Skocz do zawartości
phineash

Dziewczyny, noście "waginsy" :)

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie że niech noszą :) Tylko do tego trzeba mieć niesamowitej pewności siebie i figury, a przynajmniej dolnej jej części proporcjonalnie zbudowanej. Sport, fitness i takie tam :) Takie legginsy nie wybaczają za dużo mankamentów.

Zresztą jak widać na załączonych obrazkach że dziewczyny więcej czasu spędzają na siłowni niż w McDonaldzie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry

mi podoba się taki strój ;)

choć nie wiem co bardziej...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W takim razie szanowni wypowiadający się .... temat zaczęty jest w dziale : Galerie i filmy użytkowników

Co chyba nie każdy odnotował :P

Proponuję w zatem wrzucać foteczki swoich Hotek, a nie internetuf :)

czekam czekam ... bo lubie waginsy :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie że niech noszą Tylko do tego trzeba mieć niesamowitej pewności siebie i figury, a przynajmniej dolnej jej części proporcjonalnie zbudowanej. Sport, fitness i takie tam Takie legginsy nie wybaczają za dużo mankamentów. Zresztą jak widać na załączonych obrazkach że dziewczyny więcej czasu spędzają na siłowni niż w McDonaldzie.

A ja to pieprzę! :D Miss fitness nie jestem, a noszę czasem. Każdemu podobać się nie mogę i nawet bym nie chciała. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

raczej czy chcesz czy nie chcesz to i tak się każdemu podobasz:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miło mi, ale wszyscy dobrze wiemy, że takie rzeczy są nierealne... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza, nie widziałem zbyt wiele więc nie stwierdzę czy się możesz podobać czy też nie ale jedno jest pewne... intrygujesz osobowością i to akurat mi się bardzo podoba :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo lubię nosić , choć zawsze wybieram bluzkę ciut dłuższa co by trochę tyłek zakrywala :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Leginsy uwielbiam, fajnie eksponuja nogi i tyłek, wiec nosze namiętnie:)

ALE  kopyto wielbłada odstrasza mnie niesamowicie, przeraza, przytłacza i jakoś w ogole nie wiązałam go z pojęciem "sexy".

Stwierdzenia Panów, że kopyto JEST  sexy jest dla mnie niezwyklym odkryciem...

Panowie, JEST sexy?

G.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...