Skocz do zawartości
capt.ivory

Dobry wieczór

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka lat temu natknąłem się na historyjkę o parze kochającej się w limuzynie, byli obserwowani przez szofera, Pod koniec, po finale okazało się, że szofer jest mężem uprawiającej seks kobiety. to było moje pierwsze zetknięcie z cuckold. Trafiłem na tą stronę w  poszukiwaniu tego opowiadania. Chcę  pokazać je żonie. Może ktoś z Was ma na niego linka.

Jednak czytając zawartość tej strony nieco się w to wkręciłem, nie powiem mam taki fantazje.... Poznałem nomenklaturę, Jestem ciekaw gdzie mnie i moją hotkę to wszystko zaprowadzi.

Pozdrawiam.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem ciekaw gdzie mnie i moją hotkę to wszystko zaprowadzi.

Jeśli Twoją Hotkę to wybrałeś niewłaściwą grupę preferencji.

Witam na ZKF,

zapraszam do aktywnego udziału w naszych rozmowach.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Być może, ale jedno nie wyklucza drugiego. Na tą chwilę wybrałem tą i o ile zdążyłem się zorientować można ją zmienić. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jedno nie wyklucza drugiego.

Wyklucza. Poczytaj o różnicach w grupach preferencji.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, nie będę się kłócić. Nie jestem w tej dziedzinie specjalistą. To jak nazwać parę która robi to z zaproszonym papanem, a mąż najpierw się przygląda, a potem dołącza?

Generalnie sens jest fajny po co go szufladkowac?

Seks

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jak nazwać parę która robi to z zaproszonym papanem, a mąż najpierw się przygląda, a potem dołącza?

A jak nazwać kogoś kto przychodzi w nowe miejsce i nie zapoznaje się z podstawowymi jego regułami?

Ignorant? Nygus?

Generalnie sens jest fajny po co go szufladkowac?

Nie szufladkować, ale nie wprowadzać w błąd innych Forumowiczów. Wypowiedzi Par Swingers znacznie różnią się od wypowiedzi Par Cuckold. Chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, to mi podpowiedz. Lubimy natyzm i sauny. Ja lubię sobie wyobrażać jak ona to robi z innym, ale nie chce tylko obserwować. Poza tym nie zamierzamy się ograniczać do tego. Swingowanie z inną parą tez nas interesuje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, to mi podpowiedz.

Jednak nygus.

Poczytaj, umiesz? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki

Poczytałem, zrozumiałem. Bliżej mi/nam do swingers. Ze względu na brak możliwości mojego kontaktu z inną kobietą oraz nie koniecznie zagłębienie się w całą konstrukcję epcje cuckold.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bliżej mi/nam do swingers. Ze względu na brak możliwości mojego kontaktu z inną kobietą oraz nie koniecznie zagłębienie się w całą konstrukcję epcje cuckold.

Patrząc na wytłuszczone przeze mnie zdanie z Twojej wypowiedzi - do swingers jednak bardzoooo daleko. (taka podpowiedź ode mnie)

Witam na ZKF..

p.s. poczytaj ten regulamin, odnajdź się w tym wszystkim - później będzie łatwiej

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...