Skocz do zawartości
metfryt

Rezygnacja z bycia hot.

Rekomendowane odpowiedzi

To i trzymajmy go w przedpokoju i nie mieszajmy go w ustalenia, przysięgi itp. A wszystko żeby nie drażnić wrażliwców ;)

Otóż to: paciorek i hotkowanie to zupełnie kulawa para. :->

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckold to pewnego rodzaju wybór i skoro jesteśmy z kimś w związku nie ważne czy jakimś tam slubnym, czy innym mniej lub bardziej formalnym ,to zawsze powinnismy być w stanie się z tego wycofać dla drugiej osoby. A jeżeli tego nie jesteśmy w stanie zrobić to po prostu świadczy tylko i wyłącznie o naszym egoizmie.

A co zrobi druga strona, to już zupełnie inna historia, albo odejdzie - albo zostanie. Po to mamy wolną wolę aby wybierać, a reszta świadczy tylko i wyłacznie o dojrzałości i wartościach jakie w swoim życiu niesiemy ze sobą.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckold to pewnego rodzaju wybór i skoro jesteśmy z kimś w związku nie ważne czy jakimś tam slubnym, czy innym mniej lub bardziej formalnym ,to zawsze powinnismy być w stanie się z tego wycofać dla drugiej osoby. A jeżeli tego nie jesteśmy w stanie zrobić to po prostu świadczy tylko i wyłącznie o naszym egoizmie.

Bardzo subiektywne spojrzenie .... najpierw wystepuje zgoda; często tez namawianie do zostania "hot" ...a potem okazjuje sie ze faceta przerasta temat ... wiele kobiet nie chce zostać "hot" bo się boi ze przerośnie to ich faceta... dużo tematów jest na forum jak namówić żone i jakoś tam nikt nie mówi ze facet egostycznie realizuje swoje fantazje 

to jedna refleksja 

a druga to rogacze często fantazjują o bewzględnej egoistycznej hotce za zone .

Wiec egoizm zony tutaj jest pożądany i jest pozytywem ..... choć w życiu realnym pewno też może wywierać nie pożadane efekty .... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dużo tematów jest na forum jak namówić żone i jakoś tam nikt nie mówi ze facet egostycznie realizuje swoje fantazje 

Nieprawda. Akurat często była o tym mowa, chociaż na pewno nie w każdym z takich tematów.

A już na bank nie ma poklasku, gdy facet usiłuje za wszelką cenę, bez liczenia się z jej emocjami i odczuciami.

rogacze często fantazjują o bewzględnej egoistycznej hotce za zone .

A zapewne równie często (chociaż inna grupa rogatej braci) taką żonę kopnęliby w tyłek z prędkością światła. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mi sie wydawalo ze w zwiazku podejmujemy decyzje wspolnie!, a gdy cos nam nie odpowiada to rozmawiamy i jak nie dojdziemy do porozumienia to rezygnujemy z tego dla dobra zwiazku...!! Egoizm to egoizm jesli lubimy gdy Hot wife jest egoistka ok sa gusta i gusciki, ale nawet egoistka powinna zrobic cos dla swojej drugiej polowki no chyba ze ma ta druga osobe gdzies ale tego chyba nie mozna juz nazwac zwiazkiem

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A zapewne równie często (chociaż inna grupa rogatej braci) taką żonę kopnęliby w tyłek z prędkością światła. ;)

Pisałem ... że w fantazji ...że ich to podnieca w seksie ...choć w życiu bywa mniej konsekwetnie....

Ja podchodzę do tego tak naparzone piwo trzeba wypić ...

Lubie jak moja kicia jest bezwględna i egoistyczna choć ona czasem nie wierzy, ze może taka być (mówie tu caly czas o seksie) .

Co do tematów jak namówić żone to chodziło o brak refleksji ze strony namawiająch ze samo takie jest egoistyczne jak żone to nie kręci . Zręsztą wciągając ją w ten temat a potem wycofując albo ograniczająć to mozesz a tego nie to jest bardzo egoistyczne wg mnie.

