Skocz do zawartości
Zouza

Marzy Pan o udziale w GB? Przeczytaj koniecznie!

Rekomendowane odpowiedzi

Brakuje mi w tym spisie paragrafów tylko informacji co mają chłopaki robić jak hotka nie przyjdzie.

Nie brakuje, o tym też zostało napisane :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

R: W wypadku braku "Hotki" zmienia się po prostu charakter imprezy.

Zamiast GB będzie po prostu GP :)

...gay party  :lach:

Brakuje mi w tym spisie paragrafów tylko informacji co mają chłopaki robić jak hotka nie przyjdzie.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To takie pytanie jeszcze jeśli można do naszych expertek :)

Czy zdarzają się jakieś niemiłe sytuacje?

Przykłady:

Pan nr 1 za dużo wypił, nie chce mu stanąć, frustruje się i przekłada się na to Jego niemiłą postawę?

Pan nr 2 klepnął Pana nr 3 niechcący w pośladek, i doszło do kłótni .

Pan nr 4 nie trafił z wytryskiem w Panią, tylko w Pana nr 5 i doszło do niemiłej wymiany zdań.

Jakkolwiek wszystkie powyższe, teoretyczne sytuacje można przekuć w żart i się z tego pośmiać to jestem ciekaw czy bywało również niemiło :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kriss, ja takich sytuacji nie miałam, lecz słyszałam jak to Pani robiła gang bangi u SIEBIE W DOMU, jeden pan za dużo wypił, skończyło się awanturą i spisaniem uczestników przez policję. :lach:

Jakoś nie przypominam sobie żadnej niemiłej sytuacji. :)

Wilku, cóż, kto chce, to weźmie sobie do serca, kto nie chce - nie musi. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Wojtek90

Haha. Garnek bigosu dobra sprawa ale nie w tym temacie. Rady uważam za mocno przydatne. Wymagajmy czegoś od siebie nawzajem. Kultura i higiena przede wszystkim :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

R: W wypadku braku "Hotki" zmienia się po prostu charakter imprezy.

Zamiast GB będzie po prostu GP :)

...gay party  :lach:

Albo będzie klasyczna Gorzała Party w narodzie zwana klasyczną najebką ;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...