Skocz do zawartości
phineash

Dziewczyny, noście "waginsy" :)

Rekomendowane odpowiedzi

Samo w sobie jak dla mnie nie jest, ale w dodatku do sexownej i pewnej siebie kobiety jak najbardziej.

Chociaż pewnie zaraz padnie mnóstwo stwierdzeń że jest super, sexy i w ogóle ach i och.

To coś jak z penisem który sam w sobie jest tylko kawałem mięcha :), a w dodatku do fajnego, przystojnego, inteligentnego faceta z poczuciem humoru tworzy sexowną całość :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Leginsy uwielbiam, fajnie eksponuja nogi i tyłek, wiec nosze namiętnie:)

ALE  kopyto wielbłada odstrasza mnie niesamowicie, przeraza, przytłacza i jakoś w ogole nie wiązałam go z pojęciem "sexy".

Stwierdzenia Panów, że kopyto JEST  sexy jest dla mnie niezwyklym odkryciem...

Panowie, JEST sexy?

G.

TAK camel toe JEST SEXY.

Forma "obnażenia" się.

Dla mnie coś w stylu brodawek sterczących spod bluzki, braku biustonosza do prześwitującej bluzki.

Kiedyś zagadałem dziewczynę wychodzącą z liceum. Zima, ja ubrany w płaszcz, kaszkiet, ona w lekkiej kurtce i leginsach.

Ale takich, że wszystko na wierzchu. Czarne matowe, lekko prześwitujące. Wchodzące w tyłek.

Pytam się jej: "czy ci nie zimno"- odpowiedziała że nie.

Zapytałem: "ale ci wszystko widać" odpowiedziała, że lubi jak patrzą.

Wziąć tylko zaciągnąć gdzieć na bok i kilka klapsów na tyłek dać...

No ale okazałoby się że ona to lubi.

Kobieta to w całości obiekt sexualny.

Niektórzy np. lubią stopy.

Mnie ciekawi jak kobiety bi/les odbierają camel toe.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

TAK camel toe JEST SEXY.

Forma "obnażenia" się.

Dla mnie coś w stylu brodawek sterczących spod bluzki, braku biustonosza do prześwitującej bluzki.

Kiedyś zagadałem dziewczynę wychodzącą z liceum.

Gentleman polujesz pod liceum?
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To będę chyba jedną z nielicznych, której się to nie podoba, nie "na ulicy". O ile pupa wygląda fajnie, to już "wielbłądzie kopyto" nie bardzo JAK DLA MNIE. :P

dołączam do nielicznych :kwi:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie SEXY jest delikatne cameltoe. Wszelka przesada faktycznie może dać efekt odwrotny od zamierzonego.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w życiu nie wpadłbym aby odciskającą się przez legginsy szparkę nazwać "wielbłądzim kopytem" ale jak widać człowiek uczy się całe życie:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gentleman polujesz pod liceum?

Liceum w centrum miesta tuż przy parkingu, czysty przypadek.

Wolę bardziej dojrzałe kobiety. Poniżej studentek tuż przed "wylotem", nie schodzę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, kopyto wielbłąda - dobre!

post-5536-0-80261700-1424115312_thumb.jpg

• Lubię 9
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Słowotwórstwo w temacie jest bezbłędne :)

I to kopyto powala i waginsy :)

...a odnosząc się do tematu- wszystko powinno być ze smakiem...no chyba, że dekolt zbyt głęboki ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciepło jest, to i mamy wysyp wielbłądzich kopyt, u pań w różnym wieku, o różnych figurach.

No nie, nie przekonam się, nie podoba mi się ani trochę, nie da rady. Nawet na najzgrabniejszych.

Zresztą sama, jeśli zdarza mi się założyć spodnie, czy legginsy - to zawsze lekko pociągam w dół, żeby jednak pozostawić pole wyobraźni, a nie udzielać lekcji anatomii. ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...