Skocz do zawartości
łania

były partner chciał a nowy nie chce o tym słyszeć

Rekomendowane odpowiedzi

urabianiu do..czego? jeśli czytamy o tym że facet "urabia", to wszyscy w ciemno zakładamy że chce by jego partnerka brykała. Kiedy kobieta mówi o "urabianiu", to najczęściej sama chce brykać, a partner ma być wierny.. Czy dobrze chwytam?

I wirtualnie i realnie znam facetów. których żony pierwsze poruszyły temat cuckoldu/swingu przy ich wielkiemu oburzeniu.

Z czasem także ON zmieniał podejscie i to bez żadnych zdrad czy innych podstępów ze strony partnerki.

Pytanie do Łani. Czy widziałabys również swojego męża jako bulla/kochanka? Znacznie prosciej byłoby zacząc rozmowy o swingu niż o cuckoldzie. Wiedz, że te preferencje są płynne.

Dzień dobry

jak wydaję mi się dobrze zrozumiałem Łanie, ona teskni za byciem hotwife, a nie za swoim byłym. Jego szuka tylko dlatego ze z nim hotką była.

A tego to my nie wiemy.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie tylko "które"? Jeśli patrzeć od strony ZK no to łania a jeśli od strony mainstream no to jej mąż. Łanie pocieszę. Każdy choć raz szukał byłej albo byłego. 

Mylisz się. Ja nie szukałam. Może dlatego że był smarkaczem a może dlatego że szybko zastąpił go ktoś nowy. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Łania...Ja natomiast zgadzam się w zupełności z P...

Moim zdaniem nie jest to niemożliwe. Wiele jest na ZK tematów w stylu "powoli urabiam moją żone". Zdaje sobię sprawe, ze technika "urabiania" faceta moze byc inna niż kobiety jednak warto wgłębic się w lekturę forum. Moze jakiś pomysł Tobie wpadnie. O niejednej metamorfozie u faceta już słyszałem P

Sam po sobie wiem...Jako facet niby przyjmowałem i odrzucałem kilkukrotnie naturę rogacza...Od wielu, wielu lat...

Co prawda nie mam jeszcze poroża, ale wydaje mi się, że porównując do trasy Gdańsk - Ustrzyki Dolne, to właśnie przesiadam się z roweru na pośpieszny na wysokości Krakowa ;)

W każdym razie z AniQ nie było nawet opcji...mowy...A w dużej części dzięki temu forum, a przede wszystkim ludziom z doświadczeniem którzy byli w takiej czy podobnej sytuacji moja Żona bynajmniej wirtualnie została Hotką i już niewiele brakuje do poroża...Dlatego wydaje mi się, że (pomijając kwestie kwestie moralności, itp) "urobić" można każdego, albo prawie każdego...Kwestia środków, czasu...(póki co, pamiętaj proszę, że wciąż mi się tylko wydaje)

Myślę, że sprawa nie jest przegrana, tzn jeśli nie jest za bardzo zaborczy to tak jak napisali:

Znacznie prosciej byłoby zacząc rozmowy o swingu niż o cuckoldzie

Jeśli natomiast jest zaborczy to też nie tak całkiem źle, bo wydaje mi się, że tą zaborczość od natury rogacza dzieli bardzo, bardzo cieńka linia...Czego zresztą doświadczyłaś ze swoim byłym...

/A.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Urobić", "nakłonić"... wszystko można. Tylko kiedy po drugiej stronie to jest zdecydowane "NIE", kobiety zwykle uciekają do swoich fantazji. A te z kolei mają skłonność do ewolucji i gniotą od środka, frustrują, oddalając właścicielkę od partnera, który ich nie podziela.

Z mojego życiowego, nie zdradowego doświadczenia wynika, że nakłonić się da wszystkich do prawie wszystkiego, ale to niekoniecznie oznacza wspólne cieszenie się spełnianiem fantazji.

I nie chodzi o to, że każa para musi fantazjować wyłącznie tak, aby te fantazje się uzupełniały.. chodzi raczej o pewną gotowość, otwartość, żeby te fantazje połączyć.

Ja bym zaczęła od realizowania pomysłów męża. Może okaże się, że część z nich okaże się wspólna, a jeśli nie - na pewno będzie łatwiej rozmawiać. Stworzy się jakaś małżeńska platforma spełniania marzeń. A jeżeli nie ma marzeń? Cóż...Nie namawiam, nie zachęcam, nie zmuszam, ale życie mamy jedno :).

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I nie chodzi o to, że każa para musi fantazjować wyłącznie tak, aby te fantazje się uzupełniały.. chodzi raczej o pewną gotowość, otwartość, żeby te fantazje połączyć. Ja bym zaczęła od realizowania pomysłów męża. Może okaże się, że część z nich okaże się wspólna, a jeśli nie - na pewno będzie łatwiej rozmawiać

Moze to ciut naciągane, ale własnie na moje to innymi słowami opisałaś definicje "urabianie". Urabianie to nie koniecznie ściemnianie. Po prostu to słowo na ZK ma swoje specyficzne znaczenie (nawiązując do jednego z Twoich wczesniejszych tematów) :)

P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

małżeńska platforma spełniania marzeń

Wow...naprawdę fajnie to wymyśliłaś :)

/A.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba największa obelga dla faceta wyznać mu że się w nim szuka byłego. Nie popełnij tego błędu i mu o tym nigdy nie mów. 

Takich własnie porad się obawiałam. Jest oczywiste że nic mu o tym nie mówię. Dzięki za wszystkie porady które tu wyczytałam i też chciałabym zapytać gdzie jest na ZK temat o urabianiu męża jak pyta mejbi i czy są takie hotki którym się to udało.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bez problemu znajdziesz tematy jak rogacz "urania" żonę. Jak dobrze poczytasz to dojdziesz do wniosku że to na początku tylko. Później to działa w obydwie strony.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Komórka ma już inny numer, na maila żadnej odpowiedzi. Pewnie już dawno ma inną.

Chyba TO Cię akurat nie boli?

Nie szukam tu odpowiedzi jak mam znaleźć byłego tylko jak mam znaleźć byłego w swoim mężu i czy to jest w ogóle możliwe.

Wcale bym się nie zdziwił, gdybyś prędzej znalazła to pierwsze, czyli jego. Przecież to forum które zrzesza takich ludzi, więc może przeprowadzić akcję poszukiwawczą? Tylko co wtedy z Twoim partnerem. Mężem?  Tadaaam tadaaaaam wyobraź sobie że znajdujesz byłego, co go szukałaś na FB, który ma już inny numer. I co dalej z tym fantem robisz. Oszukujesz męża? Umawiasz się na intymne schadzki? Brniesz w to, idziesz w to?

Jeżeli będziesz poszukiwać cech swojego byłego mężczyzny w tym z kim właśnie jesteś, to możesz się grubo rozczarować i nigdy tych cech nie odnaleźć. Co znaczy że "nowy nie chce o tym słyszeć" bo widzę że ta kwestia jest tutaj pomijana a może być kluczowa. Rozmawiałaś z nim w ogóle na ten temat? Nowy, to od kiedy jesteście razem? Pisałaś o dzieciach, podejrzewam więc że przez sześć lat, wiele się mogło wydarzyć.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Takich własnie porad się obawiałam. Jest oczywiste że nic mu o tym nie mówię. Dzięki za wszystkie porady które tu wyczytałam i też chciałabym zapytać gdzie jest na ZK temat o urabianiu męża jak pyta mejbi i czy są takie hotki którym się to udało.

To powinnaś mu powiedzieć. Wcale to nie jest oczywiste.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...