Skocz do zawartości
mag23456

Coś się ruszyło

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka dni temu z żoną podczas oglądania jakiegoś programu o nagich randkach na wyspie zaczęliśmy fantazjować na temat tego jakby było to z innym.

Nie przypuszczałem ze to pójdzie tak łatwo.Żonie spodobało się że facet lata z gołymi jajkami po plaży.Na pytanie czy chciała by tak przyglądać się na plaży nudystów i oceniać długości podniecona przyznała się że tak.Powiedziałem że jakby się jej spodobał to żeby jej nie krępować poszedł bym na godzinę po napoje.Przecież trzeba być człowiekiem-wiem jak lubisz bawić się fiutem.Taka mała odmiana dobrze by ci zrobiła.Tak ja to wzięło że gdy jej wsadzałem członka gryzła pościel.Potem wziąłem się na odwagę i mówiłem ze przy naszym stażu małżeńskim mała odmiana to nic złego.Powiedziała mi że chciała by to zrobić z jakimś doktorem którego zna.W żartach powiedziałem że to zdrowo i higienicznie.Ogólnie myśli na ten temat przyjęły się i spodobały.Będą nam towarzyszyły podczas figli w łóżku.Po paru latach jestem na dobrej drodze aby mieć rogi.Na razie jakoś to samo z siebie wyszło.

A,jeszcze podczas gdy kochaliśmy się pytałem się czy myśli teraz o kimś innym,czy wylizała by komuś obcemu jajka mówiła co chwilę że tak,tak i zagryzała zęby w poduszce.To było wspaniałe.Spytała się czy jest to przyzwolenie na skok w bok.Powiedziałem że małżeństwo potrzebuje nowych podniet,a typowa wierność w dobie środków antykoncepcyjnych to przesada.

Trzymajcie za nas kciuki...

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

.Po paru latach jestem na dobrej drodze aby mieć rogi.Na razie jakoś to samo z siebie wyszło.

Wreszcie :redevil:

Gratuluję :)

Czekam na rozwój sytuacji.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozpaliłeś ją, to teraz podtrzymuj ogień i kuj żelazo puki gorące!!! Powodzenia

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Plaże nudystów to nie są dobre miejsca na realizację takich fantazji. Nudyści się rządzą swoimi prawami. Coś o tym wiem i podkreślam że tam również obowiązuje niepisana etyka zachowań. Trzymamy kciuki :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również gratuluję i trzymam kciuki! :)

Informuj nas na bieżąco o postępach... ;)

/A.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje, życzymy powodzenia, czekamy na kolejne wieści.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...