Skocz do zawartości
łania

były partner chciał a nowy nie chce o tym słyszeć

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiedziałam jak to dokładnie określić stąd taki a nie inny tytuł. Więc jak w temacie. Kilka lat temu byłam z facetem był moim pierwszym, aktualnie już dawno to jest mój były. Na początku był bardzo zaborczy ale po dwóch latach zaczynał mi już w łóżku klecić różne historie które mnie wtedy przerażały. Jeśli mam być dosadna to bardziej przerażało mnie to że te opowiastki stały się jedyną drogą do wiadomego finiszu. W końcu dałam się na to wszystko namówić. Nie chcę opowiadać całej historii życia więc przejdę do sedna. Teraz po prawie sześciu latach od tamtej pory, gdy już jestem z zupełnie innym facetem, gdy już mamy dwoje dzieci zaczyna mi tego brakować. Czego najbardziej się wstydzę to że szukałam nawet kontaktu z moim byłym przez FB, wszędzie go szukałam ale przepadł jak kamień w wodę. Komórka ma już inny numer, na maila żadnej odpowiedzi. Pewnie już dawno ma inną. Nie szukam tu odpowiedzi jak mam znaleźć byłego tylko jak mam znaleźć byłego w swoim mężu i czy to jest w ogóle możliwe.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba największa obelga dla faceta wyznać mu że się w nim szuka byłego. Nie popełnij tego błędu i mu o tym nigdy nie mów. 

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Obelga to za dużo powiedziane. Raczej poważny sygnał, że któreś z zainteresowanych leży zdecydowanie w niewłaściwym łóżku. :)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie tylko "które"? Jeśli patrzeć od strony ZK no to łania a jeśli od strony mainstream no to jej mąż. Łanie pocieszę. Każdy choć raz szukał byłej albo byłego. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mainstream

Mógłbyś doprecyzować? Mainstream czyli co. Katole, monogamiści?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czego najbardziej się wstydzę to że szukałam nawet kontaktu z moim byłym przez FB, wszędzie go szukałam ale przepadł jak kamień w wodę. Komórka ma już inny numer, na maila żadnej odpowiedzi. Pewnie już dawno ma inną. Nie szukam tu odpowiedzi jak mam znaleźć byłego tylko jak mam znaleźć byłego w swoim mężu i czy to jest w ogóle możliwe.

Nie znajdziesz - moim zdaniem - byłego w swoim mężu, więc go nie szukaj. To tak jak byś przesiadła się z np. Forda do Merca i chciałabyś mieć wszystkie pokrętła i włączniki takie same i  po tej samej stronie. (Sorry, jestem facetem więc stąd przykład z autek).

Nie szukaj, bo - ponownie mim zdaniem - odgrzewane kotlety smakuja inaczej (o ile w ogóle smakują).

Trzeba sie  z tym chyba pogodzić. Że to coś już jest past a to teraz jest takie tak jest i się tego (jego) nie zmieni.

Ja też to przerabiam. Jak kiedyś ktoś chciał tak ja chcę teraz, to nie chciałem, a jak teraz chcę to nowy ktoś nie chce, tak jak ja nie chciaiłem dawniej.Życie. Pozazdrościć tylko tym, którym się to układa.

Pozdrawiam - o.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie szukam tu odpowiedzi jak mam znaleźć byłego tylko jak mam znaleźć byłego w swoim mężu i czy to jest w ogóle możliwe.

Moim zdaniem nie jest to niemożliwe. Wiele jest na ZK tematów w stylu "powoli urabiam moją żone". Zdaje sobię sprawe, ze technika "urabiania" faceta moze byc inna niż kobiety jednak warto wgłębic się w lekturę forum. Moze jakiś pomysł Tobie wpadnie. O niejednej metamorfozie u faceta już słyszałem

P

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem nie jest to niemożliwe. Wiele jest na ZK tematów w stylu "powoli urabiam moją żone". Zdaje sobię sprawe, ze technika "urabiania" faceta moze byc inna niż kobiety jednak warto wgłębic się w lekturę forum. Moze jakiś pomysł Tobie wpadnie. O niejednej metamorfozie u faceta już słyszałem

P

O, właśnie, gdzie można na forum poczytać o "urabianiu" faceta? Też jestem zainteresowana. :)

Łanio, możesz mieć poważny problem, zwłaszcza że wiesz, co straciłaś wraz z byłym (i nie chodzi mi bynajmniej o osobę byłego).

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

... urabianiu do..czego?

jeśli czytamy o tym że facet "urabia", to wszyscy w ciemno zakładamy że chce by jego partnerka brykała. Kiedy kobieta mówi o "urabianiu", to najczęściej sama chce brykać, a partner ma być wierny.. Czy dobrze chwytam?

Jak dotąd, chyba tylko raz czytałem o sytuacji gdzie facet jest "hot", a partnerka jest wierna i czerpie przyjemność z jego zdrad.

Z tego co zrozumiałem, to chodzi o to że skoro obecny nie chce słyszeć, brakuje w nim tego co miał pierwszy, czyli skłonności cuckoldowe, i tego właśnie w nim szukasz? Nieco to uprościłem, ale tak to mniej więcej wygląda.. (k)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry

jak wydaję mi się dobrze zrozumiałem Łanie, ona teskni za byciem hotwife, a nie za swoim byłym. Jego szuka tylko dlatego ze z nim hotką była. On ja w to wprowadził.

Cytat z Łani "Teraz po prawie sześciu latach od tamtej pory, gdy już jestem z zupełnie innym facetem, gdy już mamy dwoje dzieci zaczyna mi tego brakować."

Więc droga Łanio, nie byłego Ci brakuje, a motylków w brzuchu, gdy inny facet niż twój obecny, kładzie rękę na twoim kolanie. Gdy przesuwa ją wyżej na Twoje udo, gdy lekko napiera by wsunac rękę pomiędzy uda, by dotykac wewnetrznej , tej cieplejszej strony. Brakuje Ci Łanio tej mili sekundy gdy lekko rozchylasz uda i ta ręką nieznajomego wsówa się pomiedzy. No i calej reszty sekund, minut, godzin ( życzę ) potem.

Byłego nie szukasz.Ty szukasz w obecnym akceptacji do bycia hotką. :)

Ciągnie wilka do lasu, ... wiem po sobie....

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...