Skocz do zawartości
Małgorzatka

Zemsta pięknej suczki

Rekomendowane odpowiedzi

ponieważ nie wiem czy coś nie poplątałam umieszczam plik  w wersji tekstowej.

Opiszę swoją historię aby pokazać jak Kobieta, będąc niunią- cipeczką może stać się wredną suką i jednocześnie opisać jak mój mąż otrzymał w nagrodę piękne duże rogi na swoich oczach jednocześnie zgadzając się na to.

Byliśmy wtedy małżeństwem od…lat, nieważne ilu. Była to chyba typowa trochę do siebie przyzwyczajona a trochę sobą znudzona para. Trzymało nas ze sobą chyba tylko przyzwyczajenie .Seks to było bardziej stały rytuał, wieczorem przy zgaszonym świetle wchodził na mnie i we mnie , poruszał trochę tyłkiem spuścił się zanim ja coś poczułam oprócz wylewającej się ze mnie spermy ,szedł do siebie do łóżka i tyle do następnego razu. Przeważnie było to raz w miesiącu. Ja wtedy  albo brałam wibrator albo po wymyciu się zasypiałam. Dziwne wtedy dla mnie było to ,że moje fantazje erotyczne obracały się zawsze wokół kobiet. Może to był ewidentny „brak chłopa a może inne wnętrze lub miłe wspomnienia z młodzieńczych lat pełne upojnego seksu z kuzynką? Byliśmy dość dobrze usytuowani. Ja cały czas pracowałam w pewnej firmie na dość eksponowanym stanowisku. Mąż początkowo był dyrektorem w firmie budowlanej. Wtedy wraz z kolegą wymyślili założenie własnej firmy ale nie mógł on oficjalnie być wspólnikiem ( jeszcze pracował w można powiedzieć  konkurencji) więc wymyślił, że ja będę wspólniczką. Wtedy to było bez znaczenia a lepiej było im rozpoczynać tym bardziej, że ja cały czas prowadziłam im całą księgowość.. Później jak to się rozkręciło to się zwolnił i został prezesem w swojej firmie tyle, że nie zmieniali współwłaścicieli. Ze wspólnikiem męża i jego żoną byliśmy dość zaprzyjaźnieni nawet lepiej niż z rodziną. Ja oprócz pracy miałam drugą namiętność czyli sport. Zamiast seksu były to w lecie żagle i pływanie w zimie narty a poza tym fitness lub biegi. Potrzeby seksowe załatwiałam przeważnie palcami albo wibratorem. W międzyczasie skończyłam nawet. Tzw. dżudo dla kobiet w samoobronie. mąż nigdy nie jeździł ani na narty ani na żagle. Raczej był mizerakiem i sport dla niego to było upijanie się z kolesiami podczas transmisji sportowych. Nigdy nie byłam  filigranową laleczką 170 cm wzrostu słusznego ciała ( pas ok. 80 biodra 115 cm). Z dużymi cyckami 85 E . Ale sobie się podobałam i zawsze zadbana przyciągałam oczy i mężczyzn i kobiet. Spełnialiśmy się zajmując każde swoimi sprawami aż do czasu. Jak to w życiu zdarzały się czasami wyjazdy . Z jednego wyjazdu z żagli ,wróciłam dzień wcześniej bo się trochę pochorowałam. Ponieważ była to godzina ok. 16 więc nie informując męża( było to normalne między nami) prosto z dworca  taksówką wróciłam do domu. Po wejściu poczułam dziwne zapachy: alkohol i damskie mocne perfumy. Zaniepokoiło mnie to i po cichu weszłam dalej. W salonie było widać, że ktoś się gościł i to nie przed chwilą. Resztki jedzenia ,puste butelki porozrzucane części ubrań męża i co najgorsze jakaś sukienka i bielizna damska. Po cichutku podeszłam do sypialni i zobaczyłam, że mój własny mąż pieprzy swoją sekretarkę w moim łóżku. Już miałam wpaść ale się powstrzymałam i spokojnie czekałam jak skończą .Za chwilę ona zaczęła krzyczeć on szybko  jęczał i skończyli. Zaczęła się luźna rozmowa z papierosami ( ja jestem niepaląca). Najpierw oczywiście jak im