Skocz do zawartości
zeeloog

Rogacz a sprawa polska:)

Rekomendowane odpowiedzi

może ktoś za nim stoi , stąd ten wtrzeszcz ...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

może ktoś za nim stoi , stąd ten wtrzeszcz ...

moze hemoroidy go trapia ? i dlatego polamal dlugopis ? :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

toby rękę w tylnej kieszeni spodni trzymał .... że niby Merkelowa mu portfel rąbnie ...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wy se z niego nie kpijcie on ma czarny pas ... a Wy wiecie co koleś z takim pasem może zrobić :facepalm:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli zachód nie wyśle im broni  to i tak są na straconej pozycji - zreszta przy zacięciu ze strony rosjan sama broń  może nie wystarczyć :(

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

eśli zachód nie wyśle im broni to i tak są na straconej pozycji - zreszta przy zacięciu ze strony rosjan sama broń może nie wystarczyć :(

a może by tak po prostu zmobilizować armię i trochę pobronić swojego kraju ?

sorry jestem sceptyczny ... Ukraina nigdy sama nie wiedziała po co istnieje ...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli zachód nie wyśle im broni to i tak są na straconej pozycji - zreszta przy zacięciu ze strony rosjan sama broń może nie wystarczyć :(

rozgrywka i tak bedzie na linii Obama - Putin. Putin jest bez szans.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans nie stresuj ludzi ... jesteśmy po środku i to nas wyruchają ... nie wiem jak ty ale ja to jestem tylko rogacz ... to mam luzik ...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...