Skocz do zawartości
Jans

KONKURS

Rekomendowane odpowiedzi

:kwi: Na razie wygrales kwiatki ! Nagroda glowna bedzie dla zwyciezczyni/zwyciezcy ogloszona w Dzien Kobiet 8 marca .

Zycze powodzenia :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I  co dalej. Wygrałem ?

Niestety data ogłoszenia wyników raczej nie daje Ci, nam szans na zwycięstwo... upppss  :splashface:

Oczywiście kibicuję wszystkim biorącym udział Paniom :) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

R: Nie martw się Groszku, jeśli to ja wygram, to obiecuję się podzielić nagrodą :)

I  co dalej. Wygrałem ?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od razu zauważyłem jak pisze Taurus, że data ogłoszenia wygranej jest tendencyjna ponieważ z góry wiadomo kto jest stroną uprzywilejowaną dlatego proponuję zmienić datę na dzień chłopaka, wtedy będzie uczciwie :D Nie wiem tylko kiedy to przypada. :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od razu zauważyłem jak pisze Taurus, że data ogłoszenia wygranej jest tendencyjna ponieważ z góry wiadomo kto jest stroną uprzywilejowaną dlatego proponuję zmienić datę na dzień chłopaka, wtedy będzie uczciwie :D Nie wiem tylko kiedy to przypada. :lach:

:lach: Ogloszenie wygranej akurat w tym dniu jest uczciwe  :lach: poniewaz wygrana daje do reki wlasnie chlopakom wazny orez do zrobienia wiosennych porzadkow ze swoimi komputerami i zadowolenia naszych Pan :sex1: .

Tak wiec zarowno chlopcy jak i dziewczeta jak beda zadowoleni ! 

A odlegly termin jest poswiecony medytacjom i przemysleniom oraz ewentualnym korekcjom wlasnych odpowiedzi konkursowych.

Jeszcze mozna poprawic, skreslic,dopisac. :mur:

Sciagawki sa nie dozwolone i beda karane wirtualnie !

:less:       :pala:    :klapsik1:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety data ogłoszenia wyników raczej nie daje Ci, nam szans na zwycięstwo... upppss :splashface: Oczywiście kibicuję wszystkim biorącym udział Paniom :)

:indians: najwieksze szanse na zwyciestwo maja uczestnicy udzielajacy prawidlowe odpowiedzi.

Jesli bedzie ich wiecej to o zwyciestwie zadecyduje los a pozostali zwyciezcy beda musieli zadowolic sie nagrodami pocieszenia.

Te nagrody tez sa bardzo atrakcyjne. :aua:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to i ja zaryzykuję...2/2/2 :)

I wcale nie ściągnąłem od il...yyy...nikogo ;)

/A.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

o to i ja zaryzykuję...2/2/2 :) I wcale nie ściągnąłem od il...yyy...nikogo ;) /A.

Juz prawie finisz , zobaczymy kto wygra :indians: ??????

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

KONKURS

ROZSTRZYGNIECIE

Oto pytania konkursowe :

A.Czy zlapanie wirusa do komputera grozi nam :

1. Tylko przez internet.
  2. Rowniez bez posiadania internetu.
  3. Tylko jesli go nie zauwazymy.

B.Czy przykladowa nazwa pliku  ciacho.jpg  to :

1. Napewno ciekawe zdjecie
  2. Adres E-Mail
  3. Nie wiadomo co to jest ?  Moze wirus?

C.Czy wirus ktory my sami stworzylismy i opublikowalismy w internecie  zostanie :

1.  Natychmiast wykryty przez programy antywirusowe ?
  2. Dopiero po jakims czasie bedzie wykryty  ?
  3. Nigdy nie zostanie wykryty.

Oto prawidlowe odpowiedzi : A2, B3, C2

Chetnie wyjasnie watpliwosci jesli sie pojawia i pozniej rozwine ten temat.

Dziekuje serdecznie za wszystkie odpowiedzi i gratuluje zwyciezcom.

Zwyciezca glowny Team „RiA“

zostal wyloniony dzieki losowemu rzutowi monety naszego Kolegi „Groszka“ a drugim wygranym pozostal „Misio“ .

Okazuje sie , ze trzecim wygranym okazal sie Kolega „Groszek“ ktory wczesniej otrzymal zobowiazanie do podzielenia sie nagroda ze strony „RiA“.

Poniewaz licencja wygranej jest dwustanowiskowa to taki podzial jest mozliwy i zalezny juz tylko od porozumienia sie zwyciezcy z Kolega Groszkiem.

Nasz drugi wygrany „Misio“ jak i pozostali uczestnicy konkursu otrzymaja cenna nagrode pocieszenia :

bezplatna licencje programu antywirusowego ktory w tym roku skutecznie zamieszal w szeregach uznanych od lat producentow programow antywirusowych i wdarl sie na miejsce 4 w rankingu tegorocznym.

Jest to ciekawy program majacy 3 mocne silniki poszukujace wirusy oraz inne opcje wykluczajace np. malware.

Najciekawsza z nich to Sandbox czyli piaskownica. W tej piaskownicy mozemy wyprobowac najgrozniejsze znane wirusy bez niebezpieczenstwa , ze zainfekuja one nam nasz system poniewaz Sandbox jest izolowany od systemu.

Tak wiec mozemy do woli eksperymentowac i sprawdzac podejrzane pliki.

Ponadto program zawiera bardzo pozyteczny Cleaner ktorym mozemy usunac historie naszych podrozy po internecie i inne.

Ponadto antykeylogger i antyphishing oraz ostrzeganie o niebezpiecznych stronach internetowych.

To program o nazwie “360 Internet Security”  chinskiej !!! firmy Qihu .

Nagrody zostana wyslane dzisiaj wszystkim zwyciezcom i uczestnikom w formie linkow na PW.

GRATULACJE i dziekuje za udzial

Grupa ZKF Komputer

JANS

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...