obojgu było dobrze jaka ona jest super w stosunku do jego” baby” jaki on jest ogier itp. farmazony. Później zaczęli się ze mnie naśmiewać . Okazało się, że już od dłuższego czasu się pieprzą poza moimi plecami. Domyślałam się, że dziewczyna robiła karierę w pracy przez łóżko. Wytrzymałam to spokojnie wróciłam do salonu nalałam sobie koniaku i siadłam w fotelu.Za kilka minut weszli  nadzy do salonu i tak byli w siebie wtuleni i sobą zajęci ,że zauważyli mnie dopiero jak się odezwałam. Miny mieli tak niesamowite, że pomimo wzburzenia wybuchnęłam śmiechem a oni oskoczyli od siebie. Byli żałośni  stojąc nago i jąkając się próbowali coś mówić. Ja zdenerwowana ale już trochę ochłonęłam więc ją zwymyślałam od kurew  i dziwek itp. Po chwili próbowała się odszczekiwać ,że on ją kocha i jest świetny a ja jestem stara łupa i on mnie zostawi  dla niej . Ja się tak wkurzyłam, że zerwałam się na równe nogi w butach na wysokim obcasie, z całej siły kopnęłam jego w przyrodzenie tak ,że padł na podłogę z jękiem , złapałam ździrę za włosy ,drugą za kudły na cipie i wywaliłam błyskawicznie przed dom zamykając drzwi. Potem już spokojnie wypchnęłam za nią jęczącego męża zakładając mu  slipki na głowę. Przez okno za chwilę wyrzuciłam im ciuchy i zaczęłam się potwornie śmiać patrząc jak dwoje nagusów ubiera się pospiesznie pod moim domem ku radości sąsiadów. Po chwili jak emocje ze mnie opadły zaczęłam płakać i taka rycząca zadzwoniłam do przyjaciółki ( żony wspólnika mojego męża). Nie mogła nic zrozumieć co ja mówię ale zorientowała się, że stało się coś strasznego. Powiedziała nic nie rób zaraz będę. Przyjechała po jakiś 15 minutach. Rozpłakałam się ponownie i wtuliłam w nią. Zaczęła nie przytulać i uspokajać. Zrobiła nam kawę i przy kawie i winie spokojnie wyciągnęła ze mnie cała historię. Żałowała tylko, że nie widziała dwóch nagusów przed moim domem i tym trochę i mnie rozbawiła. Zapytała co myślę robić. Pierwsze moje słowa: „zemszczę się”. A jak ? Jeszcze nie wiem. Po dłuższej chwili zaczęłam snuć plany i od razu przystąpiłam do działania. Mając pełne upoważnienie błyskawicznie przelałam wszystkie pieniądze z konta firmy męża na moje prywatne . W międzyczasie Ania zadzwoniła do swojego męża i wyjaśniła mu swoją sytuację . Późnie ja zaczęłam z nim rozmawiać i przedstawiłam mu swoje żądania w stosunku do mojego męża. Zanim coś postanowię nie chcę się z nim widzieć. Przedstawiam na piśmie ( jako wspólnik) zwolnienie go z teoretycznie mojej firmy i zgodzę się na powrót po spełnieniu moich żądań. Uzgodniliśmy że po wycofaniu upoważnienia do dysponowania kontem przez mojego męża ja pieniądze zwrócę. Andrzej próbował mnie przekonywać ,żebym nie rozbijała firmy itp. Odpowiedziałam, że po tym wszystkim może to wrócić do normy ale na moich zasadach , a jakich jeszcze nie wiem. Ania została ze mną na noc ( żebym nie zrobiła jakiegoś głupstwa) spałyśmy razem i nigdy nie czułam się w łóżku tak dobrze jak zasypiając z nią. Na drugi dzień wzięłam urlop i pod opieką Ani starałam się uporządkować swoje sprawy. Pierwsze co to wymieniłam wszystkie zamki  do domu , Spakowałam ubrania męża i zawiozłam do Ani. Po przyjeździe jej męża dowiedziałam się, że mój nocował w biurze i ustaliliśmy z nim wstępne warunki. Zgodziłam się ,żeby mój mąż pozostał w swojej firmie jako Prezes ale bez dostępu do finansów ( które i tak ja prowadziłam). Uzgodniliśmy