Skocz do zawartości
NomaD

Łodzianin Wita

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

W ramach poszerzania swoich horyzontów, zawitałem na forum.

Chciałbym zgłębić temat cuckold i pokrewne, znaleźć to coś czego jeszcze nie znam, ale gdzieś tam jest i czeka.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj na ZKF! Temat który Cię interesuje, na pewno gdzieś tam jest i czeka ;) Zachęcamy do dyskusji!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć!

BTW, krajanie - czy oślepłam, czy nie ma w wyszukiwarce opcji filtrowania przez miasto? (kiedyś była na bank!)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(kiedyś była na bank!)

S, nigdy nie było. To było tylko martwe pole w Profilu, po którym nikogo nie dało się wyszukać. Zawsze wszyscy o to pytali. Teraz mamy Profil Extra gdzie ta funkcja jest domyślnie plus opcje geolokalizacji, ale wiele wody w Wiśle upłynie, zanim wszyscy się do tego systemu wpiszą.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, ale dawało się wpisać w wyszukiwarkę "Wrocław" i znajdowało wszystkich, którzy mieli w profilu taki wpis. A teraz się nie da tak.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, ale dawało się wpisać w wyszukiwarkę "Wrocław" i znajdowało wszystkich, którzy mieli w profilu taki wpis. A teraz się nie da tak.

W wyszukiwarkę Użytkowników po polach a nie w wyszukiwarkę. Gdy piszesz w "wyszukiwarkę" to ktoś mógł pomyśleć że w tę samą po której się wyszukuje treści na forum. To wtedy by odnalazł wszystkie wyrażenia "Wrocław" w postach i tematach a nie ludzi. Ciekawe tylko kto prócz Ciebie, mnie i garstki osób o tym wiedział chociaż o tym pisałem sześćset razy. I kto w ogóle czyta ogłoszenia jeśli się ich nie zmusi nie zaciągnie wołami. O co zakład, że jak zrobię taki komunikat wielki jak stodoła, czerwony na głównej stronie u góry, to nagle Profili Extra przybędzie?

W dodatku to nie było precyzyjne wyszukiwanie, to "stare" o którym mówisz. Wyszukiwarka działa do pewnego okresu wstecz i wyszukać tak można było część użytkowników. Ci którzy byli zarejestrowani zanim skrypt został zmieniony z phpbb3 na IP Board to ich wyszukiwanie nie obejmowało pomimo filtrowania po dacie rejestracji a to kilka tysięcy ludzi. A jak ktoś wpisał "okolice Wrocławia" "miasto spotkań", to już go wyszukać nie sposób było. W dodatku ta opcja była zbyt głęboko. W nowym silniku wszystko jest po lewej wyłożone, można sobie filtrować rozwijać i każdy się musi określić a nie sobie wpisywać "stolica" czy "miasto kraka" np zamiast Warszawa czy Kraków. Są zakładki województw, jest mapa i na tej podstawie później generowane są wyniki wyszukiwania w tym rozłożystym menu województw po lewej stronie w panelu Profili Extra.

Na przykład:

screen.png

Czyli po rozwinięciu "Mazowieckie" pojawia się kolejny filtr z miastami. Ta zakładka rozszerza się dynamicznie- samodzielnie, w miarę dodawania Profili, do miast. W tym momencie to nie Ty szukasz ludzi, tylko oni Ciebie. To na pewno po tysiąckroć lepsze rozwiązanie niż "strzelanie" w miejscowości a nóż się ktoś znajdzie albo nie :) Wpisał swoje miasto czy tam palnął jakieś "okolice". Nie wspomnę o geolokalizacji, która ruszy na dobre gdy tam się już odpowiednia ilość ludzi zbierze.

Witam serdecznie. W ramach poszerzania swoich horyzontów, zawitałem na forum. Chciałbym zgłębić temat cuckold i pokrewne, znaleźć to coś czego jeszcze nie znam, ale gdzieś tam jest i czeka.

Wypada mi też powitać skoro się tu wpuściłem w temat :) Baw się więc u nas dobrze :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za miłe słowa. Coraz bardziej mi się tutaj podoba:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...