Skocz do zawartości
poszukujący36

Grill u kolegi-zapłodniona

Rekomendowane odpowiedzi

Opowiadanie znalazlem w sieci moze i Wam sie spodoba :)

Grill u kolegi męża Tomka – Zapłodniona

Zauważyłam , że sporo mężczyzn ma fantazje związane z tym by widzieć swoją partnerkę wykorzystywaną przez innych , najlepiej przypadkowych mężczyzn . Zabawy Gang Bang , Cuckold itp.
Mojego męża również bardzo kręci jak widzi mnie w takiej roli . Jak jestem wykorzystywana wręcz gwałcona przez innych Panów . Mało tego , bardzo go podnieca fakt jak robię to bez żadnych zabezpieczeń i to w dni płodne . Fakt , że on to wie i dzięki temu jest podniecony maksymalnie również wpływa na mnie i także mnie podnieca . Jest to swoisty łańcuszek … Na początku był strach i stres ale z czasem zaczęło mi to również sprawiać przyjemność . Ja również byłam bardzo podniecona widząc jak Zbyszek kocha się z inną kobietą niezależnie czy to nasza znajoma , koleżanka czy raczej przypadkowa osoba . Część z moich koleżanek i przyjaciółek również nie stosuje żadnych zabezpieczeń , tylko kalendarzyk lub przerywają stosunek przed wytryskiem . Ewentualnie partnerzy strzelają do ust albo na zewnętrzne części ciała . Kilka razy Zbyszek kochał się z moimi znajomymi i z premedytacją tryskał w ich środeczku , nawet w niepewne dni .
Też z czasem zaczęło mnie to bardzo podniecać . I bynajmniej w tej całej zabawie nie chodzi o banalne rzucenie się na partnera z okrzykiem zaludniać ! To w pewnym sensie fetysz , jeśli oczywiście ryzyko można nazwać fetyszem .
Zbyszek wiedząc kiedy mam niepewne dni zorganizował mocno zakrapianą imprezkę połączoną z grillowaniem . Wtedy nie wiedziałam ale to był podstęp . Imprezę ( grilla ) organizował jego znajomy .
Miał duży dom na obrzeżach miasta pod lasem . Niebo bezchmurne , piękna pogoda, weekend za pasem.
Idealny czas na wieczornego grilla o zachodzie słońca. Za domem miał spory ogród z pięknym tarasem . Jakieś 3000 m2 ogrodzone wysokim murowanym płotem . Sporo drzew zieleni , oczko wodne z fontanną i rybkami.
Piękna zielona trawka gęsto posadzona i bez chwastów …. Generalnie bardzo ładny i zadbany teren .
Grill był rozpalony , obok przy stolikach siedziało kilka osób które nie znaliśmy . Tomek , kolega Zbyszka z pracy przedstawił nas innym . Usiedliśmy i zaczęły się zapoznawcze rozmowy o wszystkim i o niczym . Część towarzystwa znała się bo swobodnie rozmawiali i żartowali … Oczywiście Tomek zaproponował wszystkim drinki na rozgrzewkę przed grillem . Panie były bardzo skąpo i zwiewnie ubrane , choć jak na grilla to za bardzo elegancko i w szpileczkach . Ja ubrałam się swobodnie w spódniczkę do kolan , ładną Trykotkę przez którą prześwitywał koronkowy biustonosz . Ubrałam jednak pończoszki samonośne i sandałki na obcasach .