że jego dość wysokie zarobki wynajęcie mu mieszkania na koszt firmy, będą zależne od tego co ja wymyślę żeby go ukarać. Oczywiście ta dziwka którą walił w moim łóżku wyleciała z pracy natychmiast. Przekazałam  też, że spotkamy się dopiero jak będę gotowa. Wiedziałam, że wpakował się w taką sytuację, że musi się na wszystko zgodzić. W jego wieku zaczynać od nowa jakąkolwiek karierę nie mając nic nie miało szans powodzenia. Zaczęłam wracać do normalnego życia i myśleć o zemście. Początkowo przeglądając Internet i propozycje Swingersów myślałam o tym, żeby oddać się kilku panom na oczach męża tym bardziej, że nie odczuwałam potrzeby seksu. Ale odrzuciłam ten pomysł ze względu na ryzyko i zawodowe i  nie chciałam zdać się na przypadek. Po podzieleniu się pomysłem z Anią zaczęła się śmiać a potem stwierdziła, że jeśli jestem do tego przekonana to jest to świetny pomysł tylko muszę znaleźć właściwych chłopaków. Ja wtedy wypaliłam” czy pożyczyła byś mi do tego swojego męża.  Ona spoważniała zamyśliła się i powiedziała ,że jest to niegłupi pomysł tym bardziej, że wie o tym od niego, że miałby na mnie ochotę bo zawsze się mu podobałam. Ale po chwili dodała, że ona przy tym musiała by być i drugi warunek, że ona też ma na mnie ochotę ( wcale nie wie dlaczego. Uzgodniłyśmy, że ona porozmawia z mężem o spełnieniu „jego” marzenia i dodała, że ma drugiego, Jest to 19 letni brat jej męża który podobno jest jeszcze prawiczkiem  jeszcze nie miał dziewczyny i Ani  mąż strasznie chciałby to nadrobić. Przedstawiłyśmy wspólnie Andrzejowi    ten pomysł. Początkowo się zżymał ale później po kilkakrotnej zachęcie  nabrał ochoty i zobowiązał się ,że przekona brata. Miał tylko dwa warunki. Ja wymuszę na moim żeby poprosił Andrzeja o przysługę wyrypania żony i cały scenariusz jest po mojej i Ani stronie. Na drugi dzień spotkałam się z mężem. Powiedziałam wprost, że ponieważ notorycznie mnie zdradzał w ramach rewanżu muszę na jego oczach i z jego błogosławieństwem być używana przez co najmniej dwóch facetów on musi być przy tym obecny i cały czas musi  być mi posłuszny. Z westchnieniem zgodził się na to. Ja dodałam, że aby go całkiem nie dołować ,że ktoś obcy ujeżdża jego „babę” musi o to poprosić wspólnika a jak to określiłam „ wszystko zostanie w rodzinie”. Był zaskoczony ale powiedział, że nie wie czy Andrzej się zgodzi i kto będzie ten drugi. Ja mu na to że musi się bardzo starać i udając że się zastanawiam, powiedziałam że ten drugi obojętne, może to być np. brat Andrzeja. Próbował się tłumaczyć za to co zaszło i przepraszać ale nic na to nie powiedziałam. Tylko to że jeśli wszystko załatwi to niech Andrzej się ze mną skontaktuje. Na drugi dzień wieczorem Andrzej zdawał nam relację z rozmowy. On był w tej komfortowej sytuacji, że był przygotowany. Cały dzień mój mąż krążył wokół niego i nie mógł się odważyć . jak wreszcie wykrztusił to z siebie on oczywiście początkowo odmówił, dopiero jak ten prawie na kolanach i ze łzami w oczach błagał go o to ,żeby go ratował zgodził się ale zastrzegł, że nie gwarantuje za brata lecz się postara. .Jednocześnie okazało się, że największy problem był z bratem Andrzeja . Po dłuższej rozmowie i zapewnieniach, że ja tego chcę przyznał, że ja mu się zawsze podobałam i  zgodził się choć z oporami. Długo opracowałyśmy z Anią perfidny plan ( oczywiście w zarysach reszta była zależna od okoliczności). W