Skocz do zawartości
Jans

8 MARZEC Dzien Kobiet

Rekomendowane odpowiedzi

Jans miejsce jest dla wielu i tego nie neguję. Ja po prostu większości postów nie czytam szczególnie tych pierdół i fantastów z zielonego lasu. Czasem mi ręce opadają co piszą i myślę sobie, że nie da się tyle wypić :lach:

No wiesz , ale to dodaje kolorytu. To tak jak piekny jest bukiet polnych kwiatow w ktorym wszystko znajdziesz.

Nie koniecznie kazdy kwiatek osobno wachasz i podziwiasz :lach:  . No ale moze sie ladnie prezentuje ?

Nie koniecznie bukiet z kwiaciarni jest ladniejszy .

Te polne kwiaty to nasza roznorodnosc. Mnie zawsze ona zachwyca. Rowniez u ludzi.

Zobacz czy jednak nie bylo by troche nudnie gdyby wszyscy byli czerwoni , brunatni lub zieloni ? Chyba tak ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, trochę schodzimy z tematu Dnia Kobiet, ale faktem jest, że mam swoje skrystalizowane poglądy, polityczno-gospodarczo-konserwatywny-liberał, a obyczajowo rozpustnik choć z hamulcem. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, trochę schodzimy z tematu Dnia Kobiet, ale faktem jest, że mam swoje skrystalizowane poglądy, polityczno-gospodarczo-konserwatywny-liberał, a obyczajowo rozpustnik choć z hamulcem. :)

Tak , zgadza sie zeszlismy z tematu ale to przez te kwiaty w Dniu Kobiet. Juz sie poprawiamy. A rozpustnik z hamulcem to kto taki ?

Albo rozpustnik albo nie ? :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Schodzimy z tematu, a dalej ciągniesz. To jest proste z tym hamulcem, nie znoszę oszukiwać samego siebie i przy okazji innych. :(

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, juz wracam :):offtopic: 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

8 Marzec 2015

DZIEN KOBIET za chwile !

Panowie maja jeszcze szanse podarowania swoim Paniom nie tylko wirtualnych kwiatkow ale tez realnych prezentow w naszej Grupie ZKF Komputer.

Tym razem Grupa ZKF Komputer przygotowala nie tylko dla Pan z okazji Ich Swieta wiele niespodzianek .

1. Ogloszone zostana wyniki konkursu antywirusowego . Jeszcze termin udzialu nie uplynal i zainteresowani moga jeszcze oddac swoje glosy i zwyciezyc.
  2. W przypadku wielu zwyciezcow nagroda glowna  : 

Kaspersky Anti-Virus 2015 2 PC / 90 dni

zostanie wylosowana a reszta zwyciezcow tez otrzyma cenne nagrody pocieszenia. *

* Wyjasniam natychmiast , ze nie jest to zadna reklama czy sponsoring. To tylko narzedzie do zrobienia gruntownych wiosennych porzadkow na domowych komputerach. Nie zobowiazuje do niczego.

1. Nasza wspaniala Para AniQA przygotowala nastepna atrakcyjna niespodzianke

(we wlasnym temacie grupy) dla WSZYSTKICH ktorzy sie po nia zglosza do Grupy ZKF Komputer .

To zaawansowany program graficzny o wartosci ponad 200 zl licencjonowany i legalny .

To program do obrobki zdjec na dwa komputery , w ktorym znajduja sie setki ciekawych presetow i filtrow, ktorych elementy skladowe mozna dowolnie edytowac.

Mozliwosci programu sa naprawde duze, a efekty sa bardzo wysokiej jakosci.

Jest to najnowsza wersja programu a nie jakas przeterminowana.

Przeznaczona jest dla wszystkich milosnikow fotografii cyfrowej i jest latwa w obsludze.

Program obsluguje warstwy, dzieki czemu mozna laczyc rozne efekty i to z uwzglednieniem stopnia przezroczystosci jak i sposobu mieszania.

Program obsluguje takze maski, i to zarowno w formie pedzla jak i gradientow.

Jest tu takze sporo ciekawostek i uzytecznych drobnostek, jak np. mozliwosc zdefiniowania srodka winiety.

Bez problem program radzi sobie rowniez z RAW-ami.

Te wszystkie niespodzianki sa u nas wazne tylko w dniu 8 marca 2015.

Jest to dalszy wklad Grupy ZKF Komputer do uzytecznych korzysci dla czlonkow  www.cuckoldplace.pl

Pozdrawiam

Grupa ZKF Komputer

Jans

Czy w konkursie mogą brać udział jedynie członkowie Grupy ZKF komputer? :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy w konkursie mogą brać udział jedynie członkowie Grupy ZKF komputer? :)

Tak, to jest konkurs tematyczny :)

Nie ma zadnych przeszkod zeby wstapic do grupy ZKF Komputer.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, to jest konkurs tematyczny :)

Nie ma zadnych przeszkod zeby wstapic do grupy ZKF Komputer.

Chętnie przyłączę się do grupy by poszerzyc swą wiedzę. Mam nadzieję,że moja "głupota komputerowa" nie będzie przeszkodą :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chętnie przyłączę się do grupy by poszerzyc swą wiedzę. Mam nadzieję,że moja "głupota komputerowa" nie będzie przeszkodą :)

Chetnie powitamy Ciebie w naszej grupie. Juz wysylam zaproszenie. W grupie mamy wszystkie znajomosci techniki komputerowej : od zerowej do zaawansowanej. Ci ktorzy wiedza wiecej pomagaja pozostalym .To zasada funkcjonowania grupy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapowiada się piękna i słoneczna niedziela więc ja się udam z żoną na bardzo długi spacer i do kawiarenki:) Nie dosyć że niedziela, to jeszcze dzień kobiet. Tyle szczęścia na raz.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...