Zabrałam też sweterek by późnym wieczorem mogło by być chłodno . Zakładałam , że będziemy grillować do późnych godzin nocnych na powietrzu…. Tomek puścił jakąś nastrojową muzę z wnętrza salonu i atmosfera zrobiła się swojska całkiem sympatyczna . Po poru drinkach wszyscy naprawdę poczuli się swobodnie i skorzy do żartów . Rozmowy zaczęły się o polityce , potem o urlopach a po pewnym czasie zeszliśmy na opowiadanie kawałów … Najpierw tych śmiesznych potem tym erotycznych i nawet wulgarnych . Wszyscy się śmiali i to akceptowali . Towarzystwo miało mniej więcej podobne poglądy na te tematy . Oczywiście rozmowy na tematy erotyczne najbardziej wszystkim przypadły do gustu …. Co niektórzy się czerwienili a inni udawali że wiedzą o czym mówią … Po 22 Zrobiło się zupełnie ciemno. Zapalone słabe światło w salonie troszkę oświetlało niewielką część tarasu . Tomek i Edytka , żona Tomka zapalili i postawili świece na tarasowych stołach . Zrobiło się bardzo nastrojowo . Podano do stołu , większość próbowała potraw z grilla co jakiś czas popijając również drinki. Gdy wszyscy już zaspokoili pierwszy głód rozsiedli się wygodnie . Siedzieliśmy na rozłożonych szerokich kanapach pod zadaszoną częścią tarasu . Trzy pary siedzące obok nas obejmowało się wzajemnie i trzymając za ręce delikatnie gdzieś tam się dotykali , głaszcząc i masując . Nawet nie bardzo się z tym kryli , inni udawali że tego nie dostrzegają . Zbyszek też objął mnie ramieniem jedną ręką a druga wędrowała po moim udzie raz w górę a raz w dół . Każdy dyskretnie obserwował innych .
Wszyscy byli już trochę wstawieni więc nikogo to nie dziwiło , wręcz przeciwnie było doskonałą wymówką .
Zbyszek głaskał moje kolana i uda i często zapuszczał się ręką pod moją sukienkę za każdym razem sięgając głębiej … Inni wsadzali ręce pod koszulki i i bluzeczki swoim partnerkom masując ich piersi . Jedna z kobiet usiadła na kolanach swojego partnera … Nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego gdyby nie fakt że siedziała bokiem a sukienkę miała podwiniętą za pupą tak , że pośladkami siedziała na spodniach . Z przody była zakryta sukienką pod którą po łokieć wchodziła cała ręka partnera . Domyślałam się że palcami pewnie buszuje w jej cipce . Nie pomyliłam się bo widziałam reakcje jej twarzy w blasku świecy . Przewracała oczami w koło , patrzyła w jeden punkt przygryzając wargi … Musiało jej być przyjemnie … Jeden z Panów miał bardzo szerokie krótkie spodenki ( szerokie nogawki ) Był rozłożony na oparciu kanapy , Jego Pani z głową położoną na jego piersi i rączką po łokieć zanurzoną w nogawce spodni . Musiała masować mu jąderka i pałeczkę . Spodenki były szerokie i widać było skutecznie postawiony namiot . Zbyszek również po chwili dotarł ręką do moich bawełnianych majteczek podciągając zarazem moją spódniczkę do góry . Odsłonił tym samym koronkowe wykończenia moich pończoch dla ogółu . Ponieważ miałam nieco rozszerzone uda jego ręką więc siedzący naprzeciwko mieli ładny widok . Jednak nie zwracali na to uwagi bo byli zajęci sobą . Odchyliłam głowę do tyłu za oparcie kanapy tak że widziałam sufit tarasu i przymknęłam oczy rozkoszując się tą chwilą.
