Skocz do zawartości
łania

były partner chciał a nowy nie chce o tym słyszeć

Rekomendowane odpowiedzi

Wcale bym się nie zdziwił, gdybyś prędzej znalazła to pierwsze, czyli jego.

Teraz bym już nie chciała. Trochę głupio mi się przyznać ale szukałam go w momentach największego kryzysu a nie jak jestem zaspokojona :) Z moim mężem jesteśmy od sześciu lat. Przesiadłam się z jednego związku od razu w drugi bez żadnej przerwy. To chyba był mój błąd.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Inna zupełnie kwestia to to że po wielu latach wspominamy nasze byłe związki już tylko w większości dobrze. Idealizujemy, pamiętamy tylko wspaniałe chwile, zaciera się pamięć o wadach, kłótniach i prawdziwym powodzie rozstania.

Zostaje pamięć że potrafił pięknie i ostro bzykać od tyłu doprowadzając do dreszczy, ale już za mgłą jest to że po wszystkim przewracał się na drugi bok i zasypiał mając wszystko w dupie.

Radziłbym poszukać we wspomnieniach wszystkiego za i przeciw, bo suma sumarum okazuje się jednak że dla jakiegoś powodu się rozstaliśmy i w sumie nie było tak cukierkowo.

No i rozmawiać, rozmawiać i jeszcze raz rozmawiać. Próbować, podkręcać, prowokować. Nawet z cnotki niewydymki można zrobić ostrą kocicę i nawet z pierdoły łóżkowego można zrobić ogiera do potęgi entej.

Ucieczka we wspomnienia z byłym, a tym bardziej próby Jego szukania bez szczerości z mężem to równia pochyła ku degrengolady.

Nie szukaj winy w sobie, nie szukaj winy w mężu, po prostu staraj się żeby było lepiej.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

... urabianiu do..czego?

jeśli czytamy o tym że facet "urabia", to wszyscy w ciemno zakładamy że chce by jego partnerka brykała. Kiedy kobieta mówi o "urabianiu", to najczęściej sama chce brykać, a partner ma być wierny.. Czy dobrze chwytam?

Jak dotąd, chyba tylko raz czytałem o sytuacji, gdzie facet jest "hot", a partnerka jest wierna i czerpie przyjemność z jego zdrad.

Osobiście zaczęłam od nakłaniania do trójkąta 2K+M z moim aktywnym udziałem, zdając sobie sprawę z faktu, ze facetowi łatwiej zaakceptować drugą kobietę niż mężczyznę. A że mnie to przy okazji kręci...

Łanio, może to jest sposób na przekonanie męża? Jak myślisz?

Niełatwo jednak znaleźć "koleżankę" :), a nawet poczytać o takich doświadczeniach. To forum jest świetne, jednak ze względu na jego specyfikę, przeważają Rogacze, Kochankowie i Hot Wife zainteresowane Kochankami/Bullami. Kochanek natomiast (zwłaszcza bi) jak na lekarstwo. Ale to akurat tutaj zrozumiałe.

Zatem póki co wszystko pozostaje w teorii...

Muszę jednak przyznać, że nie wykluczam także "brykania" z Kochankiem :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

..ale jednak od trójkąta.. O sytucji gdzie kobieta namawia męża do zdrad deklarując przy tym swoją wierność, słyszałem tylko raz.. (czytałem)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście zaczęłam od nakłaniania do trójkąta 2K+M z moim aktywnym udziałem, zdając sobie sprawę z faktu, ze facetowi łatwiej zaakceptować drugą kobietę niż mężczyznę. A że mnie to przy okazji kręci... Łanio, może to jest sposób na przekonanie męża? Jak myślisz?

Może to jest sposób. Obawiam się że to będzie droga przez mękę. On jest bardzo zamknięty w sobie i ciężko mu przychodzi zaakceptować nowości. Dla niego są to niepotrzebne udziwnienia. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro jest zamknięty w sobie to musi mieć ku temu jakieś powody. Otwórz się przed nim! Nic tak nie robi jak rozmowa przy zgaszonym świetle...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro jest zamknięty w sobie to musi mieć ku temu jakieś powody.

Dlaczego musi mieć powody? Dla przykładu, gdy mnie nikt o nic nie pyta, to siedzę z zamkniętą kłapaczką :D I wyglądam jak zamknięty w sobie. Może trzeba tego Pana rozruszać? Podyskutować z nim o fantazjach jak to ładnie ujęłaś przy zgaszonym świetle? W ciemnej sypialni, żeby fantazja działała lepiej, i człek co nieśmiały, się ośmielił.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Albo wysylas mu sprosne smsy ze swoimi powiedzmy grzecznymi fantazjami by po jakims czasie napisac ze jest taka jedna fantazja o ktorej mu nigdy nie powiesz bo cie zwymysla. Ciekawosc nie da mu spokoju i bedzie cie blagac o opowiedzeniu jej. I wtedy mu powiesz 2k+m bo facetowi bedzie to latwiej przelknac a pozniej ze tez chcesz cos dla siebie wiec 2m+k

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zrozumiałby takich sprośnych sms. To nie jest całkiem beznadziejny przypadek inaczej bym za niego nie wyszła. Czasami w łóżku na krótką chwilę się otwiera. Nie fantazjuję z nim o cuckold ale są bardzo ostre słówka. Czasami gdy jest mocno rozgrzany. A potem wraca do swojej skorupy i za nic nie potrafię tego powtórzyć przez długi czas. Może to we mnie jest problem sama nie wiem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie byłabym taka krytyczna wobec siebie. Skoro są momenty w których się otwiera to daj mu szansę również na fantazje o cuckold. Jeśli naprawdę tego nie będzie chciał przecież to poczujesz. Ty dokonałaś wyboru kilka lat temu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...