Skocz do zawartości
Jans

8 MARZEC Dzien Kobiet

Rekomendowane odpowiedzi

Że kobietę zdobi szata, o tym każda wie Beata, a że straszna z niej przechera, bardzo ładnie się rozbiera.
Najłatwiej spotkać pannę Beatę, gdy się gdzieś wygrzewa latem.

Wszystkiego Najpiekniejszego w Dniu Imienin i Dniu Kobiet jednoczesnie !

:kwi: :kwi: :kwi: :kwi: :kwi:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W dzisiejszym dniu 8 Marca skladam z tej okazji wszystkim naszym Paniom najpiekniejsze zyczenia usmiechu i szczescia w zyciu.

:bukiecik:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Groszku !

Cala przyjemnosc po mojej stronie ale zauwaz tez , ze dla wszystkich jest na tym forum miejsce i dla fantastow i pierdolow.

Nikt nie jest dyskryminowany a ja po prostu przedstawiam swoj punkt widzenia i rowniez bardzo cenie Twoj i mam nadzieje , ze w koncu sie spotkamy :belt:

Moi Ajatollahowie off-topu... A myślałam, że będzie o kobietach..

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moi Ajatollahowie off-topu... A myślałam, że będzie o kobietach..

Kobiety sa wszedzia ! Powyzej , ponizej i obok :indians: .

A mezczyzni tez maja chwile slabosci i chca powachac kwiatki i kobietki i troche podziwiac i troche :belt: .

No coz w tym dniu trzeba przymknac oko na meskie slabosci i skupic sie na PIEKNYCH SILNYCH KOBIETACH !

Najpiekniejsze nieustajace zyczenia dla Ciebie i wszystkich innych przepieknych PAN !

:kwi: :poklon: :kwi:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyjmijcie życzenia Babki kochane,

Czujcie się ciągle mocno podlane,

Niech Wasz dzień cały będzie radosny,

Trzymajcie się Baby aby do wiosny. :kwi:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Naszym milym Paniom przypomne tylko krotko , ze czekaja prezenty w Grupie ZKF Komputer ! Realne!

Konkurs zostal rozstrzygniety.

Pozdrawim

Jans

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dużo zdrowia i słodyczy :D

post-330-0-41064600-1425808019_thumb.jpg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Duzo seksu Kochane Kobietki i duzo Cieplych TULIPANOW:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko niektorzy mezczyzni traktuja kobiete specjalnie przez caly rok. To sa wyjatki. Wiekszosc mezczyzn bywa w kwiaciarni raz w roku akurat w dzien kobiet. nazywani sa u mnie w branzy klientem jednorocznym bo kwiatki kupuje tylko raz w roku.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No dokladnie:) a mojej zonie sie znudzily.. zeby z kwiatow byla zadowolona to musi to byc naprawde cos rzadko spotykanego....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...