Zbyszek odsunął majteczki odsłaniając moją szparkę i zaczął mnie tam delikatnie masować . W mgnieniu oka pod wpływem tych pieszczot zrobiłam się mocno wilgotna. Jego palce wchodziły raz to do wnętrza mojej pochwy a raz dochodziły do mojej perełki masując ją dokładnie w koło . Zerkałam na bok by dostrzec co robią inni . Również zajmowali się sobą cichutko wzdychając i sycząc . Niektórzy jeszcze próbowali coś rozmawiać , ale większość słyszała tylko siebie i muzykę która trochę zagłuszała te wzdychania . Zauważyłam że Pani siedząca Panu na kolanach siedzi na nim okrakiem a on ma złączone nogi . Ona siedząc tyłem do niego z wypiętą pupą przymała ręce na jego złączonych kolanach rytmicznie falując . Musiała nadziać się na jego pałkę i było jej przyjemnie . On trzymał ją za biodro jedną ręką a druga wchodziła pod jej sukienkę . Pewnie masował jej perełkę …. Odchyliłam głowę bardziej do tyłu widząc co się dzieje z tyłu i dostrzegłam pod murem domu dwie splecione postacie . Byli to nasi gospodarze , Edyta oparta rękoma o mór z rozstawionymi nogami jak przy rewizji osobistej a z tyłu w wypiętą pupę wciskał się Tomek swoim kutasem . Raz za razem delikatnie uginał kolana i je prostował . Po prostu posuwał Edytkę od tyłu. Patrzyłam tak na nich rozłożona bezwładnie , byłam osłabiona wypitym alkoholem i mocno podniecona masażem Zbyszka . Tomek zauważył moją pozycję , wyszedł z Edytki i w parę kroków stał już przy mnie moja odchylona głowa była idealnie na wysokości jego kutasa . Spojrzał na mnie , porozumiewawczo na Zbyszka . Kucnął na chwilę dając mi solidnego i długiego całusa . Zamknęłam oczy i nie otwierałam ich przez chwilę . On wstał i delikatnie wepchnął w moje usta swojego naprężonego kutasa. Nie ruszał nim , czekał na moja reakcję i działanie . Miał ślicznego i kształtnego kutaska , ponieważ miałam wolne ręce to wyprężyłam się bardziej i trzymając jego kutasa w ustach złapałam go za pośladki i pociągnęłam do siebie. Wtedy jego kutas prawie cały zanurzył się w moich ustach. Zaczęłam go namiętnie oplatać i ściskać wargami a języczkiem w środku głaskać jego żołądź i napletek .
Powoli dokładnie macałam języczkiem każdy centymetr znajdującego się w moich ustach penisa . Wiedziałam że wędzidełko jest tym miejscem najbardziej wrażliwym i na tym odcinku skupiłam swój języczek . Po krótkiej chwili Tomek zaczął wzdychać i mruczeć z zadowolenia . Wiedziałam doskonale jak robić taki masaż aby bardzo szybko podniecić mężczyznę . Zbyszek również nie przestawał masować mojej Cipki . Międzyczasie podeszła do nas Edyta . Zobaczyła moje rozleniwione i maślane oczy . Podeszła z drugiej strony , nie widziałam jej . Jednak poczułam na mych udach jej delikatny dotyk i głaskanie. Całowała namiętnie moje rozchylone uda od wewnętrznej strony posuwając się z pieszczotami w kierunku moich mokrych majteczek. Nagle przestała , poczułam że złącza mi nogi i sięgając rękoma ściąga moje majtki . Zrobiła to bardzo zwinnie i szybko . Znów rozsunęła moje uda i podążyła już bezpośrednio do moje szparki . Poczułam jej języczek rozsuwający moje wargi , wślizgujący się do środka . Od razu wymacała nim moja łechtaczkę . Była już usztywniona i twarda.
Zaczęła delikatnie ruchami w koło niej zataczać kręgi językiem raz po raz uderzając ją na wskroś . Gdy tak pieściła moją perełkę jej paluszki powędrowały do mojej mokrej norki . Zaczęła je wpychać coraz głębiej jakby chciała sięgnąć dna . Najpierw jeden potem dwa i trzy palce . Było mi bardzo przyjemnie , rosło moje podniecenie . Wzdychałam pieszcząc w ustach kutasa Tomka . Nagle poczułam że do mojej pochwy wchodzi coś wielkiego i szerokiego . Nie wiedziałam co to jest ale po chwili uświadomiłam sobie że to ręka Edytki stara się wejść w całości do mojej pochwy . Po chwili drobna dłoń Edyty była cała we mnie. Czułam jak moja pochwa się rozciąga . Czułam jej pięść i palce które próbowała rozprostować w mojej cipce . Masowała ją od wewnątrz . Czułam jej każdy dotyk i ruchy palcami w środku … Pomagały jej w tym moje soczki , które puściły na Maksa . Nie sądziłam , że kiedyś czyjaś dłoń znajdzie się w mojej cipce . Edytka trzymając o kręcąc dłonią w mojej norce jednocześnie dalej lizała namiętnie moją perełkę . Trzymałam ręce na pośladkach Tomka a tym czasem on przejął inicjatywę chwycił mnie za głowę i zaczął energiczniej wchodzić i wychodzić z moich ust .
