Skocz do zawartości
Zouza

Kiedy macie ochotę już skończyć?

Rekomendowane odpowiedzi

Temat nasunął mi się po offach w viagrowym wątku Jansa. :)

Jest seks, załóżmy, że fajny (o niefajnych nie mówię!), ale... wszystko co dobre kiedyś się kończy. ;)

Kiedy macie ochotę już skończyć sekszenie? ;) Nie mówię o fizycznej niemożności  kontynuowania samej penetracji, a o tym, że po prostu już się "wybawiliście". A może coś innego ma na to wpływ, np. ograniczenia czasowe?

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raz mi laska zemdlała, i to był znak że starczy chyba już na tą chwilę :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Było wcześniej na kolację zaprosić. :lach:;) A tak, biedaczka, z wycieńczenia padła. ;)

No dobrze, to może ja powiem jak u mnie. ;)

Zazwyczaj są to ograniczenia czasowe, niestety.

Są momenty, że wydaje mi się, że już więcej nie potrzebuję, że wystarczy mi, ale... idę pod prysznic, kilka łyków wody i znowu mnie nachodzi.  :facepalm:

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie myślę o końcu - chciał bym wreszcie zacząć!

A poważnie na koniec mam ochotę zawsze wtedy gdy widzę że nie ważne jak się staram nie jestem w stanie do końca zadowolić kobiety...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie zdecydowanie do Hotek i Kochanków , bo nam biednym rogatym stworzeniom na ogół nie pozwalają nawet zacząć ;-))))

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to można mieć dość? :lach:

Tak jak mówiłaś: prysznic, kilka łyków wody i jedzie się dalej :evil:

Ograniczenia czasowe i zmęczenie materiału są wyznacznikiem końca. Przynajmniej u mnie zawsze tak było.

Tego ognia nie ugasisz :lach:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przewaznie to zona ma dosc. Wymowka zawsze jest zdanie: moze juz dosc.... za dwie godziny wstajesz do roboty.... i wtedy nie ma wyjscia trzeba konczyc;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... zdecydowanie zawyżamy dlugosc statystycznego seksu :) Wiemy o czym mowisz... czasem bywa tak ze emocjonalnie mamy juz dosc Na szczęście szybka regeneracja pozwala na kontynuacje zabawy - wtedy juz w innym tempie w innej pozycji raczej na boku od tylu powolne posuwanie...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No niestety nie zawyzam i przyznaje sie ze zdarzalo mi sie skonczyc w 3 ruchach ale przewaznie jest jakos tak ze 2- 3 godziny dobrej zabawy mijaja jak kwadrans... a ze do pracy wstaje wtedy kiedy wiekszosc z was kladzie sie spac... stad sie wziela jej wymowka:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po słowach:

-dziękuję kochanie było wspaniałe, tym razem prawie ci się udało mnie doprowadzić.

Żart oczywiście zawsze mu się udaje.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...