sobotę Ania była już u mnie od rana i najpierw myśmy się przygotowały. Po solidnej kąpieli w olejkach  byłyśmy u fryzjerki i  kosmetyczki. Podczas kąpieli Ania zachwycała się moim ciałem moją gładką skórą, dużymi balonami, rozłożystymi biodrami i sterczącą pupą a najbardziej była zachwycona moją gładko wygoloną Pisiunią. Jak mnie myła to czułam dreszcze i, że robi mi się mokro między nogami nie tylko od wody. Namówiłam ją żeby swoją cipkę upodobniła do mojej i ogoliłam ją z bardzo gęstych włosów. Po wysmarowaniu olejkiem i ubraniu majtek stwierdziła, że strasznie ją to rajcuje i od tej pory zawsze będzie miała goła pizdeczkę. Przygotowałyśmy porządny poczęstunek i napoje i przygotowałyśmy akcesoria. Mój mąż przyszedł tak jak chciałam o 17 . Kazałam mu się rozebrać do naga Założyłam mu różową haleczkę zakrywającą lekko pośladki  ,na kutasa i jajka specjalną klatkę zamykaną na kłódkę ( tzw. Męski pas cnoty). Skułam mu kajdankami ręce na plecach, na szyję założyłam obrożę kolczatkę naszego psa ze smyczą przywiązałam do grzejnika i powiedziałam Ani że może go dzisiaj tresować od tej chwili był zależy całkowicie od nas nawet jak by chciał się wycofać.. Na początek przylałam mu z całej siły w tyłek jego własnym pasem a jak się wygiął do tyłu to z całej siły kopnęłam go w jaja. Wrzasnął i zgięty usiadł na podłodze pod oknem. Wtedy przyszedł czas na nas. Rozebrałyśmy się do naga na jego oczach, wzajemnie nasmarowały swoje ciała pachnącym balsamem i zaczęłyśmy się ubierać. Ania ubrała się na czerwono: gorsecik z podwiązkami podnoszący jej małe cycusie do góry ale z sutkami na wierzchu czerwone pończochy i białe stringi . Ja ubrałam biały biustonosz który obejmował i podnosił moje balony 85E ze sterczącymi dużymi sutkami, Biały pasek do pończoch (taki pełny lekko ściskający brzuch białe pończoszki z koronkami i różowe majteczki ( nie lubię stringów bo wrzynają mi się w obie moje panie a majtki je opinają. Na to obie ubrałyśmy jednakowe sukienki bez rękawów i  rozkloszowane no i buty na 13 cm szpili. Obie wyglądałyśmy bosko. Przyznam, że patrząc na Anie bardziej myślałam o seksie z nią niż z jakimkolwiek chłopem. Była boska i podniecająca. Co chwilę zerkałyśmy co robi mój mąż, a on przeżywał już katusze . Patrząc na dwie ubierające się laski zaczął się podniecać ale gdy jego kutas zaczął sztywnieć a jaja nabrzmiewać ucisk klatki powodował ból i uniemożliwiał wyprost. A ponieważ ręce miał skute z tyłu nie mógł nic zrobić. Profilaktycznie wepchnęłyśmy mu w usta knebel z gumowejej piłeczki zapinany na dwa paski, żeby nam nie przeszkadzał swoim głosem. Skończyłyśmy na czas bo za moment przyszli panowie wyświeżeni w białych koszulach i pachnący. Na wejściu jak zobaczyli leżące coś różowego pod oknem byli zaskoczeni. Jak złapałam za smycz i postawiłam do pionu gdy zobaczyli że to mój wyglądający komicznie w różowej halce zaczęli się potwornie śmiać a jego twarz przybrała kolor halki. Siedliśmy przy stole pijąc kawę i wino Powstałyśmy i kręcąc pupciami ściągnęłyśmy z siebie sukienki. Na początku Ania uprzedziła, że ona jest dla nich nietykalna i jak będzie sobie chciała ulżyć to mamy wibratory. Oni są po to żeby sprawiać mi przyjemność w każdy możliwy sposób. Tak naprawdę (a oni o tym nie wiedzieli)mieli sprawiać przyjemność sobie a moją przyjemnością było to ,że dwóch samców pieprzy mnie na oczach mojego zdrajcy. Andrzej przyznał, że