Skocz do zawartości
phineash

Dziewczyny, noście "waginsy" :)

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 23.06.2019 o 18:54, Ann&Kris pisze:

Jednak widać jak bym miał włożone jabłko między nogi xD.

Suspensor dla mnie jest czymś zwykłym, z uwagi na sport,  który uprawiałam daaawno temu. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
33 minuty temu, Ann&Kris pisze:

Pytałem bo sam posiadam takie spodnie do biegania czy jazdy na rolkach i rowerze. Ale jak piszesz nie są one tak obcisłe! Jednak widać jak bym miał włożone jabłko między nogi xD.

I nie powiem że "nie" ale na początku krępowało mnie wychodzenie w takich spodniach.

Na to jest proste rozwiązanie - na leginsy termoaktywne zakładasz krótkie spodenki. Dużo osób tak chodzi/jeździ/biega itd

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
37 minut temu, Wichura pisze:

Na to jest proste rozwiązanie - na leginsy termoaktywne zakładasz krótkie spodenki. Dużo osób tak chodzi/jeździ/biega itd

Szczerze to pierwsze słyszę. I jeszcze się z tym nie spotkałem:) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Ann&Kris pisze:

Ja często widuję chociażby u mnie na siłowni. Tak to wygląda i wg mnie jest optymalne jak chcesz mieć termoaktywne laginsy a przy tym ukryć "obcisłość kroku" ;)

b.jpg

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Ann&Kris pisze:

Poważnie?

A ja wielu mężczyzn biegających, jeżdżących na rowerach, na siłowni itp. tak widuję.

4 godziny temu, Ann&Kris pisze:

Jak Wy kobiety postrzegacie panów sportowców, w takich spodniach gdy ściśle przylegają do ich genitaliów???

Brzydzi mnie to tak samo jak u kobiet.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
30 minut temu, Dragonfly pisze:

Poważnie?

A ja wielu mężczyzn biegających, jeżdżących na rowerach, na siłowni itp. tak widuję.

Poważnie:)

Do niedawna biegałem po lasach w Niemczech. Tam nikt się tym nie przejmował zbytnio. Tylko ja skrępowany byłem na początku:) lecz szybko mi to przeszło, wszak to rzecz ludzka. A "nic co ludzkie nie jest mi obce" jak mawiała moja nauczycielka w szkole:)

Dobrze wiedzieć że jest taka alternatywa ze spodenkami. Skorzystam, zwłaszcza w takich miejscach gdzie ktoś mógłby się czuć zgorszony moim ubiorem.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie to wygląda tak:
- jeżeli widać że ktoś ma za mały ciuch, źle ubrany no to jak ze wszystkim - wygląda paskudnie,
- natomiast jeżeli wynika to tylko ze specyfiki stroju, np. podane tu przykłady strojów sportowych, to jest normalne; chowanie się pod dodatkowymi tekstyliami nie wchodzi w grę szczególnie w gorące dni.
Sam biegam w obcisłych spodenkach, ale to wynika z mojej budowy -  mocno umięśnione nogi i inne spodenki nie wchodzą w grę. Nigdy nie zastanawiałem się czy kutasa mocno widać czy nie i to zagadnienie mi koło niego lata.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...