontakty siegaly nawet do kanclerza Bruno Kreiskiego.Zaczynal po wojnie  jako korepetytor.

Czlowiek majetny , pamietajmy , ze nabyl i rozbudowal siedzibe komuny w Austrii. Ponadto nabyl na wyspach Kanaryjskich na La Gomerze najpiekniejsza dzialke na wyspie o powierzchi kilkudziesieciu hektarow polozona nad morzem.

Osiagnal to dzieki korupcji burmistrza gminy tej dzialki darujac mu luksusowy apartament.

Tak , Otto jak kazdy pozadny guru mial pieniadze i je dobrze inwestowal.

Czlonkowie komuny mieli tylko prawo pracowac na rzecz swojego guru. Nawet ubrania byl wspolne i nie byly ich prywatna wlasnoscia.

Kto sie chce zachwycac takim pasozytem to niech sie zachwyca. Jego sprawa. Dla mnie ten model nie jest interesujacy.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chcialbym w temacie jeszcze dodac , ze bardzo wiele osob w roznym wieku i rozym statusie spolecznym czuje "magnetyczna" sile oddzialywania sekt.

Jest bardzo wiele sekt i w wiekszosci sa one niebezpieczne. Poczynajac od typowego prania mozgu az do calkowitego wyzysku.

Sam spotkalem kiedys czlowieka w srednim wieku, ustawionego w zyciu . Z zamilowania byl kolekcjonerem antykow.Posiadal piekne wartosciowe zbiory. Nawiazal kontakt z sekta o profilu ekologicznym w Szwajcarii. Sprzedal wszystko co posiadal i przesiedlil sie do tej sekty. Pisal mi o swoim zachwycie natura i brakiem trosk materialnych ktore wzial na swoje barki szef sekty.

On sam przekazal swoje pieniadze na "wspolne cele" ekologiczne . Mial tylko do dyspozycji stary zardzewialy rower i niewielki kat do spania. Ale byl wreszcie szczesliwy jak mi pisal.

To byl poczatek. Pozniej kontakt z nim sie urwal (na zawsze).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lipa.

Bez emocji, całego ceremoniału, bez możliwości dłuższej relacji.

Do tego panie nie mogą z paniami.

Mechaniczna nuda.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...