dawno miał na mnie ochotę Ale nigdy by nie pomyślał, że jego marzenie spełni się  w ten sposób. Zaczął mnie głaskać i przytulać a ja w tym czasie go rozbierałam. Jak jego pałka wyskoczyła ze spodenek to nie wytrzymał zdarł ze mnie majtki  rozłożył nogi w szedł we mnie z całą siła aż po same jaja. Powiedział przy tym ,że było to dla niego nie do wytrzymania czekanie aby we mnie wejść i dodał, że nigdy nie sądził, że będzie mógł dotknąć moich zachwycająco wielkich cycków a na dodatek może się nimi bawić a nawet na nich położyć, co też zrobił. Skomentował tą sytuację głośno ,że nie rozumie jak ktoś może mając w zasięgu ręki taki skarb pokusić się na chudą dziwkę. Było to dodatkowe znęcanie się nad moim chłopem. Musiał być strasznie napalony gdyż bardzo szybko mnie posuwał i zanim zdążyłam się rozgrzać jęknął przeprosił i poczułam jak coś wpływa do mojej cipki. Teraz popatrzyłam w bok a jego brat zapatrzony w nas nie zauważył chyba jak Ania go rozebrała do slipek. Złapałam za slipki i ściągnęłam je do kostek. To co zobaczyłam aż mnie wystraszyło. Młody chłopak ale urządzenie miał niesamowite. Sterczał tak, że zakrywał mu pępek a gruby taki jak moja ręka. Trochę się wystraszyłam ale zaraz mi przeszło jak zobaczyłam jego zawstydzenie. Chłopak pierwszy raz miał wejść w kobietę. Rozłożyłam nogi szeroko jak tylko mogłam paluszkami rozszerzyłam dziurkę ( dobrze ,że już była rozmasowana i nasmarowana przez Andrzeja. Chłopak się położyła na mnie a Ania ujęła jego konia i powoli zaczęła wpychać w moją cipkę. Początkowo zabolało ale potem oboje powoli zaczęli pracować: Ania rękami on dupą i jakoś pizdeczka przystosowała się do tego rozmiaru. Popatrzyłam do góry i zobaczyłam lekko sztywnego chuja Andrzeja z którego jeszcze kapała sperma. Lekko skinęłam i domyślił się, że zgadzam się na to na co on ma ochotę. Włożył mi mokrego od spermy chuja do moich ust. Zaczęłam sciągać z niego wargami cała zawartość. Poczułam lekko kwaśny smak spermy i jednocześnie przyjemny zapach i smak mojej cipki. Po chwili jego pała już była sztywna i gotowa do boju. W tym czasie zaczęłam odczuwać przyjemność i w mojej cipie. Było to coś czego już dawno nie pamiętałam, podniecenie mrowienie i trochę bólu  zwłaszcza jak wchodził na całą długość swojego kutasa który prawie się wciskał mi w macicę. Za chwilę chłopak przyspieszył i  chciał się wycofać . Ja go przytrzymałam biodrami i cipką a Ania dodatkowo pchnęła go w dupę. Po chwili jęknął i  wywalił cały ładunek spermy po raz pierwszy w życiu w kobietę. Sprawiło mi to dodatkową przyjemność, że rozdziewiczyłam takiego ogiera. Ale obok stał Andrzej podniecony moimi ustami. Teraz wkroczyła Ania mówiąc  ,że jej się też coś należy i chce odzyskać coś ze swego męża. Położyła się na łóż ku kazała mi przyjąć pozycję suki nad nią z rozszerzonymi biodrami i zaczęła spijać wszystko to co wypływało z mojej cipki jednocześnie ssąc ją i liżąc. Wtedy podniecony Andrzej widząc moją wypiętą pupcię nie wytrzymał wymoczył palce w ściekającej spermie rozszerzył moje pośladki palcami. Wysmarował odbyt spermą z cipki i wpakował swojego grubego  w ciasną dziurkę. Posuwał gwałtownie dupkę, uderzając co chwilę w wypięte pośladki. Trochę mnie to zaskoczyło i zabolało bo nigdy nikt nie używał mojej pupci. Jak już złapałam oddech to powiedziałam, że po raz drugi w życiu straciłam dziewictwo. Nagle przed oczami zobaczyłam