Przyspieszał tempo i chwilami jego końcówka znajdowała się głęboko w moim gardle …. Bałam się że jak tryśnie mi do gardła to się zakrztuszę . Spojrzałam błagalnie na niego . Zrozumiał i wchodził w moje usta płycej ale za to szybciej. Za każdym razem jak wjeżdżał penisem w moje usta , szurał pałką po moim chropowatym języku co wzmagało jego podniecenie . Po krótkiej chwili Tomek wyskoczył z moich ust i syknął . Myślałam że zrobiłam coś źle , ale on po prostu nie chciał jeszcze wytrysnąć a był już na granicy wytrzymałości …
Postawiłam uwolnioną głowę do pionu i zobaczyłam jak Edyta znęca się nad moją Cipką . klęcząc na czterech przede mną . Za nią klęczał Zbyszek i posuwał rytmicznie Edytkę od tyłu . Zauważyłam że Edyta też wzdycha już głęboko . Było jej dobrze i dlatego przestała mnie lizać . W pewnym sensie Zbyszek przyszedł mi z odsieczą bo pewnie szybko dostała bym orgazmu gdyby dalej lizała moją cipkę ….. Po jakimś czasie Tomek zmienił Zbyszka i wszedł od tyłu w Edytę . Edyta wyciągnęła rękę z mojej pochwy . Próbowałam wstać ale nogi miałam jak z waty . Zbyszek obrócił mnie tak że klęczałam na kanapie brzuchem do oparcia a ręce zwisały mi za kanapą . Obszedł Klęknął za mną i wszedł we mnie od tyłu w moją rozszerzoną jamę . Oparł się na moich plecach i rytmicznie mnie posuwał … Odchyliłam głowę i powiedziałam do Zbyszka . Ale pamiętaj dzisiaj musisz bardzo uważać i nie spuszczać się we mnie , tylko na zewnątrz … Uśmiechnął się porozumiewawczo .
Było mi jednak tak dobrze , że nie chciałam by przerywał . Cichutko jęczałam pod nosem . Tymczasem Edyta weszła na kanapę i obok mnie usiadła okrakiem przez oparcie . Złapała mnie za rękę i pociągnęła w swoją stronę tak że moja głowa znalazła się między jej nogami . Nie zastanawiając się długo zaczęłam lizać jej rozpaloną cipkę . Wepchnęłam język w jej szparkę , namacałam jej kuleczkę i zaczęłam namiętnie lizać . Jej twarda i przerośnięta łechtaczka wyglądała jak mini penis . Ssałam ją , przygryzałam , ściskałam wargami . Za każdym razem gdy to robiłam wzdychała i cichutko syczała …. Czułam , że jest jej bardzo dobrze i tego pragnie.
Zbyszek przyspieszył ruchy penisem i nagle wyskoczył ze mnie podszedł w miejsce gdzie moje usta stykały się z Cipką Edyty i zaczął rytmicznie masturbować swojego penisa tryskając po chwili na wprost w szparkę Edyty .
Podniosłam głowę na tą chwilę i palcem zaczęłam rozsmarowywać jego spermę po cipce Edyty . Wysmarowałam całą jej łechtaczkę a resztę wepchnęłam do jej pochwy wkładając mokre od spermy palce najgłębiej jak tylko się dało …… Potem znów przyssałam się do jej łechtaczki i zaczęłam dokładnie zlizywać z niej całą spermę Zbyszka . Wylizałam ją dokładnie do czysta … Edyta nie wytrzymała i na koniec poczułam jej orgazm … Ściągnęła do siebie rozchylone nogi , złączyła i zastygła w bezruchu mocno sapiąc i mrucząc .
Ja złapałam penis Zbyszka i zaczęłam go oblizywać z resztek spermy . Tymczasem Tomek przeszedł za mnie od tyłu i wszedł swoim kutasem w moją cipkę . Wepchnął go bardzo głęboko aż po same jąderka . Zaczął mnie posuwać , czułam uderzenia jego jąder o moje pośladki . Edyta Z sunęła się pode mnie tak że jej twarz była między moimi udami. Przed jej oczyma i ustami widziała penisa swojego męża wchodzącego i wychodzącego z mojej pochwy . Zaczęła lizać od spodu zarówno moją perełkę jak i penisa który wchodził w pochwę .
