Skocz do zawartości
metfryt

Rezygnacja z bycia hot.

Rekomendowane odpowiedzi

było to na filmie (tzn sex z orgazmem) nie sprostał temu .\przyczyną było jak zona mogla mieć orgazm z innym, a z nim nie miała nigdy(w czasie bzykania)

Mam pytania:

1. Skoro nigdy nie miała z mężem orgazmu podczas bzykania to w jaki sposób rozpoznał, że go właśnie przeżywa?

2. Do tego na filmie?

Niebywałe :D facet podczas fizjologicznego seksu często nie ma możliwości rozpoznać czy partnerka przeżywa podczas penetracji orgazm, a tu mąż rozpoznał, że żona doświadcza tych wyżyn na filmie, na dodatek nie mając "materiału porównawczego".

Ohh... ;)

Od Forumowicza z tak długim stażem spodziewałam się większej wiedzy i doświadczenia seksualnego z kobietą..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
a0 - Napisano dziś, 08:30

Przeglądam Twoje wpisy i dyskusję z Zou, ale nie jest dla mnie wcale jasne, o czym właściwie ta dyskusja. Próba wyabstrahowania jakiejś ścisłej definicji co to jest, albo nie jest cuckold? Zdrada? Kontrolowana? Egoizm? Kto się na co zgadza i i nie zgadza i co z tego wynika?

Ja uważam, że sam termin cuckold jest terminem mało trafnym.  Trafniejszy byłby wtedy, gdyby kochaś zostawił nic nie wiedzącemu mężowi swojej żony boże dzieciątko do wychowania, wyprodukowane z żoną męża. W istocie  polega to na podrzucaniu własnych dzieci do cudzego gniazda. Na tym to polega w przyrodzie. I tak działa kukułka. 

Ten termin się przyjął co do ludzi zapewne dlatego, że skojarzenie było bardzo ogólnej natury i nie wymyślono lepszego.  Co jest więc "cuckold" a co nie, to bardzo umowna sprawa.  Powiedzmy najogólniej, że para on-ona + osoba z zewnątrz+seks+zgoda zainteresowanych to cuckold.

Jeśli osoby w parze zgadzają się na coś takiego to termin "zdrada" nie ma sensu. Nie ma żadnej zdrady, więc i termin "zdrada kontrolowana" jest nie tylko bez sensu, ale jest zupełnym pomyleniem pojęć.  Można powiedzieć o "kontrolowanym seksie", ale nie "zdradzie".  A czy i w jaki sposób następuje "kontrola", to kolejny temat. Może być bardzo niewielka, prawie żadna: "możesz uprawiać seks z innymi osobami, wedle chęci, mnie się to podoba i w pełni to akceptuję", albo różne ściślejsze formy, aż po jakieś  policyjne: "do buzi wolno raz na godzinę przez pół minuty ale bez wytrysku, do cipki nie wolno, można tylko jednym paluszkiem i to tym najmniejszym, przez 5 sekund, obciągać wolno przez 15 sekund z wytryskiem wyłącznie do doniczki z paprotką na parapecie. Zaczynacie po odpaleniu czerwonej racy."

Jak kto tak lubi - czemu nie?

To, że któraś z osób w parze nie wytrzymuje ciśnienia, real okazuje się czymś innym niż wyobrażenia, to też normalne. Stety czy nie - tak nieraz bywa z cuckoldem.  Nie da się tego wyćwiczyć "na sucho". Nawet wspólne ustalenia nie są żadną gwarancją tego, jak się to okaże w praktyce.  Zwłaszcza wtedy, gdy któraś z osób w parze uprawia grę i manipuluje drugą osobą, namawiając do tego i wmawiając to, czego sama chce, z pobudek egoistycznych i przeciwnych drugiej osobie.  Bywają stosowane różne sposoby nacisku - szantaż emocjonalny, dominacja nad czyimś życiem i uzależnienie od siebie itd. 

Nieraz nie jest łatwo zorientować się kto naprawdę czego chce i z jakich istotnych pobudek.

Dla ,mnie nie ma specjalnego sensu próba dotarcia do jakiejś idealnej definicji cocukoldu i odróżniania co jest "prawidłowym" a co "nieprawidłowym" cuckoldem.  Chodzi o to, co się dzieje między zaangażowanymi osobami, a nie o to, którą definicję spełniaja i w jakim stopniu.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moja hotka twierdzi teraz, że ciężko byłoby jej zrezygnować teraz z tego :) i zwyczajnie nie chce.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...