wielkiego fiuta który zaczynał się podnosić, uchyliłam wargi i wjechał mi aż do gardła wypełniając całe usta. Wtedy zaczęła się ostra jazda. Czułam narastające podniecenie wypływające w lizanej, i gryzionej cipki, moja dupcia coraz bardziej się zespalała z wchodzącym do niej kołkiem ,a drugi  walił mnie w moje usta coraz szybciej. Zaczęłam z całej siły ściskać leżącą przede mną cipkę Ani i  jednocześnie wybuchnął w środku mnie płomień i moje usta zaczęły połykać lepki i śliski płyn i taki sam płyn wypełniał moją dupcię. Osunęłam się na bok cała drżąca i prawie bez zmysłów.  Po dłuższej chwili jak trochę ochłonęłam podniosłam oczka i zobaczyłam dwóch samców leżących na podłodze ze zwisającymi między ich nogami fiutami. Ania podeszła do mnie i najpierw podała do wypicia lampkę wina a później włożyła w usta swój języczek w namiętnym pocałunku .Popatrzyłam w tym momencie na to od czego się zaczęło i leżało jęcząc pod oknem. . Podeszłam do niego i zaczęłam go głaskać ale tak perfidnie że cipa i dupcią najpierw potwarzy a później po piersiach wcierając w niego całą spermę jaka wypłynęła z moich dziurek, dodatkowo naplułam mu w oczy resztką spermy jakiej nie zdążyłam połknąć. Po wspólnej kąpieli z Anią kazałyśmy panom odpocząć przy koniaku a my urządziłyśmy im spektakl w łóżku ( przecież Ania miała coś obiecane. Przy wspólnych pieszczotach, lizaniu swoich cipek szybko doprowadziłyśmy się do rozkoszy. Wtedy zrozumiałam, że seks z kobietą jest moim powołaniem .Po wyjściu z łóżka zaczęłyśmy oglądać pobojowisko. Najlepszy był komentarz Ani” Sądząc po ilości spermy na tych facetach najwięcej razy spuścił się twój chłop”. Wybuchnęłam śmiechem ale trochę mi go było żal. Wyjęłam mu knebel z ust i zapytałam co go najbardziej boli. Przyznał ,że kutas od ciągłego podniecania w klatce. Obiecałam, że go uwolnię jak będzie całkowicie posłuszny i uległy. W drugim pokoju przy winku odpoczywaliśmy i planowali dalszą zabawę. Nagle przyszedł mi do głowy szalony pomysł. Mówię do  nich na koniec musicie we trójkę przelecieć mojego ex-męża. A w jaki sposób zapytała Ania. Ty mu obciągniesz a chłopaki zgwałcą Andrzej w dupę a Jerzyk w usta a jak nie zgodzi się ? To go zmusimy. Chłopakom nie bardzo się to podobało a Andrzej wręcz odmówił bo nie będzie walił swojego wspólnika . Po cichu mu powiedziałam, że tak naprawdę to walił już swoją wspólniczkę a jak jeszcze przeleci prezesa w swojej firmie to ja mu się oddam na osobności. Zgodzili się i poszliśmy do niego i na początek powiedziałam, że na pewno mu zaschło w gardle więc go napoję. Podałam mu najpierw butelkę mineralnej a później wsadziłam mu do ust butelkę z wódką. .Chciał się bronić, ale  był skrępowany nie mógł uciec Ania trzymała mu głowę z tyłu a ja trzymałam butelkę dopóki nie połknął ponad pół butelki. Dałam mu przepić i zgodnie z obietnicom uwolniłam mu ptaszka z klatki. Był okropnie zmizerowany. Następna tura zabawy zaczęła się od tego że ujeżdżałam Andrzeja masując jednocześnie Jerzykowi ustami Po chwili mówię do Jerzyka że spuścił się w mojej cipce i ustach ale jeszcze żeby rozdziewiczenie było prawdziwe musi spuścić się w mojej pupci po czym położyłam się bardziej na Andrzeju i kazałam mu wjechać do mojej dupy. Chłopak był tak rozpalony, że zrobił to z marszu a ja niedoświadczona w ruchaniu dupy byłam zaskoczona jak jego ogromny kutas ( wpychany z całej siły) wjechał do mojej