Czułam bardzo wyraźnie język Edyty , wzmagał on moje odczucia i potęgowało to moje doznania przyspieszając podniecenie i moment ekstazy … Tomek też to musiał czuć . Zbyszek zatkał mi moje usta swoim penisem . Nie mogłam odwrócić głowy bo mnie trzymał rękoma . Tomka dynamiczne pchnięcia sprawiały że już nie mogłam wytrzymać . Do tego Edytka , która zaczęła molestować moją perełkę od spodu . To wszystko spowodowało , że nie wytrzymałam i dostałam mega orgazm . Na chwilę stanęłam w bezruchu . Skurcze były bardzo silne . Oddychałam bardzo szybko i głośno krzyknęłam i zamknęłam oczy . Pulsowała w spazmach cała moja cipka … Skurczami zaciskałam bezwiednie penisa Tomka … On czuł jak cała drgam . Musiało go to bardzo podniecić . Edyta przesunęła się z lizaniem pod penisa Tomka co jeszcze bardziej spotęgowało jego doznania . Mało tego Edyta wyciągnęła ręce i złapała Tomka za pośladki dociskając jego pchnięcia we mnie na maksimum . Nagle usłyszałam krzyk Tomka , wtedy Edyta z całych sił go pociągnęła tak jakby chciała całego penisa wepchnąć we mnie wraz z jądrami . Czułam jeszcze wygasające swoje skurcze i nagle poczułam również skurcz Tomka , który wbił się we mnie głęboko i znieruchomiał . Poczułam ostry wytrysk w swojej Cipce i rytmiczne pulsowanie jego penisa . Edyta trzymała nas z całych sił , scaliła nas razem . Tomek położył się na moich plecach i głośno dyszał trzymając ręce na mojej szyi . Ja też znieruchomiałam jak sparaliżowana nadal trzymając kutasa Zbyszka w ustach . Dopiero po krótkiej chwili wszyscy się rozprężyli . Usiadłam zmęczona na kanapie zszokowana i zakłopotana . Nikt się nic nie odzywał wszyscy przez chwilę siedzieli w milczeniu odpoczywając i głęboko sapiąc …. Tomek zrobił wszystkim solidnego drinka . Wszyscy bardzo spragnieni wypiliśmy wszystko od razu …. Byłam przerażona poprosiłam o jeszcze . Tomek nalał mi setkę i rozcieńczył sokiem pomarańczowym … Wypiłam jak wodę , do dna . Popatrzyłam na innych . Bawili się doskonale . Edyta przytuliła się do mnie zaczęła mnie pocieszać . Jej ręka powędrowała znów do mojej myszki z której wypływała sperma . Położyła mnie i zanurkowała ustami między moje uda . Zaczęła zlizywać wypływającą spermę . Odwdzięczyła mi się i również mnie dokładnie wylizała . Leżałam na plecach patrzyłam w sufit , który zaczął wirować w koło . Alkohol zrobił swoje , czułam ze jestem pijana. Nie zwróciłam uwagi kiedy wokół nas zgromadziło się kilka osób . Zmusiłam się , podniosłam , usiadłam i opuściłam spódniczkę bo cały czas moja cipka była wystawiona na pokaz. Pomimo nocy było mi bardzo gorąco …. Panowie rzucili hasło gramy w butelkę na fanty . Oczywiście wszyscy z entuzjazmem podchwycili temat . Ustawili dwie sąsiednie kanapy w wprawie w koło jedną z butelek postawili na środku i przekrzykując się ustanawiali zasady zabawy . Wszyscy usiedli w koło tak by zawsze na kogoś mogło wypaść . Zasady były proste , zakręcano butelką 2 razy wybierając 2 osoby Jak dwie panie to miały się na środku bawić w 69 do orgazmu ….. jednej z nich . Jak trafiło się Pani i pan to na środku przy wszystkich mieli odbyć stosunek z finałem oczywiście . Jak trafiło na 2 mężczyzn to miało być losowanie który któremu robi laskę z finałem w ustach . Z oporami ale wszyscy na to przystali .
