Skocz do zawartości
phineash

Dziewczyny, noście "waginsy" :)

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka,

Wpadł mi do głowy pewien pomysł, poza fotkami bucików, biustów i innych części ciała fajnie będzie zobaczyć hotki w sytuacjach bardziej przyziemnych ;) Na razie wrzucam foto zonki w tym wydaniu lecz sukcesywnie dorzucę zdjęcia zaczerpnięte z innych źródeł ponieważ akurat na mnie bardzo działa widok hotki w takiej odsłownie....

Reasumując, tak jak w temacie, dziewczyny noście "waginsy", szczególnie, że idzie na lato :)

Pozdrawiam i zapraszam do tematu :)

I troszkę z netu...

Czy tylko ja mam "zboczenie" na tym punkcie ? :)

Hejka,

Wpadł mi do głowy pewien pomysł, poza fotkami bucików, biustów i innych części ciała fajnie będzie zobaczyć hotki w sytuacjach bardziej przyziemnych ;) Na razie wrzucam foto zonki w tym wydaniu lecz sukcesywnie dorzucę zdjęcia zaczerpnięte z innych źródeł ponieważ akurat na mnie bardzo działa widok hotki w takiej odsłownie....

Reasumując, tak jak w temacie, dziewczyny noście "waginsy", szczególnie, że idzie na lato :)

I troszkę z netu...

niestety posty się połączyły, pierwsza fotka żonki, reszta zaczerpnieta z netu...

post-11598-0-64787000-1423774760_thumb.jpg

post-11598-0-92701500-1423775045_thumb.jpg

post-11598-0-15085900-1423775051_thumb.jpg

post-11598-0-12666200-1423775056_thumb.jpg

post-11598-0-22380900-1423775063_thumb.jpg

post-11598-0-56969400-1423775068_thumb.jpg

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne, ale ja bym tak nie wyszła na ulicę ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Leginsy i brak bielizny to jedno z lepszych połączeń ale fakt, nie każda kobieta się na to decyduje... moja żona jedynie po domu lub na wakacjach...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moja żona jedynie po domu lub na wakacjach...

A to i owszem :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hejka,

I troszkę z netu...

niestety posty się połączyły, pierwsza fotka żonki, reszta zaczerpnieta z netu...

Niezłe, ale najbardziej "waginsowa" jst fotka Twojej żony.

Masz szansę na to, żeby żona stworzyła kanon.

Czyli poproszę więcej kanonicznych fotek  :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To będę chyba jedną z nielicznych, której się to nie podoba, nie "na ulicy". O ile pupa wygląda fajnie, to już "wielbłądzie kopyto" nie bardzo JAK DLA MNIE. :P

Ale już w "pewnych sytuacjach" ;) może być silnym bodźcem, wtedy jak najbardziej, mniam. :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to kolejna dawka na zachętę :)

Ale już w "pewnych sytuacjach" może być silnym bodźcem, wtedy jak najbardziej, mniam.

Dokładnie w niektórych sytuacjach wygląda to sexy :)

post-11598-0-11169500-1423826152_thumb.jpg

post-11598-0-60533000-1423826158_thumb.jpg

post-11598-0-02362600-1423826166_thumb.jpg

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oby tylko nie było jak w tym powiedzeniu:

Chude dziewczyny myślą, że są szczupłe. Szczupłe myślą, że są grube. Natomiast grube myślą, że powinny nosić leginsy ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oby tylko nie było jak w tym powiedzeniu:

Chude dziewczyny myślą, że są szczupłe. Szczupłe myślą, że są grube. Natomiast grube myślą, że powinny nosić leginsy ;)

I niech noszą. Ważne że nie mają kompleksów i dobrze się czują w swoim ciele.

Jedni faceci lubią szczupłe inni z większą ilością ciała.

Dobrze że pojawiła się taka Kim Kardashian i "odkompleksiła" część kobiet.

Teraz okazuje się, że duża pupa to atut.

Camel toe? To jest to !

Pamiętam jak znajoma ubrała szare leginsy, które dość mocno wpijały się z przodu.

Za bardzo się tym nie przejmowała.

Był hit.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...