Skocz do zawartości
Zouza

Kiedy macie ochotę już skończyć?

Rekomendowane odpowiedzi

Zawsze mam ambiwalentne odczucie.. :-). Ale są sytuację kiedy widać że trzeba kończyć..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze mam ambiwalentne odczucie.. :-). Ale są sytuację kiedy widać że trzeba kończyć..

Kompletnie nie rozumiem co poeta miał na myśli ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A np. jakie sytuacje?

Bardzo to ciekawe ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

R: Może chodziło o sytuację, w której partnerka przycięła sobie komara w trakcie :lach:

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kompletnie nie rozum iem co poeta miał na myśli

chyba się sam zagoniłem w kozi rog :-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kompletnie nie rozum iem co poeta miał na myśli

chyba się sam zagoniłem w kozi rog :-)

- Fama głosi, że używa Pan słów, których znaczenia Pan nie rozumie. Co Pan na to?

- Proszę powiedzieć tej Famie, żeby pocałowała mnie w du*ę i vice versa!  :lach: 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Są momenty, że wydaje mi się, że już więcej nie potrzebuję, że wystarczy mi, ale... idę pod prysznic, kilka łyków wody i znowu mnie nachodzi.

Kiedyś przecież miałaś w podpisie że jesteś bardzo porządna, ale "masz cipkę łajdaczkę" :D

A poważnie na koniec mam ochotę zawsze wtedy gdy widzę że nie ważne jak się staram nie jestem w stanie do końca zadowolić kobiety

To jest w głowie a nie we fiucie przecież. Możesz mieć armatę co nie stanie, bo ma zjebany "software". Jakieś tam połączenia w mózgu, które czynią tę niesprawność. Przesoftuj się! Rogacz to przecież nie jest żaden wyrok i Rogacze dmuchać mogą jak ta lala. Posłuchaj Świetlickiego który śpiewa "im więcej mówię, tym bardziej smutno". I zinterpretuj to w taki sposób: Im bardziej się staram, tym bardziej nie umiem. Więc się nie "staraj" kolego, bo kobiety to wyczuwają. Jak się czują gdy musisz się "starać" by było dobrze, sam chyba wiesz.

Ograniczenia czasowe i zmęczenie materiału są wyznacznikiem końca.

Oraz (lub) niepotrzebne skreślić * mogą to być ograniczenia terytorialne ;) Ale żaden to wyznacznik końca. Ostygniesz, prysznic rozgrzewający, skaner w poszukiwaniu najbliżej zlokalizowanej "jednostki" i jest dobrze :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś przecież miałaś w podpisie że jesteś bardzo porządna, ale "masz cipkę łajdaczkę"

No własnie! Dlatego napisałam "wydaje mi się". :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oraz (lub) niepotrzebne skreślić * mogą to być ograniczenia terytorialne ;) Ale żaden to wyznacznik końca. Ostygniesz, prysznic rozgrzewający, skaner w poszukiwaniu najbliżej zlokalizowanej "jednostki" i jest dobrze :)

No przecież napisałam,że prysznic, parę łyków wody i jedziemy dalej... Ty tak we mnie nie wątp bo jeszcze zobaczymy kto pierwszy się zmęczy  :redevil:  hahahaha 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

skaner w poszukiwaniu najbliżej zlokalizowanej "jednostki"

Wojskowej? :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...