Pierwszą parę na którą trafiło to była Edyta i jeden z Panów Miał na imię Edek . Panowie położyli materac na środku i Edek zabrał się za Edytę na oczach wszystkich . Wszedł w nią i posuwał . Nawet mu to szło bo po paru minutach dostał orgazmu i padł całym ciężarem na Edytę … Wszyscy zaczęli bić brawo …. Materac poszedł na bok a w ruch poszła znów butelka . Sytuacja się powtórzyła tym razem wylosowana Para również kochała się na środku do końca . Chyba po 4 kolejce butelki trafiło na Zbyszka . Drugą wylosowaną osobą okazał się Adam.
Wszyscy zaczęli się śmiać. Ale widziałam , że Zbyszkowi do śmiechu nie było. Za to było losowanie i to był cios dla Zbyszka Miał zrobić laskę Adamowi do finału w ustach . Adam usiadł i położył się na materacu . Zbyszek wziął jego sterczącą pałkę i zaczął wsadzać do ust . Musiał sobie przypomnieć jak to robią kobiety . Zabrał się szybko do dzieła . Widziałam jak cały penis Adama znikał w jego ustach . Trwało to chwilę ale w pewnej chwili Adam wystrzelił Zbyszkowi w ustach . Zbyszek ścisnął wargami pulsującego penisa i przyjmował z honorem cały wytrysk spermy w ustach . Kilka Pań krzyknęło ale do końca z połykiem prosimy …. Po chwili konsternacji Zbyszek spełnił żądania Pań i wszystko dokładnie przełknął . Dostał za to gromkie brawa . Zaraz po tym nalał sobie drinka i musiał się napić …. Pewnie na trzeźwo by tego nie zrobił … Wiedziałam , że to był jego pierwszy raz z mężczyzną . Nie minęły dwie kolejki jak padło i na mnie . Wylosowałam Ryśka . Powiedziałam sobie trudno i tak już dzisiaj byłam zalana więc nie protestowałam Po drugie byłam już porządnie wstawiona i było mi wszystko jedno . Rysiu zanurkował we mnie swoją maczugą , a miał całkiem sporego i długiego kutasa.
Wszedł we mnie wepchnął kutasa najgłębiej dobijając czubkiem do dna . Zawsze myślałam że jestem głęboka ale w przypadku Ryśka jeszcze sporo kutasa mu nie weszło …. Zaczął mnie ostro posuwać i za każdym razem dobijał do oporu . Na początku czułam to mocno ale po pewnym czasie robiło mi się coraz przyjemniej i to jego dobijanie jeszcze bardziej mnie podniecało …. Po jakiś dwóch , czy trzech minutach dostałam orgazmu . Mocno stękałam i jęczałam. Rysiek pomimo mojego orgazmu nie zwalniał tempa co potęgowało i przedłużało mój orgazm . W pewnej chwili Rysiek się wyprężył jak struna i głośno zamruczał a raczej zaryczał jak lew a jego ciałem szarpnęło . Poczułam jego silny orgazm i wytrysk . Nogi miałam uniesione do góry . Rysiek cały czas drgając trzymał swojego penisa we mnie klęcząc i trzymając moje łydki w rękach. Podnosił delikatnie mój tyłek do góry wraz moimi nogami . Dopiero po krótkiej chwili jak emocje opadły opuścił mnie na dół . Leżałam nie mogąc się podnieść . Zbyszek pomógł mi wstać i usiąść na swoim miejscu na kanapie . Podłożył
mi chusteczkę pod pupę przewidując że sporo spermy z mojej cipki może wypłynąć. I nie mylił się Rysiem miał tego w sobie całkiem sporo i tym mnie poczęstował . Zabawa trwała dalej , Zbyszek zaliczył jeszcze jedną z Pań a mnie zaliczyło jeszcze dwóch Panów . Około godziny trzeciej w nocy byliśmy już zmęczeni . Tomek wskazał nam materace rozłożone w salonie , że tam możemy się przespać do rana . Udałam się tam położyłam i myślałam tylko o tym by zasnąć . Obok mnie położył się Zbyszek a z drugiej strony jeden z Panów. Obróciłam się do niego tyłem na boku i próbowałam zasnąć . Jednak długo nie mogłam zasnąć . Zbyszek już mocno spał.