ciaśniutkiej dupci. Myślałam, że mnie rozerwał na pół tak że nawet nie czułam, że w mojej cipie jest drugi. Powoli zaczęłam się przyzwyczajać i razem zaczęliśmy pracować. Co prawda ja nie odczuwałam wielkiego podniecenia ale wystarczyło jak zerkałam na mojego męża i jego minę zbitego psa ale za to ze sterczącym kutasem. Na szczęście Ania domyśliła się co mi potrzeba i stanęła przede mną z cipą na wysokości moich ust. Objęłam ją rękami za biodra i przyssałam się do jej pięknej gołej myszki. W tym momencie poczułam narastające we mnie podniecenie. Zanim odleciałam poczuła w swoich obu dziurkach, że chłopaki się spuścili. Nie chcąc przeceniać ich możliwości przystąpiliśmy do ostatniej sceny. Mój mąż już na dobrej śrubie z e sterczącym hujkiem został  położony klatką piersiową na krześle klęcząc na kolanach. Przygotowałyśmy chłopaków, ja zrobiłam laskę młodemu a Ania swojemu mężowi tak ,że narzędzia były odpowiednio sterczące. Odezwałam się do mojego ex Ponieważ na wszystko się zgodziłeś więc musisz temu młodemu chłopakowi zrobić laskę a Ania zrobi ci dobrze. Zaczął się opierać więc kopnęłam go z całej siły w  jaja i jak zaczął wrzeszczeć to Jerzyk go zakneblował swoim kutasem. . Ania wsunęła się pod niego i zaczęła mu obciągać. Po chwili się uspokoił pogodził z rzeczywistością i zaczął ładnie ssać wielką pałę. Wtedy ja do niego Na moją prośbę twój najlepszy przyjaciel zrobi ci całkiem dobrze a, że w tej haleczce wyglądasz jak ta ździra którą na moim łóżku waliłeś więc też cię przeleci. Nie wiem co myślał ale na pewno już był zdołowany a nie miał możliwości ruchu . Z przodu Jerzyk posuwał go w usta a z tyłu Andrzej rozpychał mu dupę swoim kutasem .Ania przestała bo jak chłopaki zaczęli go walić to jego penisek zrobił się całkiem mały. Po chwili chłopaki spuścili się w nim a ja przypilnowałam żeby połknął cała spermę .Położyli go na plecach a ja stojąc nad nim powiedziałam:” ostatni raz pozwolę ci podziwiać moją cipkę” po czym kucnęłam nad jego twarzą i zaczęłam na niego sikać, Coś chciał powiedzieć ale ja w tym momencie nalałam mu do ust i się zamknął. Do tej pory nigdy nie widziałem tak upokorzonego faceta. Powiedziałam, że warunki dalszej pracy i kontaktów ustali z mim Andrzej i kazałam mu się wynosić. Jak później opowiadał Andrzej przyszedł do firmy po trzech dniach z beznadziejną miną i nie chciał nawet patrzeć na Andrzeja  Chyba mu to zostanie że nikt go tak nie poniżył jak Andrzej. Myśmy się rozwiedli. Na odchodne dostał ¼ udziałów w swojej firmie. ¼ sprzedałam Andrzejowi i od tego czasu jestem wolną kobietą szukającą zapomnienia w ramionach kobiet. Po tylu latach poznałam swoje ciało, że największą rozkosz sprawia mi seks z dziewczyną.

Jak myślicie czy słusznie postąpiłam, czy raczej okazałam się wredną suką? Czy zemsta kobiety była na poziomie czy brutalna. A może ktoś podpowie do jakiej grupy powinnam się zapisać BDSM-D, czy innej.

Piękna Małgorzatka

• Lubię 8
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawa fantazja.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dojrzalyimpot

no ooo fantazja ze hej

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie ciekawi czy wielokrotnie skopany po jajach , facetowi może cokolwiek stanąć opócz zegarka :P.

A sprawy finansowe załatwiłas lepiej niż Madoff :)

Ale czytało się z zainteresowaniem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...