Skocz do zawartości
Zouza

Marzy Pan o udziale w GB? Przeczytaj koniecznie!

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba nigdy nie zostanie mi to zapomniane :splashface:

Oj tam, miałeś prawo być zmęczony :P:redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tam, miałeś prawo być zmęczony :P:redevil:

Jasne, że tak. Miałem za sobą długą podróż :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

14. Zabezpiecz odpowiednią ilość prezerwatyw dla siebie (zazwyczaj co najmniej dwa razy więcej niż na duet)  nie ma nic gorszego, gdy po którejś "kolejce" odkryjesz, że już żadna nie została.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

7. Nie spóźniaj się! Oczywiście nikt Ci głowy nie urwie, gdy będzie to studencki kwadrans, ale po 1/2 h. możesz zwyczajnie nie zostać wpuszczony. Będzie Ci miło?

Mam kolejne pytanie:

Co z sytuacjami losowymi?? Chodzi mi o to jak je Panie postrzegacie?? Mnie w drodze na mój pierwszy GB popsuł się samochód. Poważenie! Na szczęście dotarłem na czas gdyż miałem spory zapas czasu. Ale jakbym tego zapasu nie miał to wyszedłbym na idiotę.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

On: Może to dziwne pytanie, ale zastanawia mnie ile trwa takie spotkanie GB. W sensie czasu "czynnego" albo raczej kiedy się kończy. Z góry przepraszam za tak przyziemną ciekawość, nie chce nikogo urazić.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam kolejne pytanie:

Co z sytuacjami losowymi?? Chodzi mi o to jak je Panie postrzegacie??

Lecter, każdemu może się zdarzyć, od tego są telefony, by poinformować, że coś przeszkodziło w natarciu, pardon, dotarciu ;)

On: Może to dziwne pytanie, ale zastanawia mnie ile trwa takie spotkanie GB. W sensie czasu "czynnego" albo raczej kiedy się kończy.

W sensie ile czasu zajmuje rżnięcie?

Jesoss, ależ jestem wulgarna :lach:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lecter, każdemu może się zdarzyć, od tego są telefony, by poinformować, że coś przeszkodziło w natarciu, pardon, dotarciu ;)

Wiem o tym. Ale Zuz wcześniej pisała, że jak ktoś nawali to wici roznoszą się szybko...

Chodzi mi o to jak się na to zapatrujecie?? Przecież w tej konkretnej sytuacji kiedy się jeszcze nie znaliśmy mogłem przecież siedzieć w domu i pić browara i z ręką w gaciach zadzwonić i powiedzieć: "Hej Illa, Stoję na A2 i samochód mi się zepsuł. Chujowo wyszło." Co by było wtedy jakbym faktycznie nie dotarł??

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

On: No to kolejne pytanie :) . Jak drogie Panie wspominacie swój pierwszy GB? Czy było to to czego się spodziewałyście? Lepiej/gorzej? Miałyście obawy przed? Chciałyście się wycofać? Jak zareagowali wasi partnerzy po całej sytuacji ? Uff to tyle :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lecter, są telefony, prawda? ;)

BW, nie ma reguły. Bywają takie 3-4-godzinne, bywają i wielogodzinne, z przerwą tylko na napicie się czegoś, sikanie, szybki prysznic. :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

przecież siedzieć w domu i pić browara i z ręką w gaciach zadzwonić i powiedzieć: "Hej Illa, Stoję na A2 i samochód mi się zepsuł. Chujowo wyszło."

Pytam gdzie zdarzyła się katastrofa i mówię, że kochlega po niego podjedzie, z takiej oferty pomocy trudno wybrnąć, żeby mnie w ciula zrobić trzeba się bardziej postarać.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...