Skocz do zawartości
Duszek mazur

Spełnianie Fantazji

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek mazur

Kiedyś tylko fantazjowałem o czyś takim ale dzięki temu forum zrobiłem tak. Podczas pieszczot z żoną powiedziałem jej że chciałbym zobaczyć jak cie maca inny facet w trakcie gdy ja cie pieprze no i zacząłem ją macać po piersiach brzuchu itd.. cały czas jej coś szeptałem o dwóch kutasach w dziurkach. Poskutkowało wystawiła mi dupkę przymierzyła kutasa i byłem od tyłu w niej masakra pomyślałem i jeszcze dodam że powiedziała do mnie bym nie przestawał opowiadać było bosko, co gorszego rano nie chciała poruszać tematu

nie wiem co robić dalej

może macie jakiś podobne doświadczenia

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój chłopak zaczynał podobnie ale najbardziej zadziałała na mnie wizyta na dyskotece kiedy pozwolił mi pójść w tańcu na całość. Widziałam jak się w nim gotuje ale po powrocie do domu mieliśmy chyba najlepszy seks na świecie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobitki jakoś odwazniejsze sie robia na parkieice zwlaszcza jak jest sporo ludzi  :poklon:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu Pani:Ja ktòregoś dnia po udanym seksie z mężem wyskoczyłam że chciałabym spróbować seksu z dwoma facetami. Mąż natychmiast podłapał temat.Zaczęły się rozmowy o tym.Ja sama się przestraszyłam tego co mi po głowie chodziło i tego że powiedziałam o swojej fantazji mężowi.Długie rozmowy i otwartość dla partnera to jest to co jest potrzebne.Nadal się waham nad spełnieniem tej fantazji ale jestem już bliżej niż dalej.Zaczęliśmy już nawet snuć plany jak to zrobić i gdzie.Daj jej czas i fantazju dalej razem z nią a może uda się wam.Może twoja żona boi się spełnić tą fantazję tak jak ja.Rozmowa i jeszcze raz rozmowa.Powodzenia.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...