Nagle poczułam że od tyłu jego ręka podnosi moją spódniczkę. Nie reagowałam , powiedziałam sobie udam że śpię i koniec . Ręka mężczyzny za mną zaczęła mnie masować po tyłeczku potem ręką powędrowała do góry w kierunku moich piersi . Podniósł mi z tyłu koszulkę dostał się do sprzączki i rozpiął mój biustonosz . Droga do piersi stała otworem . Czułam na plecach jego oddech a jego ręka masowała moje piersi. Podnieciło mnie to bo moje brodaweczki stały się czułe a sutki stwardniały i sterczały . Po tym wieczorze był to bardzo przyjemny masaż . Po chwili jednak jego ręka rozochocona moją bezczynnością sięgnęła mojego łona a palce zaczęły wpychać w głąb mojej cipki . Podciągnęłam kolana do góry by mu utrudnić sprawę . Więc zmienił taktykę i dobrał się do mojej myszki od strony pośladków . Rozpychał palcami moje uda wkładając palce do pochwy .
Przyjemnie mi się leżało i postanowiłam nie reagować . Po chwili przesunął palce w kierunku mojego tyłeczka , zaczął palcem delikatnie rozpychać pośladki . Poczułam że jego palec wchodzi do mojego tyłeczka .
Trochę dziwne uczucie wsadził we mnie dwa palce jeden w cipkę drugi w tyłek i zaczął je w środku złączać .
Czułam jak jego palce masują zarówno moją pochwę jak i odbyt . Po pewnej chwili przestał i przesunął się niżej . Poczułam w okolicach tyłka coś mokrego . To jego język , lizał mnie w okolicach mojego tyłeczka . Po chwili jednaj poczułam jak jego język wpycha się w mój tyłeczek . Po chwili jego język penetrował moje kakaowe oczko czułam że wpycha go dość głęboko . Było to bardzo przyjemne … Po takim masażu zmienił pozycje tak że jego penis znalazł się przy wejściu do pochwy . Bez trudu wepchnął swojego kutaska w moją cipkę . Wolnymi ruchami penetrował nim moją cipkę ….. Gdy był już twardy , zmienił kierunek zaczął wpychać kutasa w mój tyłeczek . Czułam jak coś wchodzi w mój tyłek . Najpierw powoli potem troszkę szybciej .
W pewnym momencie poczułam jego jadra na mojej cipce i tyłku . Pomyślałam o rany wsadził mi w tyłek całego kutasa …… Poruszał nim trochę w moim tyłeczku . Potem znów wyszedł i wszedł w moją cipkę . Teraz już bez przerwy coraz szybciej mnie ruchał . Po paru minutach poczułam jego orgazm i wytrysk …. Cichutko tylko pomruczałam i nawet nie wiem kiedy zasnęłam ….
Tego grilla będę pamiętała bardzo długo , bo kolejnego okresu już nie dostałam ….

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadza się,znalezione w sieci.... na podobnym portalu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie przypisałem sobie autorstwa tego opowiadania i wrzuciłem je do działu znalezione w sieci. Dlatego 3 kropeczki odbieram jako potwierdzenie tego co napisalem na wstępie a nie złosliwą uwagę :) a co do podobnego portalu to tu się nie zgadzam z szanownym przedmówcą - Ten  portal jest jedyny słuszny, najlepszy i wyjatkowy :) Inne to marna namiastka :):popcorn::redevil::indians: :indians: :aua::belt:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To tylko opowiadanie ale faktycznie ile się narodziło dzieci z podobnych historii to wiedzą tylko ich matki i ojcowie :) Nie miałem okazji tego czytać jeszcze. Bardzo mocne fantazje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wczoraj zalalem mezatke w Warszawie. Mam nadzieje ze skutecznie... Ma 32 lata. Mąż patrzył....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostro się zabawiacie. A czy mąż też ma nadzieje że skutecznie? Uzgodnione to mieliście wcześniej?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...