Skocz do zawartości
phineash

Dziewczyny, noście "waginsy" :)

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek

to jest COŚ POTWORNEGO

w mojej ocenie, bez względu na sylwetkę 

a moich oczach wciąż w pamięci wzroku jest koleżanka, której nie szło wytłumaczyć że wygląda fatalnie 

zobaczcie sami:

sylwetka nieco zbyt duża lecz bez przegięcia

włosy do ramion, sprawiające wrażenie niedomytych posklejanych

bluzka koszulowa przykrótka, dobrze wyciskająca niewielką oponkę, choć przy takim dociśnięciu była ona dooobrze wyciągnięta z delikatną linią naturalnych rozstępów, uwidocznionych dzięki zbyt dużej ilości solarium

przykrótkie garniturowe spodnie takie w połowie kostki się kończące 

na cipie naciągnięte tak okrutnie, że wyżej się po prostu nie dało bez wykonania jej przecięcia (można to osiągnąć nie tylko w waginsach!!)

buty - czarne czółenka z czubkiem z lat siedemdziesiątych

i do tego deser!!!

białe skarpetki frotte

i nie ma bata, to jest moje jedyne skojarzenie kopyta, którego od dwóch dekad nie mogę z pamięci wyprzeć :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to jest COŚ POTWORNEGO

w mojej ocenie, bez względu na sylwetkę 

a moich oczach wciąż w pamięci wzroku jest koleżanka, której nie szło wytłumaczyć że wygląda fatalnie 

zobaczcie sami:

sylwetka nieco zbyt duża lecz bez przegięcia

włosy do ramion, sprawiające wrażenie niedomytych posklejanych

bluzka koszulowa przykrótka, dobrze wyciskająca niewielką oponkę, choć przy takim dociśnięciu była ona dooobrze wyciągnięta z delikatną linią naturalnych rozstępów, uwidocznionych dzięki zbyt dużej ilości solarium

przykrótkie garniturowe spodnie takie w połowie kostki się kończące 

na cipie naciągnięte tak okrutnie, że wyżej się po prostu nie dało bez wykonania jej przecięcia (można to osiągnąć nie tylko w waginsach!!)

buty - czarne czółenka z czubkiem z lat siedemdziesiątych

i do tego deser!!!

białe skarpetki frotte

i nie ma bata, to jest moje jedyne skojarzenie kopyta, którego od dwóch dekad nie mogę z pamięci wyprzeć :facepalm:

Iko, Ty pewnie nie byłaś na bieżąco z domami mody paryskiej!!  :rolleyes:

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Leginsy uwielbiam, fajnie eksponuja nogi i tyłek, wiec nosze namiętnie:)

ALE  kopyto wielbłada odstrasza mnie niesamowicie, przeraza, przytłacza i jakoś w ogole nie wiązałam go z pojęciem "sexy".

Stwierdzenia Panów, że kopyto JEST  sexy jest dla mnie niezwyklym odkryciem...

Panowie, JEST sexy?

G.

W drodze na plażę, głośnym disco.

Na koncert organowy w Katedrze Oliwskiej na pewno nie jest sexy, a wręcz odrażające.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z tymi legginsami u kobiet to jak z nagimi torsami u facetów. Obnażają się głównie Ci którzy połknęli balon, a kobiety wskakujące w legginsy zazwyczaj posiadają sylwetkę, która nie jest przestosowana do takgiego ubioru. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kobiety wskakujące w legginsy zazwyczaj posiadają sylwetkę, która nie jest przestosowana do takgiego ubioru.

Tylko tu akurat nie o tym mowa.

A jak lubią - ich sprawa. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Śmieszą mnie te "Waginsy".

Gdy pierwszy raz widziałam w galerii w centrum stolicy kobietę ok. 30tki w czymś takim, to nie mogłam się nadziwić. Owszem, super figura i powiększane chirurgicznie pośladki, ale cipka wcale dla mnie nie wyglądała w tym seksownie, a raczej jakby miała za ciasno. Biedactwo :( Naprawdę trzeba lubić, gdy coś się tam wrzyna.

Kiedyś rozmawiałam o tym wdzianku z grupą znajomych z klimatu femdom.  I jedna koleżanka opowiedziała mi o majteczkach i wkładkach do bielizny camel toe - wielbłądzie kopyto. Zostały wymyślone na potrzeby osób transseksualnych (chcących być kobietami) i Drag Queen, ale kobiety też je kupują - taki waginalny Push Up :lach:

Na AlliExpress dostępne w wielu kolorach i wariantach.

43cecec4a9911e045f864dbdd38595ad.jpg

s-l1600.jpg

infoplanet-trend-na-wielblada-mozliwosci-kolorystyczne.jpg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Waginsy, wielbłądzie kopyto, VW itp...

Określeń jest sporo, ale naszła mnie myśl i pewne skojarzenie...

Jak nazwać "męską" odmianę kobiecych "waginsów"???

Jak Wy kobiety postrzegacie panów sportowców, w takich spodniach gdy ściśle przylegają do ich genitaliów???

On

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co prawda to nie na temat, Kris, ale odpowiem. 

U sportowców - dopóki nie wrzyna się to aż tak, że widzę prawe, lewe i "środek" ;) - to może być.

Ale kiedy widzę "cywila" ze spodniami tak obcisłymi, a już najgorzej - tak wysoko podciągniętymi, że można się uczyć anatomii... no nie! Ja jednak wolę swoją wyobraźnię, bogatą raczej. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam że napisałem o tym tutaj. Wywiązała się tu dyskusja na ten temat, więc nie chciałem nigdzie indziej zakładać nowego tematu;)

Pytałem bo sam posiadam takie spodnie do biegania czy jazdy na rolkach i rowerze. Ale jak piszesz nie są one tak obcisłe! Jednak widać jak bym miał włożone jabłko między nogi xD.

I nie powiem że "nie" ale na początku krępowało mnie wychodzenie w takich spodniach...

Czółem się po prostu "nie męsko";p

Nigdy mi się to nie zdarzyło, ale jak sobie pomyślę że mógłby mi "stanąć" w tych spodniach xp. To seta na ryju murowana :)

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...