Taki temat był na początku tego forum gdzie mąż miał pretensje że miała orgazm z kochankiem w czasie bzykania ,,a z nim nie miala nigdy . Relacja z tych spotkań była na forum prawie online . Na drugi spotkaniu mąż wyszedł zostawił właczoną kamere ( tak mieli ustalone) dopiero po czasie zauwazył że zona miała ten feralny orgazm ... wczesniej się zachwycał tym spotkaniem .... a potem awantura na maxa .....

Tylko że tego męża nigdy nie nazwałbym cuckold stąd też nie bardzo rozumię stwierdzenia "inna rogata brać".

A mi sie wydawalo ze w zwiazku podejmujemy decyzje wspolnie!, a gdy cos nam nie odpowiada to rozmawiamy i jak nie dojdziemy do porozumienia to rezygnujemy z tego dla dobra zwiazku...!! Egoizm to egoizm jesli lubimy gdy Hot wife jest egoistka ok sa gusta i gusciki, ale nawet egoistka powinna zrobic cos dla swojej drugiej polowki no chyba ze ma ta druga osobe gdzies ale tego chyba nie mozna juz nazwac zwiazkiem

tak rozumując zwiazek rogacza z hotką też nie mozna nazawać związkiem "w koncu ona go w rogi wali ".... egoistyczne 

ale mówiąc o fantazjach rogaczy o egoistycznej zonie dotyczyło to głównie seksu .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko że tego męża nigdy nie nazwałbym cuckold stąd też nie bardzo rozumię stwierdzenia "inna rogata brać".

Ty byś nie nazwał, a ja owszem.

Nie utożsamiaj cuckoldu jedynie z wersją ultimate, bo sam taką "uprawiasz". 

tak rozumując zwiazek rogacza z hotką też nie mozna nazawać związkiem "w koncu ona go w rogi wali ".... egoistyczne 

Gdzie tu egoizm, gdy oboje tego pragną i w tym się spełniają, a każde z nich satysfakcjonuje obrana rola? 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ty byś nie nazwał, a ja owszem.

Nie utożsamiaj cuckoldu jedynie z wersją ultimate, bo sam taką "uprawiasz". 

no nie szczena opada jak cycki po laktacji .... facet nie mogł zaakceptować orgazmu swojej zony bo dostarczył jej inny... to co  musiałby być ultimate cuckold, żeby to zaakceptować ...zresztą to ze go to przerosło rozumię ...ale to że zrobił jej awanture i to wielką..... w dodatku wpędził ją w poczucie winy to max egoizm mało tego szukał zrozumienia na forum .

Zouza bywam na takich forach juz ponad tuzin lat sam zaczełem pisać o ultimate jako pierwszy . Większość nie rozumie co znaczy ultimate spychajac tam głownie extremalne zdarzenia.  Jest też jedna zalezność im starsze forum tym mniej prawdziwych cuckold. Zresztą to forum też z tego powodu powstało założone przez byłych moderatorów z Rogacza przy mojej czynnej pomocy .

Natomiast masz racje róznie w roznych związkach rogacze wytrzymują ciśnienie jakie im funduje żona dla nie ktorych coś moze być za duzo, a dla drugich nie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

facet nie mogł zaakceptować orgazmu swojej zony bo dostarczył jej inny... to co  musiałby być ultimate cuckold, żeby to zaakceptować ..

Kompletnie nie rozumiem powyższego.

Możesz jaśniej?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie tu egoizm, gdy oboje tego pragną i w tym się spełniają, a każde z nich satysfakcjonuje obrana rola?

w poście napisałem "tak rozumując" w cuckold egoizm zony jest pożądany wiec akceptowalny przez rogacza .

z drugiej strony jak zona spi z innym bo mąż się zgadza to zdrada czy nie :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...