Skocz do zawartości
łania

były partner chciał a nowy nie chce o tym słyszeć

Rekomendowane odpowiedzi

Nie zrozumiałby takich sprośnych sms.

Skąd wiesz, jeśli nie próbowałaś?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z jakim skutkiem? Mogłaś się pochwalić już na początku i wyłożyć wszystkie karty. Nie będziemy przecież zgadywali, prawda? Ktoś wspomni o macankach w knajpie a Ty dorzucisz że tego też próbowałaś. Rozwiń proszę.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że z żadnym skutkiem skoro nam łania nie napisała. Ale może zaczekajmy co powie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla przykładu, gdy mnie nikt o nic nie pyta, to siedzę z zamkniętą kłapaczką

Faceci milczą tylko z dwóch powodów:

1. Skoro nic nie wiadomo, to po ch.j gadgadać;

2. Skoro wszystko wiadomo, to po ch.j gadać.

:)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Faceci milczą tylko z dwóch powodów: 1. Skoro nic nie wiadomo, to po ch.j gadgadać; 2. Skoro wszystko wiadomo, to po ch.j gadać.

Widzę że opracowałeś już własną metodę na podryw by LukeTerry :redevil:

Może dodaj to do kodeksu ogiera? Jeszcze jest jeden punkt

3- gdy nie żyją.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zrozumiałby takich sprośnych sms.

tego akurat próbowałam.

"Nie zrozumiałby" raczej nie świadczy o podjętej próbie. ;)

I słusznie Sem zapytał o skutek. JAKIŚ efekt, JAKAŚ reakcja przecież być musiała...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

3- gdy nie żyją.

Wtedy to i kobiety nic nie mówią :D Chyba :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wtedy to i kobiety nic nie mówią :D Chyba :P

Temat jest o mężczyznach a konkretnie jednym.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba największa obelga dla faceta wyznać mu że się w nim szuka byłego. Nie popełnij tego błędu i mu o tym nigdy nie mów. 

to ja tylko dodam że działa w obie strony, są i kobiety i faceci którzy nawet nie chcą słyszeć słowa o ex.

a co do cuckoldu, uważam że nic na siłę, i jeśli obecny sie nie zgadza a Ty szukasz to cuckold zmieina się w zdradę a to w przypadku związku ( tym bardziej takim z dziećmi) nie jest zbyt zdrowe....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...