Skocz do zawartości
jhomek

Potrzebuję seksi zdjęć od użytkowników.

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuję seksownych zdjęć do opowiadań. 

Prowadzę bloga z opowiadaniami erotycznymi, kilka znalazło się nawet tutaj. Chciałbym zrobić serię opowiadań urozmaiconych fotkami naturalnych, rzeczywistych kobiet/mężczyzn/par. Szukam osób które podzieliłyby się prawami autorskimi do swoich zdjęć i udostępniły mi kilka ciekawych fotek, które mógłbym jakoś zlepić w sensowny sposób opowiadaniem.

Czy to będą sesje amatorskie czy profesjonalne nie robi mi różnicy. Nagie, w bieliźnie, w seksownym ubraniu czy pokazujące wyłącznie jakąś część ciała w fajnym klimacie, wszystko się nada. Ważne by pokazać naturalne piękno, bo o to w internecie ciężko. Nie oczekuję zdjęć z twarzą, zdaje sobie sprawę, że większość osób woli zostać anonimowa przy takich sesjach. 

Co w zamian? Osoba, która wyśle mi swoje zdjęcia może w skrócie opisać co chciałaby umieścić w opowiadaniu, nadać imiona bohaterom, zaproponować tytuł. Jeśli ktoś potrzebuje rozreklamować swój profil czy blog w zamian za zdjęcia mogę link do niego umieścić gdzieś w opowiadaniu (oczywiście nie chamsko wkleić na koniec, tylko dopisać do niego historię i tam go wstawić). Oczywiście opowiadania będą wstawione tutaj na forum, niech wszyscy mają z nich uciechę :)

Nie mam zamiaru na kimś zarabiać, jestem raczkującym dopiero amatorem pisania i nie mam z tego tytułu żadnych dochodów, więc nie jest to oferta komercyjna. Chodzi o samą ideę i pomysł na coś świeżego, co chciałbym wprowadzić w życie.

Znajdzie się ktoś chętny do pomocy? Jeśli tak to proszę o kontakt!
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...