Skocz do zawartości
łania

były partner chciał a nowy nie chce o tym słyszeć

Rekomendowane odpowiedzi

to ja tylko dodam że działa w obie strony, są i kobiety i faceci którzy nawet nie chcą słyszeć słowa o ex.

Słyszeć o ex, a mieć świadomość, że partner szuka jej/jego w nas to jednak wielka różnica.

tym bardziej takim z dziećmi

A co ma piernik do wiatraka?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

są i kobiety i faceci którzy nawet nie chcą słyszeć słowa o ex.

Co jest złego w rozmowach o swoich ex?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Złego nic, ale zazdrość różnymi ścieżkami chadza. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to że ktoś szukając wrażeń może rozpierniczyć związek, każdy pójdzie w swoją stronę a ucierpią na tym dzieci które nie są niczemu winne ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale kwestia dotyczyła szukania eksa w obecnym partnerze, a z tym dzieci nie mają nic wspólnego.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A po co tutaj mowa o dzieciach czy ja pytałam o to jaki wpływ cuckold może mieć na dzieci? Mówiąc o SMS to próbowałam. Nie będę tu przytaczać treści bo nawet na tym forum się krępuję. Chodziło o delikatny podryw kolegi z pracy podany żartobliwie i 'co on na to'. Wysyłałam też mmsy jak kupowałam bieliznę z podtekstem że ktoś może mnie podglądać. Wszystko to na nic i jeszcze miałam burę. Dla dobra naszego związku nie kontynuuję. Ale za tymi zabawami tęsknię zwłaszcza teraz kiedy wszystko stało sie rutynowe.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W takim razie nie wiem jak zakwalifikować Twój (Wasz) przypadek. Jako beznadziejny? Z jednej strony tęsknisz za przygodą, z drugiej zaś kiedy miałaś taką możliwość i odpowiedniego Partnera, to Cię przerażało. Przecież Ci nie powiem "widziały gały co brały", albo "żałuj" bo nie o to nam chodzi. O zdradzie za plecami też nie ma mowy i nie namawiamy do tego typu praktyk. Cóż Ci więc doradzić, spróbuj jeszcze raz? Kropla przecież drąży skałę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mówiąc o SMS to próbowałam. Nie będę tu przytaczać treści bo nawet na tym forum się krępuję. Chodziło o delikatny podryw kolegi z pracy podany żartobliwie i 'co on na to'. Wysyłałam też mmsy jak kupowałam bieliznę z podtekstem że ktoś może mnie podglądać. Wszystko to na nic i jeszcze miałam burę.

No jeśli on nie czuje cuckold, to wcale się nie dziwię.

Ja myślałam raczej o sms-ach, które jego rozpalą.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Heh... miałem dziewczynę we Wrocławiu - wszystko pod ręką i w zasięgu - femdom, swing, cuckold, fantazje, seks, do wyboru do koloru... spotkałem moją żonę - cudowną Kobietę, wspaniałą, czułą, delikatną, oddaną... i teraz czasem tęskni mi się od tamtych emocji, i teraz śni mi się po nocach Pani Żona odbierana niedzielnym porankiem spod domu Kochanki, po przygodach gorączki sobotniej nocy...

Zawsze czegoś brakuje. Nigdy się nie ma wszystkiego. Pytanie na które trzeba sobie odpowiedzieć, czy to co się ma, przeważa to, czego się nie ma, np. żony po weekendzie z Panią Smellmecloser.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam podobny problem. Kiedyś miałem dziewczynę która to lubiła, teraz mam żonę która uważa że jestem nienormalny

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...